Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

MSI MAG B550M MORTAR WIFI

Zobraziť katalóg
MSI MAG B550M MORTAR WIFI
Základná doska AMD B550, socket AMD AM4, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4× DDR4 4400MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, Bluetooth, HDMI, DisplayPort, 8ch zvuková karta, formát mATX (Micro ATX)
Kód:  AA393f6 Produktové číslo:  MAG B550M MORTAR WIFI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI MAG B550M MORTAR WIFI

Základná doska MSI MAG B550M MORTAR WiFi

Chcete si postaviť úplne nový počítač, ktorý má skvelé vyhliadky do budúcnosti? Potom si vyberte základnú dosku MSI MAG B550M MORTAR WiFi s päticou AM4. Práve tá vám otvorí cestu k osadeniu moderného procesora AMD Ryzen z poslednej 3. generácie. Táto pokročilá procesorová platforma má toľko výkonu, že v celom rade výpočtových operácií poráža aj oveľa drahšiu konkurenciu. Medzi výhody tohto modelu patrí 2,5GLAN alebo PCIe 4.0.

MSI MAG B550M MORTAR WiFi

Podpora RAM s rýchlosťou až 4 400 MHz

Technické vylepšenia technológie DDR4 Boost umožňujú lepšiu stabilitu pri vyšších frekvenciách operačných pamätí. Užite si ďalšie navýšenie výkonu, či už pri hraní alebo pri práci. Základná doska MSI MAG B550M MORTAR WiFi vám poskytne hneď 4 sloty pre pamäť RAM.

MSI MAG B550M MORTAR WiFi

Matičná doska MSI MAG B550M MORTAR WiFi poskytne pohlcujúci zvuk

Užite si skvelý zvukový zážitok v hrách alebo pri sledovaní filmov. MSI Audio Boost prináša najvyššiu kvalitu zvuku vďaka použitiu audio súčiastok prvotriednej kvality. Vychutnajte si krištáľovo čistý zvuk a dominujte na bojovom poli vďaka matičnej doske MSI MAG B55M MORTAR WiFi.

MSI Mystic Light

Vytvorte si vlastné farebné majstrovské dielo s ľahkosťou. Ľahko použiteľná aplikácia Mystic Light je k dispozícii v počítači, telefóne a tablete. Ponúka diaľkové ovládanie podsvietenia nielen základnej dosky MSI MAG B550M MORTAR WiFi, ale aj mnoho ďalšieho kompatibilného príslušenstva rôznych značiek.

MSI MAG B550M MORTAR WiFi

Motherboard MSI MAG B550M MORTAR WiFi ponúkne rozhranie PCIe 4.0

PC základná doska MSI MAG B550M MORTAR WiFi je vybavená novou generáciou rozhrania PCIe 4.0. Vďaka tomu môžete použiť tie najmodernejšie disky typu M.2 s ohromnou prenosovou rýchlosťou.

MSI MAG B550M MORTAR WiFi

Moderné porty vrátane USB-C

Kopírovanie obľúbených hier, hudby a filmov cez USB nikdy nebolo rýchlejšie. Rozhranie USB 3.2 ponúka vysokú prenosovú rýchlosť až 10 Gb/s! USB porty sú navyše vybavené funkciou Super Charger, ktorá umožňuje nabíjanie mobilných telefónov a tabletov. A to aj pri vypnutom PC.

MSI MAG B550M MORTAR WiFi

Bleskové nastavenie pre VR

Hardvér aj softvér musí byť v pohode pre plynulý zážitok z VR. Jedným kliknutím v aplikácii MSI VR nastavíte všetky kľúčové komponenty na najvyšší výkon a zaistíte, aby iné softvérové aplikácie neovplyvnili vaše virtuálne dobrodružstvo.

MSI MAG B550M MORTAR WiFi

Aplikácia MSI X-Boost

Tento unikátny a jedinečný softvér umožňuje navýšenie výkonu akéhokoľvek úložiska alebo pripojeného USB zariadenia. Easy či Advanced mód, s oboma jednoducho dosiahnete až 20 % navýšenie rýchlosti, a tým aj lepšiu odozvu systému a rýchlejšie načítanie hier.


Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B550 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B550 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFire Technologies Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1200 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 1 (USB 3.0) header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
MSI Mortar Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky micro ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda podporuje Sli propojení 2 grafických karet. Děkuji za odpověď.

Dobrý deň bude mi táto základná doska fungovať s procesorom AMD Ryzen 5 5600x, ram hyperX 16gb 3200 kit furry series a grafikou rtx 3060ti? Predom ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k MSI MAG B550M MORTAR WIFI
Príslušenstvo pre MSI MAG B550M MORTAR WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI MAG B550M MORTAR WIFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI MAG B550M MORTAR WIFI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI MAG B550M MORTAR WIFI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI MAG B550M MORTAR WIFI.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií