Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI RX 480 Gaming X 8G

Zobraziť katalóg
MSI RX 480 Gaming X 8G
4,9 21 hodnotení
Grafická karta 8GB GDDR5 (8100MHz), AMD Radeon Polaris 10, Boost clock 1316MHz, PCIe x16, 256bit, 2x HDMI, DVI, 2x DisplayPort
Kód:  EF839b6b Produktové číslo:  Radeon RX 480 GAMING X 8G Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI RX 480 Gaming X 8G

Evolúcia je tu! 14nm výrobná technológia Polaris posúva hranice efektivity, výkonu a veľkosti. Grafická karta AMD Radeon RX 480 v nereferenčnom podaní MSI Gaming X je horúcou novinkou značky a jedným z prvých nositeľov Polaris čipu. Dostatočný výpočtový výkon vám dovolí naplno si užiť virtuálnu realitu, pričom spotreba elektrickej energie bude vďaka úplne novej architektúre polovičná v porovnaní s doterajšími výrobkami.

Kľúčové vlastnosti

  • Najnovšia architektúra s množstvom nových technológií
  • Neprekonateľný pomer cena / výkon oproti konkurencii - najmä GeForce GTX 960 a 970
  • Dostatočný výkon pre plynulé hranie súčasných i budúcich hier
  • Plná podpora rozhrania DirectX 12 a Vulcan
  • Nereferenčná verzia od spoločnosti MSI s lepším chladením a továrenským pretaktovaním
  • Pripravená na virtuálnu realitu
  • HDMI 2.0 a DisplayPort 1.3 zvládajú prenos 4K obrazu pri 60 Hz

Virtuálna realita na dosah

Pôsobivé a pohlcujúce zážitky, ktoré prináša hit tohto roku, virtuálna realita (VR), boli doteraz výsadou drahých high-end kariet. AMD si s modelom Radeon RX 480 kladie za cieľ zoznámiť s touto technológiou čo najviac zákazníkov a vďaka priaznivej cenovke sa jej to môže podariť. So samotným GPU spolupracuje 8GB GDDR5 pamäť. Výpočtovou silou viac ako 5 TFLOP0/s sa môže tento kus rovnať čipom Pascal konkurenčnej značky NVIDIA, ktoré sú ale dvojnásobne drahšie.

Nabitá Gaming edícia

Karta dostala do vienka novú verziu chladiča Twin Frozr VI, ktorý je preslávený vynikajúcou účinnosťou. Vďaka patentovanej technológii TORX ventilátora generuje až o 22% väčší tlak vzduchu, napriek tomu však drží minimálnu hlučnosť. K obrovskému chladiču sú v dolnej časti pripojené 8mm medené tepelné trubice pre optimálny prenos tepla z štvorcovej poniklovanej základne a spolu s prémiovou tepelnou pastou X udrží kartu chladnú. Šikovná funkcia navyše vypne ventilátory pri nízkom zaťažení, keď práve nehráte.

Náskok v rozlíšení aj snímkových frekvenciách

Konektorová výbava za modernou architektúrou nijako nezaostáva. Popri modernizovaných portoch HDMI 2.0b, zvládajúceho 4K pri 60 snímkach za sekundu, nájdete na zadnej strane dva DisplayPort konektory vo verzii 1.3. Vylepšené rozhranie zvládne až 5K (5 120 × 2 880 pixelov) alebo 8K (7 680 × 4 320 pixelov) v 60 snímkach za sekundu. Nechýba podpora technológií FreeSync pre hladký obraz a HDR pre skvelé farebné výsledky. Architektúra Polaris ďalej preberá na svoje plecia akceleráciu formátu H.265 až vo 4K rozlíšení a dokonca pri 60 snímkach za sekundu. 

  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
276 mm Hotovo!
Výška
42 mm Hotovo!
Hĺbka
140 mm Hotovo!
Modelové označenie
RX 480 Hotovo!
Počet stream procesorov
2 304× Hotovo!

Rozmery

Šírka
276 mm Hotovo!
Výška
42 mm Hotovo!
Hĺbka
140 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
RX 480 Hotovo!
Počet stream procesorov
2 304× Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
256-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 316 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
8 100 MHz (8,1 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
5 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
Radeon VR-Ready Hotovo!
Podpora zapojenia viacerých kariet
Dual CrossFireX Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
150 W Hotovo!
Prídavné napájanie
1× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
500 W Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěl bych se zeptat. Koupil sem si tuhle grafiku k základní desce Msi g7 ale ani po aktualizaci BIOSu mi pc grafiku nespustí. Děkuji za rady.

zdravím, zajímá mě jestli má někdo podobný problém s kartou jako já. Při hraní náročnějších titulů(např. doom 2016) se projevuje ještě více. Na monitoru mi běhá uprostřed refresh proužek což je velmi otravné a znemožnuje plynulou hru. Rád bych věděl jestli je to důvod na uznání reklamace a kolik lidí mělo podobný problém. Děkuji za reakce

Dobrý den, bude ještě tato grafická karta skladem? Potřeboval bych objednat větší množství 5+ Děkuji

potrebuji sestavit pc do 20 tis mozna o něco vic ale chci tam mit rx480 8 gb a i5 7400 a ram 8 gb bude fungovat? jestli ano tak dobře nebo spatne dekuji

Dobrý den,je možné dostat k této kartě hru Wildlands místo hry Doom?

Odkaz do neznáma všechno v pohodě ?

podporuje to shotkyho ttl a shotkyho imunitu??? s pozdravom Slavomir Franko Sabinov Spojena skola

Zdravim da sa ku karte prikupit vodne chladenie mam 70? a chcel by som to nejako znizit prosim Vas o radu

Dobrý den, prosím bude tato karta MSI RX 480 Gaming X 8G fungovat na desce Asus M4A88TD-V EVO/USB3? V budoucnu mám v plánu koupit novou desku + RYZEN 5 atd. ale zatím mi jde jen o novou grafickou kartu. díky

Dobrý den, vleze se grafika do skříně Zalman Z1 neo? A rozjede se na základní desce GA-880GM-USB3 se zdrojem Corsair VS650 650W? Děkuji za odpovědi.

123
Diskusia a poradňa k MSI RX 480 Gaming X 8G
Príslušenstvo pre MSI RX 480 Gaming X 8G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI RX 480 Gaming X 8G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI RX 480 Gaming X 8G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI RX 480 Gaming X 8G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI RX 480 Gaming X 8G.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií