AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MSI MEG Z690I UNIFY

Zobraziť katalóg
MSI MEG Z690I UNIFY
Základná doska Intel Z690, socket Intel LGA1700, PCI Express 5.0, 1× PCIe x16, 2× DDR5 6800MHz (OC), 4× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Thunderbolt 4, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, Bluetooth, HDMI, DisplayPort, 8ch zvuková karta, formát mITX (Mini ITX)
Kód:  AAz690iu Produktové číslo:  MEG Z690I UNIFY Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI MEG Z690I UNIFY


MSI MEG Z690I Unify je kvalitná základná doska pre CPU Intel Alder Lake vo formáte mITX

Rad základných dosiek MSI MEG je vybavený pokročilými funkciami a najnovšími technológiami. Doska MSI MEG Z690I Unify sa tak môže bez problémov stať kvalitným a efektívnym základom vašich počítačových zostáv. Spoľahnite sa na bezproblémovú prevádzku a dlhú životnosť vďaka vysoko kvalitnej montáži. Základná doska MSI MEG Z690 Unify s päticou LGA 1700 a čipovou sadou Intel Z690 je určená výhradne pre nové procesory Intel Core 12. generácie Alder Lake.

 Základná doska MSI MEG Z690I UNIFY

Aký je prínos nových procesorov Intel Alder Lake

Chcete si dopriať ten najlepší herný výkon. V tom prípade využite úplne novú architektúru procesorov Intel Alder Lake. Ide totiž o 12. generáciu čipov Intel Core, ktorá je vybavená vo všetkých smeroch. Inovatívnym prístupom totiž využíva kombináciu veľkých (výkonných) s menšími (úspornými) jadrami. Samotné zvýšenie výkonu na 1 MHz dosahuje na neuveriteľných 19 % v porovnaní s Intel Rocket Lake. V hernom nasadení potom rastie snímková frekvencia ešte o vyššie čísla.

 Základná doska MSI MEG Z690I UNIFY

Efektívna napájacia kaskáda

Maximálny výkon základnej dosky pc MSI MEG Z690I Unify je zaistený vďaka agresívnej konštrukcii VRM celkom s 19 + 2 napájacími fázami. Technológia Core Boost sa vyznačuje exkluzívnym rozvrhnutím napájania MSI, ktoré umožňuje rýchlejší a stabilnejší prúd s dokonalou presnosťou. Core Boost tak vytvára perfektné podmienky pre niekoľkojadrové, pretaktované procesory.

 Základná doska MSI MEG Z690I UNIFY

Matičná doska MSI MEG Z690I Unify podporuje DDR5

Obrovský krok k zvýšeniu výkonu pamätí DDR prichádza s najnovšou generáciou pamätí DDR5. V kombinácii so špeciálnym zváracím procesom SMT a technológiou MSI Memory Boost je matičná doska MEG Z690I Unify pripravená poskytnúť prvotriedny výkon.

 Základná doska MSI MEG Z690I UNIFY

Rýchla sieť s veľkou šírkou pásma

Na motherboard MSI MEG Z690I Unify nájdete sieťovú kartu 2,5Gb/s LAN, ktorú dopĺňa najnovšia generácia bezdrôtového rozhrania WiFi 6E. K dispozícii navyše dostanete aj softvér v podobe MSI Center. Táto aplikácia zjednocuje celú sadu nástrojov od HW monitoringu až po ovládanie osvetlenia.

 Základná doska MSI MEG Z690I UNIFY

MSI MEG Z690I Unify má špičkové chladenie kľúčových komponentov

Základné dosky PC MSI novej generácie používajú pokročilú technológiu SMT (Surface Mount Technology) slotu PCI-E, ktorá znižuje rušenie a elektrický šum. Plne tiež podporuje vyššiu šírku pásma a vyššie prenosové rýchlosti signálu PCI-E 5.0. Aj preto oceníte obojstranný chladič Shield Frozr M.2, ktorý je odpoveďou na tému ochrany proti zahrievaniu a zaručí, že SSD si zachová najvyšší výkon.

 Základná doska MSI MEG Z690I UNIFY

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI MEG Z690I Unify

  • Podporuje procesory 12. generácie Intel Core Alder Lake
  • Sloty pre moderné operačné pamäte DDR5 s frekvenciou až 6 800 MHz
  • Nadštandardné riešenie odvodu tepla
  • 12-vrstvová PCB serverovej kvality
  • Extrémny napájací výkon
  • Lightning M.2 na PCIe 5. generácie maximalizuje výkon pre SSD založené na NVMe
  • 3× M.2 konektor pre rýchle disky
  • Sieťové rozhranie 2,5 Gb dodáva a zabezpečuje stabilné a rýchle pripojenie k sieti
  • Dva porty Thunderbolt 4

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel LGA1700 Hotovo!
Čipset
Intel Z690 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 5.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel LGA1700 Hotovo!
Čipset
Intel Z690 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 5.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR5 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
6 800 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC4080 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Thunderbolt 4, miniDisplayPort IN Hotovo!
Interný
M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 bracket, USB-C 3.2 Gen 2x2 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Thunderbolt
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
MSI MEG Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky formátu ITX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI MEG Z690I UNIFY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI MEG Z690I UNIFY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI MEG Z690I UNIFY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI MEG Z690I UNIFY. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI MEG Z690I UNIFY.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií