AD homeoffice AD homeoffice

MSI GTX 980T GAMING 6G Golden Edition

Zobraziť katalóg
MSI GTX 980T GAMING 6G Golden Edition
5 3 hodnotení
Grafická karta 6GB DDR5 (7010MHz), NVIDIA GeForce GTX980Ti (1190MHz), Boost 1291MHz, PCIe x16 3.0, SLi, 384bit, 3x DisplayPort, DVI, HDMI
Kód:  EF382i1 Produktové číslo:  GTX 980Ti GAMING 6G GOLDEN EDI
MSI GTX 980T GAMING 6G Golden Edition Predaj skončil

MSI GTX 980T GAMING 6G Golden Edition

Chcete pre svoj herný stroj len to najlepšie, ale nemáte cez 30 tisíc korún na súčasnú špičku GeForce GTX TITAN X? Presne pre vás je tu model s označením GTX 980 Ti, ktorý je ponúkaný za oveľa nižšiu cenu, ale výkon má takmer totožný. MSI GTX 980 Ti GAMING 6G vďačí za svoju nehoráznu silu rovnakému grafickému čipu, ktorý poháňa aj GeForce GTX TITAN X. Spoločne s 6GB grafickou pamäťou nebudete mať žiadny problém hrať aj tie najnovšie hry úplne plynulo na viacerých monitoroch. Bez kompromisov potom môžete siahnuť aj po stále populárnejších 4K monitoroch s fantastickým podaním jemných detailov.

Kľúčové vlastnosti

  • Vychutnáte si každú hru v maximálnej kvalite
  • Výstup až na 5 monitorov súčasne
  • Špičkovo vyriešené chladenie aj pri vysokých frekvenciách
  • Ventilátory sú v pasívnom móde počas nízkeho zaťaženia
  • Bonusový program Predator pre zachytávanie obrazu

Rad MSI GAMING je voľba pre pravé hráča

Vyladený čip architektúry Maxwell tiká na hodnote 1000 MHz a pomocou dodávaného softvéru si ľahko zmeníte nastavenie frekvencií a celej karty podľa aktuálnej potreby. Vyberať možno hneď z troch režimov. Ak zvolíte Silent Mode, jadro sa automaticky podtaktuje pre minimálny hluk ventilátorov. Gaming Mode je defaultný režim pre čo najplynulejší hranie najnovších herných kôstok. Tí, čo zatúži po maximálnom výkone, zvolí OC Mode, pri ktorom je čip pretaktovaný na frekvencii 1190 MHz as využitie Boost Clock sa ešte vyhrotenie na 1291 MHz.

Špičkové chladenie je základ pre dlhodobú spoľahlivosť

Vylepšená technológia MSI Twin Frozr V sa od predchádzajúcej generácie líši menšou veľkosťou chladiča a použitím tichších a účinnejších lopatiek ventilátorov. Pred uvedením piatej rady Twin Frozr bolo všetko dostatočne otestované, aby sa zabezpečilo tiché chladenie aj pri plnom vyťažení grafickej karty. Heatpipe s technológiou MSI Supers Pipe odvádza teplo z grafického čipu oveľa rýchlejšie ako štandardné systémy. To zaistí vysokú stabilitu karty pri pretaktovaní.

Pre pripojenie zobrazovacích zariadení je karta vybavená konektorom HDMI, 1x DVI a hneď v závese sú nachystané ďalšie tri DisplayPort. Samozrejmosťou je podpora SLI pre prepojenie viacerých grafických kariet a znásobenie už tak veľkého výkonu.

Parametre a špecifikácia

Šírka
277 mm Hotovo!
Výška
40 mm Hotovo!
Hĺbka
141 mm Hotovo!
Modelové označenie
GTX 980 Ti Hotovo!
Počet stream procesorov
2 816× Hotovo!

Rozmery

Šírka
277 mm Hotovo!
Výška
40 mm Hotovo!
Hĺbka
141 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
GTX 980 Ti Hotovo!
Počet stream procesorov
2 816× Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
6 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
384-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 190 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
7 010 MHz (7,01 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet
2-way SLI, 3-way SLI, Quad-SLI Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
2× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
600 W Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je možné blíže specifikovat co bylo s grafickou kartou že se k vám vrátila? byla používaná? jak dlouho? jak? težba kdy dostala zabrat? Oprava? pŕipadně v čem byl problém

Dobrý deň, je možné pri použitom tovare zjednávať ešte cenu ? Práve pri tejto karte mi príde premrštená vzhľadom na bazarové ceny z rovnakou alebo dokonca aj dlhšou zárukou.

Slušný podvod ta cena...1060gtx ji rozbije

Diskusia a poradňa k MSI GTX 980T GAMING 6G Golden Edition
Príslušenstvo pre MSI GTX 980T GAMING 6G Golden Edition
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GTX 980Ti GAMING 6G Golden Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI GTX 980T GAMING 6G Golden Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI GTX 980T GAMING 6G Golden Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI GTX 980Ti GAMING 6G Golden Edition.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií