PET AD homeoffice

MSI VR One 7RD-072CZ Backpack PC

Zobraziť katalóg
MSI VR One 7RD-072CZ Backpack PC
Herný PC - Intel Core i7 7700HQ Skylake, RAM 8 GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB GDDR5, SSD 256 GB, Killer LAN, Wifi 802.11ac, bluetooth 4.1, 2x 8-článková batéria (výdrž až 90 minút), Windows 10 Home 64-bit
Kód:  TB239b1 Produktové číslo:  VR ONE 7RD-072CZ Stránky výrobcu
MSI VR One 7RD-072CZ Backpack PC Predaj skončil

MSI VR One 7RD-072CZ Backpack PC


vypnuté
MSI VR One 6RD

Najnovšia 6. generácia procesorov Intel Core

6. generácia procesorov Intel sa vyznačuje nižšou spotrebou energie a zároveň vyšším výkonom oproti predchádzajúcej generácii. Procesor i7 6700HQ môžete pretaktovať pomocou technológie SHIFT Turbo.

vypnuté
MSI VR One 6RD

Najľahší a najštíhlejší PC batoh

Vďaka najľahšiemu (pod 3,6 kg) a najštíhlejšiemu (54 mm) dizajnu sa VR One veľmi ľahko nosí. Ergonomická výstuha chrbta a dekompresné popruhy zvyšujú stabilitu, ventiláciu a celkový komfort pri nosení. Vďaka tomu môžete s týmto parádnym batohom hrať niekoľko hodín vkuse bez známky únavy.

vypnuté
MSI VR One 6RD

Najnovšia grafika GeForce GTX 1070

Nové grafické karty NVIDIA poskytujú o 40 % vyšší výkon ako predchádzajúce GTX 980 mm. Grafika GeForce GTX 1070 je aj vďaka novému Cooler Boost chladeniu a špeciálnym herným funkciám schopná vytvoriť na herných notebookoch MSI maximálny výkon .


vypnuté
MSI VR One 6RD

Až 1,5 hodiny hrania na baterku

VR ONE je vybavená dvojicou batérií, vďaka ktorým vydrží až 1,5 hodiny vášho nepretržitého hrania. Spolu s možnosťou výmeny batérie za chodu tak môžete nerušene hrať celý deň bez nutnosti VR One vypínať či pripájať k elektrine.

vypnuté
MSI VR One 6RD

Cooler Boost Titan

Viac energie generuje viac tepla, to je jednoduchá fyzika. Preto je potrebné účinné chladenie. Cooler Boost Titan sa skladá z 2 vylepšených ventilátorov, ktoré poskytujú oddelené chladenie pre CPU aj GPU s celkovo 9 tepelnými trubicami.

vypnuté
MSI VR One 6RD

Najrýchlejšie SSD

Zapojte sa do hry skôr ako všetci ostatní s najnovším PCI-E Gen 3.0 x4 SSD využívajúcim technológiu NVMe. Využite plný potenciál Gen 3.0 SSD prostredníctvom optimalizácie hardvéru a softvéru, vďaka ktorej je rýchlosť čítania až 2 200 MB/s, čiže 5× rýchlejšia ako pri SATA3 SSD.


vypnuté
MSI VR One 6RD

Dynamická úprava teplôt a výkonu

Unikátna technológia MSI SHIFT tlačí systém do extrému a zároveň minimalizuje hluk a teplotu. Prepínajte medzi 5 profilmi pre maximálny výkon alebo pre dlhšiu výdrž batérie. Aktiváciu je možné vykonať cez kombináciu klávesov Fn + F7 či aplikáciou Dragon Gaming Center.

vypnuté
MSI VR One 6RD

Thunderbolt 3

Najnovšie rozhranie Thunderbolt 3 podporuje prenos dát rýchlosťou až 40 Gb/s, prenos obrazu na dva 4K displeje, podporu USB 3.1 zariadení a rýchle nabíjanie až 5 V/3 A.

vypnuté
MSI VR One 6RD

Virtuálny priestorový zvuk Nahimic

Nahimic sa špecializuje na 3D zvukový systém a jeho vylepšenia vrátane virtuálneho 7.1 zvuku. Okrem toho pomáha pri konverzácii eliminovať zvuky na pozadí alebo ako Sound Tracker dáva hráčom vizuálnu indikáciu, odkiaľ prichádza najhlasnejší zvuk v hre.


vypnuté
MSI VR One 6RD

Optimalizovaná výbava pre všetky VR zariadenia

HDMI, Mini DisplayPort alebo ultra-rýchly port Thunderbolt 3 (Typ-C) podporujú najvyššiu priepustnosť pre dva 2K displeje pre každé oko vo viac ako 90 FPS. Ďalej tu nájdeme 4x USB 3.0 pre externé zariadenia či ďalšie pripojenie VR headsetov.

vypnuté
MSI VR One 6RD

VR zážitok bez obmedzenia

Okrem špeciálneho dizajnu nájdete v balení VR One 90 cm HDMI, USB 3.0 a jeden optimalizovaný 12 V kábel pre HTC VIVE HMD. Toto všetko pre maximálnu mieru komfortu.

vypnuté
MSI VR One 6RD

Koniec všetkým lagom

Sieťová karta Killer Wireless AC WiFi je navrhnutá s funkciou 2 x 2 dual band, aby VR One mohlo využívať vyššiu priepustnosť a 5G pre stabilné pripojenie bez káblov. Vďaka tomu bude stabilnejší aj bezdrôtový prenos pre vývojárov či živé demá, pri ktorých je na ďalšej obrazovke zobrazovaný obsah z VR One pre publikum.

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

a kolik to tak váží ?

Dobrý den, prosím je možné provozovat PC také napojené přímo na elektriku? (tedy tak aby šlo provozovat nepřetržitě, bez nutnosti dobíjení)

Dostalo se to až ke mě. Kritika má být založená na podporu tohoto pc alá baťoch... Bohužel má hlava však řeší opak.. a tak i pod ztrátou honoráře chci napsat : Nejsem si jistý, jestli se dnes něco takového vůbec vyplatí. A kor v době, kdy jsou velice pokročilé stroje alá mobil a nabízí virtuální prostor skoro stejný jako PC. Samosebou ještě to není ideální, ale systém mobilní budoucnosti je o pár kroků napřed i před tímto předraženým gigantem. Dejme tomu pár let a mobilní telefony budou nabízet uplně stejné zážitky i s ovladači za rozumnou cenu.

Diskusia a poradňa k MSI VR One 7RD-072CZ Backpack PC
Príslušenstvo pre MSI VR One 7RD-072CZ Backpack PC
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI VR One 7RD-072CZ Backpack PC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI VR One 6RD Rucksack PC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI VR One 6RD Rucksack PC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI VR One 7RD-072CZ Backpack PC.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií