Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

MSI Nightblade X2B

Zobraziť katalóg
MSI Nightblade X2B
Herný PC Intel CPU, RAM 8GB DDR4 SDRAM, NVIDIA GeForce, SSD M.2 až 128GB, HDD až 2TB, DVD / RW, GLAN, WiFi, Bluetooth 4.0, 4x USB 3.0, HDMI, DisplayPort, Windows 10 Home
Kód:  EF875u9e5NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI Nightblade X2B


vypnuté
MSI Nightblade X2B-256EU

Najnovšia 6. generácia procesorov Intel Core

Nové procesory Intel 6. generácie majú pri nižšej spotrebe energie vyšší výkon a ponúkajú možnosť pretaktovania. V počítačoch Nightblade sa používajú iba najvýkonnejšie varianty Intel Core i7 a i5, aby bol zaistený dostatočný výkon pre hranie najmodernejších hier súčasnosti.

vypnuté
MSI Nightblade X2B-256EU

MSI Nightblade - herný počítač pre nadšencov

Rad počítačov Nightblade zahŕňa mnoho špecifikácií pre hráčov a herné nadšencov, vytvorené spoločnosťou MSI, ktorá má s výrobou komponentov dlhoročné skúsenosti.Nightblade prichádza s jedinečným dizajnom kompaktného tela výšky púhych 28cm, jednoduchým upgradom a možnosťou použitia bežných komponentov štandardných rozmerov. Spoločne s procesorom Intel Core a šikovným systémom chladením je zaistený maximálny výkon pri zachovaní malých rozmerov a nízkej váhy.

vypnuté
MSI Nightblade X2B-256EU

Najnovšie grafiky NVIDIA GeForce radu GTX 10

Hrajte najnovšie hry na plné detaily. Kompaktná skriňa je osadená nadupanú kartou NVIDIA GeForce GTX radu 10 zo série špičkových a mnohokrát oceňovaných herných grafik MSI. Karty sú přetaktované už z výroby a ponúka vysoký výkon s minimálnou hlučnosťou.


vypnuté
MSI Nightblade X2B-256EU

Načítanie hier behom okamihu

Zapojte sa do hry skôr než všetci ostatní s najnovším PCI-E Gen 3.0 x4 SSD, využívajúcim technológiu NVMe. Využite plného potenciálu SSD prostredníctvom optimalizácie hardvér a softvér, vďaka ktorej je rýchlosť čítania až 5 × rýchlejší ako SATA3.

vypnuté
MSI Nightblade X2B-256EU

Výkonný počítač v malom tele

MSI Nighblade zaujme svojím vzhledom a svojimi rozmermi objemom 16 litrov. V tele výšky 28cm, šírky 15cm a hĺbky 28cm sa skrývajú PC komponenty bežnej veľkosti, bez akéhokoľvek obmedzenia, navyše s možnosťou rozšírenia v podobe ľahko dostupných pozícií pre ďalšie disky.

vypnuté
MSI Nightblade X2B-256EU

Maximálne chladenie, minimálna hlučnosť

Chladenie systému zahŕňa sofistikovaný obehový systém, ktorý zaisťuje cirkuláciu vzduchu v celom počítači a udržiava tak celý komplet chladný a tichý i pri maximálnom zaťažení.


vypnuté
MSI Nightblade X2B-256EU

Jednoduchá mobilita

Nightblade ponúka výkonné komponenty v celokovovom, odolnom ale stále mobilnom prevedení. Celková váha celého počítača sa pohybuje okolo 10 kg. Pre prípad prenášanie je navyše vybavený pevným úchytom.

vypnuté
MSI Nightblade X2B-256EU

jednoduchý upgrade

Hráčom, ktorí chcú mať svoju zostavu vždy aktuálne, sa bude hodiť ľahká možnosť upgradu. Či už chcete vymeniť úložiska, grafickú kartu, procesor či operačná pamäť, Nightblade všetko umožňuje.

vypnuté
MSI Nightblade X2B-256EU

Jednoduché VR pripojenie

Buď VR Ready s MSI Nightblade. Konfigurácia s grafickou kartou GTX 1070 alebo GTX 1060 sú plne pripravené na Virtuálne Realitu a pri použití VR headsetu ponúknu maximálne realistické zážitky.


vypnuté
MSI Nightblade X2B-256EU

Zrýchlené nabíjanie zariadení

Potrebujete pri práci na počítači nabiť svoj smartphone, tablet, konzolový ovládač alebo iné mobilné zariadenie a nechcete čakať? MSI Super Charger na vybraných portoch USB 3.0 ponúkne až 10x väčší nabíjací prúd a podstatne skráti čas nabíjania.

vypnuté
MSI Nightblade X2B-256EU

Virtuálny priestorový zvuk Nahimic

Nahimic sa špecializuje sa na 3D zvukový systém a jeho vylepšení vrátane virtuálneho 7.1 zvuku, či už pre obyčajná slúchadlá alebo profesionálny headset v hrách alebo konverzáciu a pomáha eliminovať zvuky v pozadí.

vypnuté
MSI Nightblade X2B-256EU

Dokonalý zvuk v slúchadlách

Audio Boost prináša MSI najvyššiu kvalitu zvuku do slúchadiel. Systém zahŕňa pozlátené konektory, špeciálne odtienenie audio čipu, izolované zvukové obvody a slúchadlový predzosilňovač. Vychutnajte si krištáľovo čistý zvuk a Dominujte na bojovom poli!


vypnuté
MSI Nightblade X2B-256EU

Koniec všetkým Lagui

Sa sieťovka Killer, ktorá vie nastaviť priority jednotlivých aplikácií, sú nepríjemné lagy minulosťou. Zvoľte si programy, ktoré budú mať najvyššiu prioritu a budú využívať najširšiu pásmo pripojenia pre hladšie nahrávanie, sťahovania či plynulejší hranie.

vypnuté
MSI Nightblade X2B-256EU

Pohodlné sledovanie systému

Dragon Center poskytuje funkcie pre úplnú kontrolu systému. Okrem prístupu ku všetkým aplikáciám umožňuje sledovanie výkonu v reálnom čase, nastavenie LED efektov, upravenie parametrov CPU pretaktovanie, nastavenie systémových profilov a rýchle riešenie problémov.

vypnuté
MSI Nightblade X2B-256EU

streamovanie zadarmo

Profesionálne live stream možno vykonávať vďaka aplikácii Xsplit Gamecaster. Nahrávej a zdieľaj svoje vysielanie do celého sveta cez Twitch, YouTube, UStream a ďalšie kanály cez prémiovú licenciu na 12 mesiacov zadarmo.

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
MSI Nightblade Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
MSI Nightblade Hotovo!

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI Nightblade X2B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Nightblade X2B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X 2b Nachtklinge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X 2b Nachtklinge. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI X 2b Nightblade.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií