AD homeoffice Aplikace

MSI Immerse GH10

Zobraziť katalóg
MSI Immerse GH10
3,0 4 hodnotení
Herné slúchadlá – odnímateľný mikrofón, 13.5mm meniče, 20Hz–20kHz, pozlátený konektor
Kód:  MSAaS3 Produktové číslo:  S37-2100950-D22 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI Immerse GH10

Hranie býva obvykle záležitosťou niekoľkých hodín v kuse, a tak hráči, ktorí nemajú radi veľké a ťažké herné slúchadlá, určite privítajú slúchadlá Immerse GH10 od známej a rokmi preverenej spoločnosti MSI. Tieto slúchadlá do uší boli navrhnuté s dôrazom na odolnosť, komfort a nekompromisný zvuk pri hraní, ale aj pri počúvaní hudby alebo telefonovaní s inteligentnými telefónmi. A ako obstoja vo všetkých disciplínach? Spolu s vydareným dizajnom tela určite uspokoja širokú škálu používateľov.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel MSI Immerse GH10

  • Herné slúchadlá do uší od renomovanej spoločnosti MSI
  • Vhodné pre hranie, počúvanie hudby aj hovory
  • Vyrobené z ľahkého a pevného materiálu
  • Spájajú najvyššiu kvalitu zvuku s všestrannosťou
  • Praktický odnímateľný mikrofón
  • Jednoduché ovládanie - na kábli
  • Štuple s malým háčikom pre lepšiu fixáciu v uchu
  • Pozlátený 3,5 mm jack konektor

Slúchadlá MSI Immerse GH10 využijete na maximum

Aby ste mohli komunikovať s patričným komfortom pomocou počítačových aplikácií alebo telefónom, nechýba slúchadlám ovládač umiestnený na kábli. Nájdete na ňom tlačidlo pre aktiváciu hlasových služieb, čím sa vám uľahčí prístup pri hernom dorozumievaní so spoluhráčmi alebo k hovoru pri počúvaní hudby na mobilnom zariadení. Prítomný je odnímateľný mikrofón. Slúchadlá MSI Immerse GH10 sú opatrené meničmi s priemerom 13,5 mm, ktoré dokážu reprodukovať správne poriadnu atmosféru aj vzdialenejšie zvuky s výbornou lokalizáciou. Hrajte celé hodiny a nenechajte sa rušiť.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň rád by som sa spýtal, že či je súčasťou balenia aj redukcia na 2x 3,5mm?

Dobrý den bylo by možné dokoupit k sluchátkům ty špunty? Ztratil jsem 1 z prostředních a ty mi nejvíce vyhovovali. Předem děkuji za kladné vyřízení s pozdravem věrný zákazník Alza.cz Mundok Tomáš.

Dobrý den chci se zeptat zda-li zdali "rozbalené" zboží bylo používáno, Děkuji

Diskusia a poradňa k MSI Immerse GH10
Príslušenstvo pre MSI Immerse GH10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Immerse GH10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Immerse GH10 Kopfhörer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Immerse GH10 Kopfhörer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Immerse GH10.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií