Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

MSI Vigor GK80 CR US

Zobraziť katalóg
MSI Vigor GK80 CR US
Herná klávesnica – mechanická, switch Cherry MX Red, RGB podsvietenie, hliníková konštrukcia, pletený kábel, pozlátené konektory, dĺžka kábla 1.8m
Kód:  MSAaK25 Produktové číslo:  S11-04US228-HH6

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI Vigor GK80 CR US

Snáď všetko, čo si len na hernej klávesnici môžete priať, ponúkne profesionálna herná klávesnica MSI Vigor GK80. Na klávesnici sa nachádza celkom 104 klávesov, integrovaný USB port pre ďalšie zariadenia, plné RGB podsvietenie s prednastavenými a upravenými hernými schémami, klávesy so spätnou väzbou a tichým stiskom, nastaviteľné hotkeys klávesy, technológia anti-ghosting, opierka zápästia a mnohé ďalšie. Klávesnica sa k počítaču jednoducho a rýchlo pripojí pomocou pozláteného USB 2.0 konektora so zvýšenou odolnosťou, ktorý meria 2 m.

Herná klávesnica MSI Vigor GK80, Cherry MX Red a jej kľúčové vlastnosti

  • Profesionálna herná klávesnice s osobitým dizajnom
  • RGB podsvietenie s možnosťou tvorby vlastných svetelných schém
  • Plná podpora technológie anti-ghosting
  • Rýchly prístup k výkonu a nastaveniam pomocou Hotkeys
  • Regulácia zvuku priamo z pohodlia klávesnice

Klávesy Cherry MX Red

Herná klávesnica MSI Vigor GK80 je vybavená hernými spínačmi Cherry MX Red, ktoré vám pri hraní zaistia nielen vysokú presnosť a pohodlie, ale zároveň reagujú až o 40 % rýchlejšie. Herné spínače boli naviac nastavené aj pre tých najnáročnejších hráčov a mali by zvládnuť vyše 50 miliónov stlačení. Táto herná klávesnica by teda mala priemernému hráči aspoň pár rokov vydržať.

RGB klávesnica

Len ťažko si dokážete predstaviť hernú klávesnicu bez podsvietenia kláves. Nie je tomu inak ani pri klávesnici MSI Vigor GK80, ktorá disponuje RGB panelom s 8 svetelnými efektmi a podporou dielenskej technológie MSI Mystic Light. Tak ako pri mnohých herných klávesniciach si môžete svetelné schémy upravovať podľa seba a ukladať si ich do vlastných profilov.

Inteligentný anti-ghosting

Prekrývanie signálov klávesov je problém, s ktorým sa dnes stretnete ešte občas pri lacnejších klávesniciach. S hernou klávesnicou MSI Vigor GK80 sa ghostingu rozhodne báť nemusíte, ba dokonca naopak, klávesnica je schopná nastaviť špeciálny anti-ghosting režim pre FPS hry alebo MMO. Pri hraní sa tak rozhodne nemusíte báť stlačiť akúkoľvek klávesovú kombináciu, pretože technológia anti-ghosting sa s ňou ľahko vysporiada.

Mediálne klávesy a USB

Na klávesnici toho nájdete naozaj veľa. Na pravej strane nad logom sa nenápadne ponúka štvorica mediálnych tlačidiel na úpravu hudby, prípadne iba zvuku priamo z klávesnice. Vedľa nich nájdete dokonca dodatočný USB 2.0 port, ktorý môžete využiť napríklad na pripojenie myši, slúchadiel alebo skrátka akéhokoľvek zariadenia, ktoré je USB koncovkou zakončené.

Majte všetko pod palcom

Na klávesnici MSI Vigor GK80 nájdete aj občas opomínané Hotkeys klávesy. Pomocou nich budete schopní napríklad ovládať grafickú kartu, či základnú dosku bez vypínania hry alebo napríklad môžete jednoducho ovládať svetelné efekty.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Usporiadanie

Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Jednoriadkový Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Dynamické, Programovateľné Hotovo!

Rozmery

Šírka
44,5 cm (445 mm) Hotovo!
Výška
4,2 cm (42 mm) Hotovo!
Hĺbka
14,2 cm (142 mm) Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky káblové herné klávesnice
» Všetky mechanické klávesnice
» Všetky podsvietené klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI Vigor GK80 CR US Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Vigor GK80 CR US. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Vigor GK80 CR US. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Vigor GK80 CR US. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Vigor GK80 CR US.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií