Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI Nightblade 3 VR7RC-006EU

Zobraziť katalóg
MSI Nightblade 3 VR7RC-006EU + Herné slúchadlá zadarmo
5 3 hodnotení
Herný PC Intel Core i7 7700 Kaby Lake, RAM 16GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB GDDR5, SSD M.2 PCIe 128GB + HDD 1TB 5400 otáčok, DVD / RW, GLAN, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, USB 3.1, USB 3.1 Gen2 Type -C (USB-C), HDMI, DisplayPort, Windows 10 Home
Kód:  EF875v5g Produktové číslo:  Nightblade 3 VR7RC-006EU Stránky výrobcu

MSI Nightblade 3 VR7RC-006EU


alt

Najnovšia 7. generácia procesorov Intel Core

Nové procesory Intel 7. generácie majú pri nižšej spotrebe energie vyšší výkon a ponúkajú možnosť pretaktovania. V počítačoch Nightblade sa používajú iba najvýkonnejšie varianty Intel Core i7 a i5, aby bol zaistený dostatočný výkon pre hranie najmodernejších hier súčasnosti.

alt

MSI Nightblade - herný počítač pre nadšencov

Rad počítačov Nightblade zahŕňa mnoho špecifikácií pre hráčov a herných nadšencov, vytvorené spoločnosťou MSI, ktorá má s výrobou komponentov dlhoročné skúsenosti. Nightblade 3 prichádza s jedinečným dizajnom malého tela, výšky iba 30 cm, jednoduchým upgradom a možnosťou použitia bežných súčiastok predvolených rozmerov. Spoločne s procesorom Intel Core a šikovným systémom chladenia je zaistený maximálny výkon pri zachovaní malých rozmerov a nízkej váhe.

alt


Najnovšie grafiky NVIDIA GeForce radu GTX 10

Hrajte najnovšie hry na plné detaily. Kompaktná skriňa je osadená kartou NVIDIA GeForce aktuálne posledného radu GTX 10 v prevedení s dvoma ventilátormi zo série špičkových a mnohokrát oceňovaných herných grafik MSI. Karty sú pretaktované už z výroby a ponúka vysoký výkon s minimálnou hlučnosťou.


alt

Načítanie hier behom okamihu

Zapojte sa do hry skôr než všetci ostatní s najnovším PCI-E Gen 3.0 x 4 SSD, využívajúcim technológiu NVMe. Využite plného potenciálu SSD prostredníctvom optimalizácie hardware a software, vďaka ktorej je rýchlosť čítania až 5 × rýchlejšia ako SATA3.

alt


Výkonný počítač v malom tele

MSI Nighblade zaujme svojím vzhľadom a minimalistickými rozmermi s objemom neuveriteľných 10 litrov. V tele výšky 30 cm, šírky 17 cm a hĺbky 42 cm sa skrývajú PC komponenty bežnej veľkosti, bez akéhokoľvek obmedzenia, navyše s možnosťou ďalšieho rozšírenia.

alt

Maximálne chladenie, minimálna hlučnosť

Chladenie systému zahŕňa sofistikovaný obehový systém Silent Storm Cooling, ktorý zaisťuje cirkuláciu vzduchu v celom počítači a udržiava tak celý komplet chladný a tichý aj pri maximálnom zaťažení.


alt

Jednoduchá mobilita

Nightblade MI ponúka výkonné komponenty v minimalistickom prevedení s celkovou váhou okolo 8 kg. Pri rozmeroch bočnice približujúcich sa veľkosti A4 formátu bude Nightblade 3 vedľa vášho monitora takmer neviditeľný.

alt

Jednoduchý upgrade

Hráčom, ktorí chcú mať svoju zostavu vždy aktuálnu, sa bude hodiť ľahká možnosť upgradovať komponentmi. Či už chcete vymeniť úložisko, grafickú kartu, procesor či operačná pamäť, Nightblade 3 to umožňuje. Môžete tak mať svoj stroj vždy v maximálnej výbave.

alt

Jednoduché VR pripojenie

Buď VR Ready s MSI Nightblade. Konfigurácie s grafickou kartou GTX 1060 sú plne pripravené na virtuálnu realitu a pri použití VR headsetu ponúknu maximálne realistické zážitky.


alt

Zrýchlené nabíjanie zariadenia

Potrebujete pri práci na počítači nabiť svoj smartphone, tablet, konzolový ovládač alebo iné mobilné zariadenie a nechcete čakať? MSI Super Charger na vybraných portoch USB 3.0 ponúkne až 10 × väčší nabíjací prúd a podstatne skráti čas nabíjania.

alt

Virtuálny priestorový zvuk Nahimic

Nahimic sa špecializuje sa na 3D zvukový systém a jeho vylepšenie vrátane virtuálneho 7.1 zvuku, či už pre obyčajné slúchadlá alebo profesionálny headset v hrách alebo konverzáciu a pomáha eliminovať zvuky v pozadí.

alt

Dokonalý zvuk v slúchadlách

Audio Boost prináša MSI najvyššiu kvalitu zvuku do slúchadiel. Systém zahŕňa pozlátené konektory, špeciálne odtienenie audio čipu, izolované zvukové obvody a slúchadlový predzosilňovač. Vychutnajte si krištáľovo čistý zvuk a dominujte na bojovom poli!


alt

Koniec všetkým lagom

So sieťovkou s nastaviteľnou prioritou prevádzky jednotlivých aplikácií sú nepríjemné lagy minulosťou. Zvoľte si tie najdôležitejšie hry pre hranie online, ktoré budú využívať najširšie pásmo pripojenia a užite si hranie bez padania alebo lagov.

alt

Pohodlné sledovanie systému

Dragon Center poskytuje funkcie pre úplnú kontrolu systému. Okrem prístupu ku všetkým aplikáciám umožňuje sledovanie výkonu v reálnom čase, nastavenie LED efektov, upravenie parametrov CPU pretaktovanie, nastavenie systémových profilov a rýchle riešenie problémov.

alt

Streamovanie zadarmo

Profesionálny live stream možno vykonávať vďaka aplikácii Xsplit Gamecaster. Nahrávaj a zdieľaj svoje vysielanie do celého sveta cez Twitch, YouTube, UStream a ďalšie kanály cez prémiovú licenciu na 12 mesiacov zadarmo.

alt

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!
Typ zostavy
Herný Hotovo!
Model procesora
Intel Core i7 7700 Kaby Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
3,6 GHz (3 600 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Herný Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i7 7700 Kaby Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
3,6 GHz (3 600 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Cache procesora
8 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
4,2 GHz (4 200 MHz) Hotovo!
Max TDP
65 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GTX 1060 Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
6 GB Hotovo!
Špeciálne funkcie grafickej karty
GeForce VR-Ready Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Sloty pre prídavné karty
PCI Express x16 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 128 GB (1,13 TB) Hotovo!
Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Optická mechanika, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11ac Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!
Veľkosť skrine
Mini ITX Hotovo!

Zdroj

Zdroj
500 W Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
4 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!
Grafické
DVI, HDMI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
LAN, PS/2, S/PDIF optický výstup, USB-C, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor Hotovo!
Optická mechanika
DVD Hotovo!

Skrinka

Šírka
177 mm Hotovo!
Výška
294 mm Hotovo!
Hĺbka
426 mm Hotovo!
Hmotnosť
8 kg Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
MSI Nightblade Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den je lepší tento nebo ASUS ROG TYTAN G30AK-CZ006T

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné dodání s pamětí 32GB RAM a jestli je možné vyměnit zdroj. Díky

Dobry den, chtěl bych si zeptat jestli jde vyměnit zdroje a základní desku u toho počítače? Dekuji

Dobrý večer ,přemýšlím o nové sestavě a jedna z možmostí ,o které uvažuji je tato , jen jsem se nikde nedočetl jaká sluchátka jsou v balení,jsou to 7.1 model MSI DS502 ? Děkuji za odpověď.

Doobry den , chcem sa spýtať či tento monitor https://www.alza.sk/24-benq-gw2470he-d4564254.htm môžem v pohode zapojiť k tomuto PC alebo bude problem ? na kolko tento monitor nie veľmi finančne náročny

šla by rozšířit ram na 32gb? kolik má celkem slotu a kolik jich má volnych slotu na ram? Děkuji.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na koľko fps mi pôjde fortnite na full rozlíšeniach?

Dobrý rano mám dotaz dá sa upgradnut karta na gtx 1080 nakoľko tam je len 500w zdroj a či sa tam ešte dá dať aspoň 32 g ram nakoľko neuvádzate maximálnu kapacitu ram.

Dobrý deň ,chcel by som sa opýtať či sa oplatí kúpiť tento počítač v roku 2018 ,,predá vychádzajú nové hry,, či im bude stačiť. ďakujem

Dobrý večer mám dotaz dá sa upgradnut karta na gtx 1080 nakoľko tam je len 500w zdroj a či sa tam ešte dá dať aspoň 32 g rám nakoľko neuvádzate maximálnu kapacitu rám

123
Diskusia a poradňa k MSI Nightblade 3 VR7RC-006EU
Príslušenstvo pre MSI Nightblade 3 VR7RC-006EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Nightblade 3 VR7RC-006EU.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií