Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

MSI MEG Z590 GODLIKE

Zobraziť katalóg
MSI MEG Z590 GODLIKE
Základná doska Intel Z590, socket Intel 1200, PCI Express 4.0, 3× PCIe x16, 4× DDR4, 6× SATA III, 4× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Thunderbolt 3, RJ-45 (LAN) 10Gbps, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, Bluetooth, 8ch zvuková karta, formát eATX (Extended ATX)
Kód:  AAz590g Produktové číslo:  MEG Z590 GODLIKE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI MEG Z590 GODLIKE

Rad základných dosiek MSI MEG dodá vašej hernej zostave maximálnu prevádzkovú a hernú efektívnosť a umožní vám získať úplnú kontrolu nad jej výkonom a personalizáciou. Tieto dosky sú vybavené pokročilými funkciami a najnovšími technológiami, ktoré sa osvedčí v tých najnáročnejších herných výzvach. Základná doska MSI MEG Z590 GODLIKE s päticou LGA 1200 a čipovou sadou Intel Z590 je pripravená pre procesory 10. a 11. generácie Intel Core a procesory Pentium Gold a Celeron.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI MEG Z590 GODLIKE

  • Základná doska MSI MEG Z590 GODLIKE pre procesory Intel Core 10. a 11. generácie
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto pre rýchlu DDR4 RAM až do 128 GB kapacity
  • Dostatok konektorov pre rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Zvuk 7.1–Channel High Definition Audio s podporou S/PDIF výstupu
  • USB–C porty s rýchlym Thuderbolt 4 rozhraním
  • LAN 10G a Wifi 6 pre bezdrôtovú komunikáciu
  • E–ATX Form Factor

Účinné prepracované chladenie základnej dosky MSI MEG Z590 GODLIKE

Veľké rebrové pole zvyšuje povrch odvádzajúci teplo a splečně s VRM tepelnými trubicami, Frozr chladičom a masívnym kovovým dizajnom MOFSET dosky MSI MEG Z590 GODLIKE zaisťujú extrémny výkon pri nízkej teplote. V používateľsky príjemnom grafickom Total Fan rozhraní môžete nastaviť až 4 teplotné ciele pre CPU a základnú dosku a automaticky tak upravovať otáčky ventilátora.

MSI MEG Z590 GODLIKE – všetko pre rýchlu operačnú pamäť a veľký úložný priestor

Štvorica slotov DIMM pre pamäť DDR4 SDRAM s najvyššou rýchlosťou 5000 MHz má kapacitu až 128 GB. Vďaka automatickému nastaveniu výkonu s XMP profilmi je ľahké dosiahnuť najvyššiu rýchlosť a stabilitu pamäte. Pre pevné disky využijete na MSI MEG Z590 GODLIKE šesť konektorov SATA 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú 4 konektory Turbo M.2 s bleskovou rýchlosťou ukladania. Vlastnú grafickú kartu môžete na MSI MEG Z590 GODLIKE zapojiť do PCIe x16 slotov, ktoré podporujú technológiu AMD 2–Way CrossFireX.

Rýchla komunikáciu a pripojenie periférií k doske MSI MEG Z590 GODLIKE

Dva porty USB–C z toho dvaja s rozhraním Thunderbolt 4 s rýchlosťou až 40Gb/s vám dovolí pripojiť zobrazovacie zariadenia s vysokým rozlíšením a využiť podporu pre DisplayPort 1.4. MSI LAN Manager ponúka 10G Super LAN a spoločne s najnovšou WiFi 6 MU–MIMO s rýchlosťou až 2400 Mb/s vás rýchlosť prenosu v herných bitkách určite nebude obmedzovať. Pre pripojenie periférií a rýchle dátové prenosy je na doske MSI MEG Z590 GODLIKE k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel Z590 Hotovo!
Formát základnej dosky
eATX (Extended ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel Z590 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
eATX (Extended ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC4082 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
Jack, RJ-45 (LAN) 10Gbps, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, Thunderbolt 3, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 bracket, USB-C 3.2 Gen 2 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky extended ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI MEG Z590 GODLIKE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI MEG Z590 GODLIKE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI MEG Z590 GODLIKE Mainboard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI MEG Z590 GODLIKE Mainboard. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI MEG Z590 GODLIKE.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií