Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI

Zobraziť katalóg
MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI
5 1 hodnotení
Základná doska Intel Z590, socket Intel 1200, PCI Express 4.0, 3× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4× DDR4 5333MHz (OC), 6× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2x2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, Bluetooth, HDMI, DisplayPort, 8ch zvuková karta, formát ATX
Kód:  AAz590gcw Produktové číslo:  MPG Z590 GAMING CARBON WIFI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI

MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI – základná doska pre CPU Intel Comet Lake a Rocket Lake

Rad základných dosiek MSI MPG dodá vašej hernej zostave maximálnu prevádzkovú a hernú účinnosť a zároveň vám umožní získať úplnú kontrolu nad jej výkonom. Tieto matičné dosky sú vybavené pokročilými funkciami a najnovšími technológiami vrátane rozhrania PCIe 4.0 pre M.2 disky, ktoré vás okúzlia vysokými prenosovými rýchlosťami. Využite RGB osvetlenie s efektmi MSI Mystic Light s 16,8 miliónmi farieb na personalizáciu herného prostredia a sledujte dôležité upozornenia na herné situácie na LED páske. Motherboard MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI je opatrená päticou LGA 1200 a čipovou sadou Intel Z590, vďaka tomu je určená výhradne pre nové procesory Intel Core 10. a 11. generácie (Comet Lake a Rocket Lake).

Intel Z590

Najmodernejšia čipová súprava.

ATX

Formát základnej dosky.

4× DDR4 5 333 MHz

Počet a typ slotov RAM.

WiFi 6 + BT 5.2

Podporované bezdrôtové technológie.


Aký je prínos procesorov Intel Rocket Lake?

Z technologického hľadiska procesory Rocket Lake stále využívajú 14 nm výrobný proces. Vnútri však ide o úplne nové jadrá Cypress Cove. Vďaka ohromným skúsenostiam sa výkon týchto jadier pohybuje až o 20 % vyššie než v prípade starších Skylake. Pracovná frekvencia sa potom pohybuje aj vyše 5 GHz. Ústupkom 11. generácie je znížený počet jadier na maximálnych 8. Procesory Intel Rocket Lake sú určené pre nadšencov do výkonu a moderného hardvéru.


MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI

MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI má účinný systém chladenia

MSI PWM chladič zaistí, že aj špičkové viacjadrové procesory pobežia so základnou doskou MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI na plný výkon. V používateľsky sympatickom grafickom rozhraní Total Fan môžete nastaviť až 4 teplotné ciele pre CPU a základnú dosku a automaticky tak upravovať otáčky ventilátora.

MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI

MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI má vynikajúcu kompatibilitu RAM

Štvorica slotov DIMM pre pamäť DDR4, s najvyššou rýchlosťou 5 333 MHz, má kapacitu až 128 GB. Vďaka automatickému nastaveniu výkonu s XMP profilmi je ľahké dosiahnuť najvyššiu rýchlosť a stabilitu pamäte. MSI odporúča na matičnej doske MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI používať RAM moduly značiek Corsair, Crucial, Kingston alebo G. Skill.


MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI

6× SATA + 3× M.2 konektory

Pre pevné disky využijete na MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI hneď šesticu konektorov SATA III 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú tri sloty M.2. Súčasťou dizajnu základných dosiek je M.2 SHIELD FROZR, ktorý účinne zabráni prehrievaniu diskov a udrží SSD na maximálnom výkone.

Rýchla komunikácia a pripojenie periférií k doske MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI

Na pripojenie k internetu je k dispozícii 2,5G LAN a WiFi 6, ktorá rýchlosť prenosu v herných bitkách určite nebude obmedzovať. Na pripojenie periférií a zabezpečenie rýchlych dátových prenosov je na matičnej doske MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2 Gen 2 vrátane obojstranného USB-C. Zapojiť možno tiež zariadenie cez HDMI a DisplayPort s podporou 4K.


Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel Z590 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel Z590 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
5 333 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFire Technologies Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC4080 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2×2, USB-C Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 bracket, USB-C 3.2 Gen 2 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
USB 3.2 Gen 2×2
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
MSI Gaming Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, když do desky plánuji osadit procesor 10. generace, mohu zároveň osadit (aby fungovala při plné rychlosti) m.2 paměť 4. generace? Někde jsem se dočetl, že na to potřebuji 11. generaci procesoru, co je na tom prosím pravdy? Děkuji

Diskusia a poradňa k MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI
Príslušenstvo pre MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI Mainboard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI Mainboard. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI MPG Z590 GAMING CARBON WIFI.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií