Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI Z270 GAMING PLUS

Zobraziť katalóg
MSI Z270 GAMING PLUS
4,7 16 hodnotení
Základná doska Intel Z270, 2x PCIe x16, DDR4, 6x SATA III, M.2, USB 3.1 Gen 1, Intel GLAN, DVI, DisplayPort, audio, ATX, sc1151
Kód:  AA392v4d6 Produktové číslo:  Z270 GAMING PLUS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI Z270 GAMING PLUS

Spoločne s prvými procesormi 7. generácie Skylake predstavil Intel tiež úplne novú čipovú sadu Z270. A práve tá je mozgom dokonalej základnej dosky MSI Z270 GAMING PLUS, ktorá je určená predovšetkým náročnejším používateľom. Svojimi možnosťami tak predstavuje ideálnu voľbu pre vytváranie výkonných herných zostáv využiteľných ako k hraniu hier, tak k práci s náročným multimediálnym obsahom. Kvalitné prevedenie podčiarkuje použitie súčiastok Military Class 5.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko kvalitný čipset Intel Z270
  • Podpora najnovších procesorov Kaby Lake
  • 4 sloty DDR4 s frekvenciou až 3 800 MHz
  • M.2 port s rýchlosťou až 32 Gb/s
  • Zapojenie grafických kariet v režime CrossFireX
  • Herná sieťová karta
  • Rýchle porty USB 3.1

Ideálna doska do skrine s priehľadnou bočnicou

MSI Z270 GAMING PLUS je vybavená socketom LGA 1151, v ktorom si budú najnovšie 14nm procesory Kaby Lake lebediť ako v bavlnke. Nesmie chýbať ani štvorica slotov pre pamäťové moduly typu DDR4. Tie pracujú na základnej frekvencii 2 400 MHz. Je však podporované aj pretaktovanie až na hranicu 3 800 MHz. To je najmä skvelá správa pre skúsených overlockerov. 

Na vlnách žiarivého výkonu

K zapojeniu grafických kariet poslúžia sloty PCI Express 3.0. Pri zapojení kariet v režime CrossFireX dostanete možnosť vychutnať si grafické rozlíšenie svojich najmodernejších hier naplno. MSI Steel Armor má viac a lepšie spojených bodov, ktoré zaručujú väčšiu odolnosť a zároveň chránia proti elektromagnetickému rušeniu pre bezstarostný herný zážitok.

Pokiaľ od svojich SSD diskov očakávate maximálnu rýchlosť, pokojne ich pripojte k M.2 slotu. Externé disky si budú užívať vysokú prenosovú rýchlosť vďaka prítomnosti USB 3.1, ktoré sa pýši ohromným zrýchlením oproti generácii 2.0. Požadované súbory sa prenesú až 20x rýchlejšie.

Certifikované pre herné nasadenie

Každá doska je vyskúšaná viac ako 24-hodinovým testovaním, počas ktorého sú hrané online i offline hry. Na konci testovania sú si potom vývojári týchto dosiek istí, že konfigurácia siete, príjem audia a celkový výkon sú riadne vyladené k dokonalosti, a vy si tým pádom užijete ten najlepší herný zážitok. Certifikát dostanú iba základné dosky, ktoré úspešne prejdú týmto testom. Až potom môžu byť nazývané pravými hernými doskami rady MSI Gaming.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z270 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z270 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 800 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, Radič RAID Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC892 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Táto doska nemá VGA port na pripojenie monitora? Podľa obrázku to vyzerá, že tam tento port je.

Prosim vás dá sa na ňu pripojiť : Intel Core i5-7500 , GIGABYTE GTX 1050 Ti OC 4G a ešte HyperX 8GB KIT DDR4 2133MHz CL14 Fury Black Series ???

Pasuje GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 3G do této desky? Prosím odpověď. :)

keby som si tam dal gtx 1050 2gb a gt 730 4gb. malo by to viac fps v hrach ?

Bolo by táto doska ideálna k nvidia geforce gtx 1080ti 11g a i7 8700K a 16g ram?

Dobrý den, zakoupil jsem si u vás tuto desku a nejde mi nainstalovat ovladač pro internet. Doběhne to do 100% restartuje se a stejně to nejde. Poraďte mi prosím co s tím. Děkuji

Zdravím, zmestí sa táto doska do tejto case? Odkaz do neznáma

Dobrý den, je tato deska kompatibilní s Intel Core i5-7400

zdravim pasuje do tejto dosky cpu Intel Celeron G3930 ?

Dobry den, poradte mi prosim, uz se v tom ztracim. koupil jsem tuto desku a shanim do toho procesor, prevazne na hry. Vybiram mezi: i5 - 7600K, i7 - 6700K nebo i7 - 7700K....grafika GIGABYTE GeForce GTX 1060 Xtreme Edition 9Gbps. Nebo lepsi moznosti? Dekuji za odpoved.

123...
Diskusia a poradňa k MSI Z270 GAMING PLUS
Príslušenstvo pre MSI Z270 GAMING PLUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z270 GAMING PLUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z270 GAMING PLUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Z270 GAMING PLUS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Z270 GAMING PLUS.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií