AD homeoffice Aplikace

MSI Immerse GH70

Zobraziť katalóg
MSI Immerse GH70
Herné slúchadlá – s mikrofónom, 7.1, 50mm meniče, RGB podsvietenie, 20Hz–40kHz, dĺžka kábla 2m, USB
Kód:  MSAaS4 Produktové číslo:  GH70

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI Immerse GH70

Vybavte sa na poriadny bojový hukot zbraní s ultra výkonnými, pohodlnými a akusticky detailnými hernými slúchadlami s mikrofónom od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti MSI. Detailne vykresľujú priestor a poskytujú živé detaily počas hrania. Slúchadlá sú kompatibilné s hernými zariadeniami a samozrejme tiež s PC. Podporované sú operačné systémy Windows 10, 8.1, 8, 7 a Mac OS. Virtuálny 7.1-kanálový headset Immerse GH70 reprodukuje každý obsah s ohromujúcou priestorovou presnosťou, a hĺbkou, ktorá vám vrazí srdce do treniek. S jeho pomocou lokalizujete protivníkov skôr, než sa k vám priblížia a s ľahkosťou ich pošlete do nebíčka. Zaručene si tak užijete veľa zábavy.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel MSI Immerse GH70

  • Virtuálna 7.1-kanálový USB karta s voliteľnou aktiváciou systému Dolby
  • USB plug and play bez inštalácie ovládačov
  • Hi-Res certifikácia pre zvuk vo vysokom rozlíšení
  • Prémiové 50 mm meniče pre skvelú dynamiku
  • Pamäťová pena pre vysoký komfort
  • Naozaj široké multiplatformové využitie
  • Odolný rám navyšuje životnosť
  • Úžasné LED svetelné efekty
  • Vysúvací mikrofón s elimináciou šumu
  • Súčasťou balenia je praktické puzdro a výmenné náušníky

Skvelý herný doplnok má označenie Immerse GH70

Digitálna zvuková karta je vybavená podporou moderného 7.1-kanálového formátu a prednastavených režimov ekvalizéra. Vďaka nim zvukový výstup prispôsobíte efektívne na počúvanie hudby, hranie, sledovanie filmov aj chatovanie. K dispozícii máte samozrejme aj tlačidlá pre stlmenie mikrofónu a nastavenie hlasitosti mikrofónu a slúchadiel. Navyše Mystic Light Sync je technológia umožňujúca hráčom synchronizovať farby a efekty s herným zariadením.

Mikrofón najvyššej kvality od MSI

Vo výbave samozrejme nestojí bokom ani flexibilne nastaviteľný a zasúvací mikrofón s funkciami eliminácie okolitého šumu a navýšenie zrozumiteľnosti hlasu pre ľahšiu komunikáciu v hre. O jeho kvalite okrem toho hovorí aj rozsiahla použiteľnosť takmer s akýmikoľvek komunikačnými programami. Spomeňme napríklad Discord, Skype, Ventrilo, Mumble či RaidCall.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den daji se nejak udelat ze to usb by šlo na 3.5 jack ?

Diskusia a poradňa k MSI Immerse GH70
Príslušenstvo pre MSI Immerse GH70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Immerse GH70. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Immerse GH70. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Immerse GH70. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Immerse GH70.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií