AD homeoffice Rapture

MSI X470 GAMING PLUS

Zobraziť katalóg
MSI X470 GAMING PLUS
4,9 11 hodnotení
Základná doska – AMD X470, 3× PCIe ×16, DDR4 3466 (OC), 2× M.2, SATA III, GLAN, USB 3.1 Gen 2, 8ch audio, DVI-D, HDMI, RGB, ATX, RYZEN, AM4
Kód:  AA701a2 Produktové číslo:  X470 GAMING PLUS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI X470 GAMING PLUS

Chystáte sa práve dodať svojmu počítaču čerstvý prísun steroidov v podobe nových procesorov AMD Ryzen radu 2000 Pinnacle Ridge? V tom prípade ste na správnom mieste, pretože základná dosk MSI X470 GAMING PLUS s modernou čipovou súpravou AMD X470 splní všetky vaše očakávania. Svojou koncepciou je vhodná na skvelé výsledky počas pretaktovania.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI X470 GAMING PLUS

  • Základná doska pre výkonné počítače s procesormi AMD Ryzen (1000) vrátane nových AMD Ryzen 2000 Pinnacle Ridge
  • Mystic Light Sync podsvietenie s rozsiahlou farebnou paletou a rozličnými efektmi
  • Dostatok rýchlych portov USB 3.1 Gen 1 a Gen 2
  • VR Ready & VR Boost – plynulá virtuálna realita bez lagov
  • Dodatočné napájacie konektory zaistia vyššiu stabilitu dosky počas pretaktovania
  • Možnosť zapojenia viacerých grafických kariet v režime AMD CrossFireX
  • Vychytenosti pre hráčov – Gaming Hotkey, Gaming port, X-Boost

Novinky v čipovej súprave X470

Aj keď sú nové procesory radu AMD Ryzen 2000 skôr vyladením prvej generácie, tak základné dosky prešli naopak komplexným prepracovaním. Od napájacej sústavy až napríklad po podporu rýchlejších operačných pamätí. V neposlednom rade sa čipová súprava AMD X470 postará o bezproblémové fungovanie technológií XFR2 Extended a Precision Boost 2 Overdrive. Procesory radu Raven Ridge tak budú aj počas zaťaženia schopné pracovať dlhšiu dobu na vyššej frekvencii.

Základná doska pre náročných hráčov

Na zapojenie grafických kariet poslúžia sloty PCI Express 3.0. Pri zapojení kariet v režime AMD CrossFireX teda dostanete možnosť naplno si vychutnať grafické rozlíšenie svojich najmodernejších hier. MSI Steel Armor má viac a lepšie spájané body, ktoré zaručujú väčšiu odolnosť. Pre bezstarostný herný zážitok zároveň chránia pred elektromagnetickým rušením.

Pokiaľ od svojich SSD diskov očakávate maximálnu rýchlosť, pripojte ich k jednému, alebo rovno dvom M.2 slotom, ktoré sú na tejto doske prítomné. Externé disky si budú užívať vysoké prenosové rýchlosti vďaka prítomnosti USB 3.1 druhej generácie, ktoré sa pýši až ohromným zrýchlením oproti generácii 2.0. Požadované súbory sa prenesú až 20× rýchlejšie.

Základná doska od MSI je certifikovaná pre herné nasadenie

Každá doska je vyskúšaná viac ako 24-hodinovým testovaním, počas ktorého sú hrané online i offline hry. Na konci testovania sú si potom vývojári týchto dosiek istí, že konfigurácia siete, príjem audia a celkový výkon sú riadne vyladené k dokonalosti, a vy si tým pádom užijete ten najlepší herný zážitok. Certifikát dostanú iba základné dosky, ktoré úspešne prejdú týmto testom. Až potom môžu byť nazývané pravými hernými doskami radu MSI Gaming.


Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X470 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, RGB podsvietenie, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X470 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, RGB podsvietenie, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 466 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, DUAL BIOS, Chladiče mosfetov, AMD Dual Graphics Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC892 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2 Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
MSI Gaming Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak je to prosím s přídavným napájením cpu? Doporučuje se připojit nejen 8pin, ale i 4 pin. Mám u zdroje jen 8pin. Jak moc to ovlivní taktování? Mám ramky hyperx 3200 Mhz, ovlivní je? AMD RYZEN 5 2600 Děkuji

Pokud nebudu taktovat a používat 2400G nemusí být zapojen 4-pin pro cpu?

Dobrý den, je deska kompatibilní se 3. generací Ryzen procesorů?

Chystám sa kúpiť AMD Ryzen™ 7 3800X a mám tuto dosku bude spolu šlapať alebo musím kúpiť aj novú dosku ?

Dobry den chci koupit tuhle desku s procesorem Ryzen 3700x jen nevim jestli sepne abych updatoval bios?

Dobrý den, měl bych dotaz zda k této základní desce budou pasovat tyto paměti: https://www.alza.cz/adata-8gb-ddr4-3200mhz-cl16-xpg-spectrix-d80-cervena-d5349803.htm a pojedou opravdu na frekvenci 3200Mhz? Jelikož nyní mám základní desku ASROCK Fatal1ty AB350 GAMING K4, kde na stránkách výrobce uvádí podporu ram v OC módu až 3200Mhz., bohužel výše uvedené ramky mi jedou max. na 2667 Mhz,ať nastavuji v BIOSU co chci, XMP mód, časování, frekvenci, atd., zkoušel jsem snad sto variant a max jsem se dostal na 2933Mhz a ani né stabilně. Potřebuji tedy na sto procent vědět, zda při zakoupení této desky mi konkrétní tyto paměti pojedou na frekvenci 3200Mhz.? Jinak nemá smysl desku pořizovat a můžu si nechat stávající od ASROCKu. Procesor mám AMD Ryzen 1600X, ty ramky mám čtyři moduly po osmi GB, dohromady 32GB DDR 4 RAM 3200Mhz. (udáváno výrobcem), grafiku NVidia Geforce MSI Armor GTX 1060 6GB DDR5 OC Edition, zdroj: SILVER STONE ST50F 500W.Předem děkuji za brzkou odpověď.

Dobrý den, na adrese: Odkaz do neznáma není ve výčtu uvedena kompatibilita s GeForce 1660 nebo 1660Ti. Co to přesně znamená? Musím jít přesně do kódových označení GPU (sloupec model na dané řádce)? A proč Alza tyto kódy u produktů neuvádí? Kdo se v tom pak má ve všem vyznat... :(

Dobrý den, dle stránek výrobce nemá tato deska podporu SLI, pouze AMD Crossfire

má táto doska udržiavaciu batériu? na obrázkoch som ju nenašiel. ďakujem vopred za odpoveď

zdravím . potreboval by som poradiť zdroj pre túto dosku . mám na nej osadený procesor AMD RYZEN 5 1600 , grafiku MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G a 2x RAM Crucial 8 GB DDR4 3466 MHz CL16 Ballistix Elite . ďakujem vopred za odpoveď

12
Diskusia a poradňa k MSI X470 GAMING PLUS
Príslušenstvo pre MSI X470 GAMING PLUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X470 GAMING PLUS.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií