Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MSI Z270 Mortar

Zobraziť katalóg
MSI Z270 Mortar
5 1 hodnotení
Základná doska Intel Z270, 2x PCIe x16, DDR4 SDRAM, 6x SATA III, M.2, USB 3.1, Intel GLAN, DVI, HDMI, DisplaPort, audio, mATX, sc1151
Kód:  AA392v5c Produktové číslo:  Z270M MORTAR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI Z270 Mortar

Spoločne s prvými procesormi 7. generácie Kaby Lake predstavil Intel tiež úplne novú čipovú sadu Z270. A práve tá je mozgom základnej dosky Z270 Mortar. Tento herný model prestížneho výrobcu MSI formátu Micro ATX je určený tým najnáročnejším užívateľom.So svojimi možnosťami tak predstavuje ideálnu voľbu pre zostavenie extrémne výkonných herných počítačov, využiteľných predovšetkým k hraniu najnovších hier, ale aj k práci s náročným multimediálnym obsahom. 

Kľúčové vlastnosti

  • Základná doska pre výkonné počítače s procesormi Intel Kaby Lake
  • Podporuje najnovšie typy pamätí DDR4 SDRAM, a to do kapacity 64 GB
  • Pretaktovanie je vďaka dedikovaným tlačidlám a aplikáciám neuveriteľne ľahké
  • Moderné konektory vám zaistia extrémne rýchle dátové prenosy
  • Skvelý zvuk vďaka integrovanej zvukovej karte využívajúci prémiové komponenty
  • Zapojenie grafických kariet v režime CrossFire
  • So štýlovým LED podsvietením vyniknete na každej LAN party
  • Dodávaný softvér vám umožní ľahký streaming svojich hier

Ideálna doska pre tých, čo chcú od svojho PC maximum

MSI Z170 Mortara je vybavená socketom LGA 1151 pre najnovšie 14nm procesory Kaby Lake, zároveň nechýba ani proti elektromagnetickému šumu skvele odtienená štvorica slotov pre pamäťové moduly typu DDR4 SDRAM. Tie pracujú na základnej frekvencii 2400 MHz, pri maximálnom zaťažení sa však dostanú až na hranicu 3800 MHz.Do slotov PCI Express 3.0 zapojíte najmodernejšie grafické karty, a to v režime CrossFireX. Vychutnáte si tak svoje obľúbené hry do posledného pixelu. Spracovanie samotných slotov je navyše vďaka pevnému oceľovému rámčeku a zvýšenému množstvu spájkovaných spojov nesmierne odolné. Nemusíte sa teda obávať, že sa pri prenášaní PC na LAN party poškodia úchyty aj tých najťažších grafických kariet.

Stvorená pre taktovania

Pretaktovanie je všeobecne veľmi jednoduché. Napomáha tomu ako premyslený dizajn celého PCB, tak aj skvele spracovaný Click BIOS 5, dedikované taktovacie nástroje a ovládače, medzi ktorými nechýba ani tlačidlo Game Boost pre okamžité zvýšenie výkonu. Pretože sa počíta s extrémnym zaťažením celého systému, sú navyše všetky potenciálne tepelne namáhané komponenty chladené účinnými pasívnymi chladičmi. Táto doska vám skrátka dovolíísť až na samotnú hranu pretaktovania, pričom myslí aj na jednoduché obnovenie pôvodného nastavenia, ak sa dostanete za ňu.

Bleskurýchly prenos dát

Pre pripojenie najnovšej generácie SSD skvele poslúžia prítomné porty typu SATA III. Ak však usilujete o vyššie rýchlosti, využijete rozhranie M.2 s rýchlosťami až 32 Gb/s. Ani externé disky nebudú pozadu, a to vďaka prítomnosti USB 3.1 druhej generácie, ktoré sa pýši až 20x zrýchlením oproti predchádzajúcej verzii, pričom nechýba ani moderný konektor USB typu C. Aby boli vaše herné zážitky čo najplynulejšie, je MSI Z270 Mortara vybavená hernou sieťovou kartou. Vďaka nej budú mať herné aplikácie vždy prednosť pri využívaní sieťovej komunikácie, čo minimalizuje latenciu. Prostredníctvom aplikácie Gaming LAN Manager si ale môžete upraviť prioritizáciu podľa vlastných potrieb.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z270 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel Z270 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 800 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, Radič RAID Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC892 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky micro ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

môžem pridať 2x 1050 ti 4 gb do základnej dosky

Chcel by som sa opytat ako bude spolupracova tato zakladka doska z i7-7700k, nieje prilis slaba?

Zdravím mohl bych tuhle desku osadit I7 od Kaby Lake bez update biosu?

Zdravím, mohu k této desce připojit/použít tenhle procesor? https://www.alza.cz/intel-core-i5-6600k-d2905012.htm

Chcem sa spýtať či tento processor i5 6600k može ísť na túto zakladnu dosku MSI Z270 Mortar ĎAKUJEM za podpoveď

Dobrý dň cchel by som sa spýtať či sa dajú do zakladovky použiť pamäte Ram pod napátím 1.2V a este jedna otazocka akú zakladovu dosku by ste volili medzi MORTAR alebo TOMHAWK za odpoveď vopred dakujem :)

Diskusia a poradňa k MSI Z270 Mortar
Príslušenstvo pre MSI Z270 Mortar Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z270M MORTAR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z270M MORTAR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Z270M MORTAR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Z270M MORTAR.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií