Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Rapture

MSI Interceptor DS200

Zobraziť katalóg
MSI Interceptor DS200
4,9 20 hodnotení
Herná myš – drôtová, laserová, 8200DPI, 9 tlačidiel, RGB, vhodná pre pravákov, veľkosť L, USB, čierna, závažie a tlačidlo na zmenu DPI
Kód:  MSAaM3 Produktové číslo:  S12-0401170-EB5 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI Interceptor DS200

Staňte sa majstrom herného boja s novým prírastkom do rodiny produktov pre hráčov od MSI. Ergonomicky tvarovaná myš zostane pohodlná aj pri mnohohodinovom hraní. Laserový senzor s rozlíšením až 8 200 DPI zameria presne tam kam chcete, takže vám už nepriateľ nikdy neutečie. Strany myši sú opatrené protišmykovou textúrou, ktorá zabraňuje nechcenému vykĺznutiu z ruky. V balení nájdete aj súpravu závažia na prispôsobenie hmotnosti. Môžete si zvoliť vlastnú farbu podsvietenia, aby vaša nová myš perfektne zapadla do vášho hráčskeho kútika, ale tým možnosti nekončia. Pomocou dodávaného softvéru je možné naprogramovať vlastné funkcie na všetkých 9 tlačidiel.

Kľúčové vlastnosti

  • Laserový senzor s rozlíšením až 8 200 DPI
  • Ergonomický tvar
  • Možnosť výberu vlastnej farby podsvietenia
  • 9 programovateľných tlačidiel
  • Pozlátený konektor
 

Parametre a špecifikácia

Šírka
8,1 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8,1 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
8 200 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry deň, aky driver mám nainštalovať k Windows 10?

Dobrý den, Je možnost přidat na prodejně v Holešovicích závaží do myši? Uvažuji nad ní, ale mám slabost pro těžší myši a bez závaží je papírově lehká.

Dobrý den, je software na mini cd v češtině?

Dobrýden podařlo se někumu nastavit na nějaké tláčítko funkci button 4 a 5?? Myšlene (levé, pravé, prostřední, 4th a 5th) ne jako 4 a 5 na myšli.

Diskusia a poradňa k MSI Interceptor DS200
Príslušenstvo pre MSI Interceptor DS200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Interceptor DS200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Interceptor DS200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Interceptor DS200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Interceptor DS200.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií