Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MSI X370 GAMING PLUS

Zobraziť katalóg
MSI X370 GAMING PLUS
3,9 6 hodnotení
Základná doska – AMD X370, DDR4 3200MHz (OC), M.2, 6× SATA 6Gb/s, GLAN, USB-C 3.1 Gen 2, DVI, HDMI, ATX, SLI, RYZEN, AM4
Kód:  AA685d2a Produktové číslo:  X370 GAMING PLUS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI X370 GAMING PLUS

Spoločne s prvými procesormi úplne novej generácie Ryzen, spoločnosť AMD predstavila tiež úplne novú čipovú sadu X370. A práve tá je mozgom základnej dosky X370 GAMING PLUS. Tento herný model prestížneho výrobcu MSI formátu ATX je určený pre tých najnáročnejších používateľov. So svojimi možnosťami tak predstavuje ideálnu voľbu pre zostavenie extrémne výkonných herných počítačov, využiteľných predovšetkým pri hraní najnovších hier, ale aj pri práci s náročným multimediálnym obsahom.

Kľúčové vlastnosti MSI X370 GAMING PLUS

  • Základná doska pre výkonné počítače s procesormi AMD Ryzen
  • Kompatibilná s operačnou pamäťou DDR4
  • Mystic Light podsvietenie s rozsiahlou farebnou paletou a rozličnými efektami
  • VR Ready & VR Boost - plynulá virtuálna realita bez lagov
  • Moderné konektory vrátane USB-C pre rýchle dátové prenosy
  • Zvuková karta s technológiou Audio Boost - štúdiová kvalita zvuku
  • Zapojenie grafických kariet v režime CrossFire alebo SLI
  • Odolné komponenty Military Class 4 Guard-Pro

Základná doska s vylepšenými PCI-E slotmi pre grafické karty

Na zapojenie viac grafických kariet poslúžia režimy CrossFireX alebo SLI a vylepšené PCI-e Steel Armor sloty. Ich výhodou je viac spájaných bodov, ktoré zaručujú väčšiu odolnosť pri osadení ťažšími modelmi grafických kariet, a zároveň ich chránia pred elektromagnetickým rušením. Pokiaľ od svojich SSD diskov očakávate maximálnu rýchlosť, pripojte ich k jednému, alebo rovno dvom M.2 slotom. O vysokú rýchlosť externých diskov sa postará USB 3.1 druhej generácie a USB-C.

MSI Gaming - certifikované pre herné nasadenie

Každá doska podstúpila viac ako 24-hodinové záťažové testovanie online aj offline hier. Na konci testovania sú si vývojári týchto dosiek istí, že konfigurácia siete, príjem audia a celkový výkon sú privedené k dokonalosti, a vy si teda užijete ten najlepší herný zážitok. Certifikát dostanú iba základné dosky, ktoré úspešne prejdú týmto testom. Až potom môžu byť nazývané pravými hernými doskami radu MSI Gaming.

 
i Update BIOS pre Raven Ridge Na zaistenie podpory radu procesorov Raven Ridge odporúčame službu (Update BIOS) základnej dosky pre 100 % kompatibilitu.

Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X370 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X370 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 200 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím chtěl bych se zeptat, jestli jsem něco nepřehlédl a jestli jsou tyto komponenty kompatibilní a nebudou blbnout, jedná se o celou sestavu. Do této Základní desky MSI X370 GAMING PLUS bych chtěl dát RAMKY HyperX 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 Fury Black Series( jedná se o 2x 8Gb), Procesor AMD RYZEN 5 1600 popřípadě AMD RYZEN 7 1800X, SSD Samsung 960 EVO 250GB, HDD Seagate BarraCuda 4TB, Grafická karta SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 OC 8G a zdroj 750W. Popřípadě pokud bych něco přehledl prosím o info předem děkuju za odpověď.

Proč nefungují konektory USB 3.2 Gen 2

Dobrý den, už jsem na tuto desku zkusil dva různé RAM moduly ale ani jeden nefungoval. Deska nechce vubec nabootovat do BIOSu. Mužete mi doporučit nějaký 16gb kit o kterím 100% víte že funguje? Díky

Zdravím, Je nutný update Biosu, pokud chci použít Ryzen 5 2600? Ptám se protože v Košíku tato možnost vůbec není. Děkuji.

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat zda bude k této desce procesor AMD Ryzen 3 2200 Děkuji

Dobrý deň, ak chcem spolu s tovarom objednať aj upgrade BIOSu ako to mám uviesť v objednávke?

Dobrý deň, chcem sa opýtať či bude táto operačna pamäť a procesor kompatibilná s touto zakladonou dokoskou. hyperx 8gb ddr3 1333MHz cl9 fury blue series single rank a amd fx-8300

Dobrý deň , chcem vedieť či na túto dosku sa dá pripevniť 2× Gigabyte Nvidia 1050Ti OC 4G bez dodatočného spájania grafických kariet. Budú toeto karty spolupracovať ?

Zdravím, chcel by som sa opýtať či konector na m.2 ssd je typu B či M alebo B+M. a či je to M.2 SATA alebo M.2 PCI-Express a ak je to PCI-E tak či 2x alebo 4x PCI-Express. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, mal by som záujem o danú dosku MSI X370 GAMING PLUS K nemu by som si dokúpil Ryzen 7 1800x. Dočítal som hore v komentoch, že je nutný upgrade biosu v danej doske. Moja otázka teda znie ako alebo skôr, či by to bolo možné aby to spravila alza za mňa. Druhý dotaz by bol s M.2 konektorom pre ssd. Teda vlastním jednu 500gb ale chcel by som si dokúpiť druhú 500gb, kedže potrebujem aspoň 1tb. A teda otázka znie či má daná motherboard 2 konektory pre m.2 ssd alebo vybrať inú motherboard. S pozdravom Adam R.

123
Diskusia a poradňa k MSI X370 GAMING PLUS
Príslušenstvo pre MSI X370 GAMING PLUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X370 GAMING PLUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X370 GAMING PLUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X370 GAMING PLUS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI X370 PLUS GAMING.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií