Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MSI Z370 KRAIT GAMING

Zobraziť katalóg
MSI Z370 KRAIT GAMING
5 2 hodnotení
Základná doska - Intel Z370, 3x PCIe x16, 3x PCIe x1, DDR4 4000+(OC), 6x SATA III, 2x M.2, USB 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen 2, USB-C Gen 2, Intel GLAN, DVI, HDMI, audio ALC1220, ATX, sc1151, Coffee Lake
Kód:  AA392v6e Produktové číslo:  Z370 KRAIT GAMING Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI Z370 KRAIT GAMING

Základná doska MSI Z370 KRAIT GAMING vo svojom názve nesie meno jedného z najnebezpečnejších hadov sveta. Ak chcete, aby sa aj vo vašej počítačovej skrini usídlil dravec vždy pripravený k útoku, potom už nemusíte hľadať ďalej. Doska formátu ATX s čipsetom Z370 vyniká nielen dravým čiernobielym vzhľadom, ale aj výkonom. Základná doska Z370 KRAIT GAMING sa tak stane dokonalým základom pre výkonnú zostavu, ktorá vášmu hraniu dodá patričnú silu, výkon a dravosť k porazeniu všetkých nepriateľov.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI Z370 KRAIT GAMING

  • Vysoko kvalitná základná doska s čipsetom Intel Z370
  • Pripravená na osadenie najnovšími procesormi Intel Coffee Lake
  • Dravý čiernobiely vzhľad s RGB podsvietením Mystic Light
  • Vysoko kvalitné komponenty Military Class 5
  • Funkcia DDR4 Boost pre zvýšenie výkonu pamäťových modulov
  • Dvojica M.2 prenosový port s rýchlosťou až 32 Gb/s
  • Podpora 2-Way AMD CrossFire a 3-Way Crossfire
  • Dva konektory USB 3.1 Gen 2, z ktorých dva sú typu USB-C

Pripravená pre najnovšie procesory Coffee Lake

Doska MSI Z370 KRAIT GAMING je vybavená socketom LGA 1151, v ktorom sa budú vylepšené 14 nm procesory Coffee Lake cítiť ako v bavlnke. V spolupráci s procesorom zostave dodá výkon štvorica pamätí typu DDR4, ktorých základná pracovná frekvencia je 2 667 MHz. S funkciou DDR4 Boost sa však táto frekvencia dokáže vyšplhať až na závratných 4 000 MHz. To je obzvlášť skvelá správa pre skúsených overlockerov. Práve tí ocenia aj veľmi vydarený dizajnový návrh celého PCB využívajúci najkvalitnejšie súčiastky Military Class 5.

MSI Z370 KRAIT GAMING ponúka špičkovú výbavu pre herných dravcov

K zapojeniu grafických kariet poslúžia sloty PCI Express 3.0. Pri využití kariet v režime CrossFireX alebo SLI teda dostanete možnosť si vychutnať grafické rozlíšenie svojich najmodernejších hier naplno. MSI Steel Armor má viac a lepšie spájané body, ktoré zaručujú väčšiu odolnosť a zároveň chránia proti elektromagnetickému rušeniu pre bezstarostný herný zážitok.

Pre pripojenie najnovšej generácie SSD skvele poslúžia prítomné porty typu SATA Express, ale tiež v poslednej dobe vyhľadávané rozhranie M.2. Externé disky si budú užívať vysoké prenosové rýchlosti vďaka prítomnosti USB 3.1 druhej generácie, ktoré sa pýšia až ohromným zrýchlením oproti generácii 2.0. Požadované súbory sa prenesú až 20× rýchlejšie. Jeden z nich je navyše typu C s obojstranným zapojením.

Zvukový kodek Realtek ALC1220 vám zaistí kryštalicky čistý zvuk štúdiovej kvality. Vďaka nemu budete mať vždy dokonalý prehľad o dianí v hre, prípadne si užijete skvelý prednes hudby.

Optimálna pre hranie po sieti

Aby boli vaše herné zážitky čo najplynulejšie a bez obťažujúcej latencie, je MSI Z370 KRAIT GAMING vybavená sieťovou kartou Intel i219 LAN. Prostredníctvom aplikácie Gaming LAN Manager si navyše môžete nastaviť prioritizáciu sieťovej komunikácie podľa vlastných potrieb. Výhodou tejto sieťovej karty je tiež ochrana proti prepätiu, ktorá ochráni váš počítač pred výbojmi pri búrkach.

 

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 000 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1220 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
MSI Gaming Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň, chcem sa opýtať, aký je rozdiel medzi touto doskou a doskou MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC. Je rozdiel len v tom, že na tejto doske nie je prítomný wi-fi modul? Má táto doska Mystic Light? Ďakujem za odpoveď.

Kolik žere elektřiny tato deska

Dobrý deň, bude sa na tejto doske musieť updatenuť BIOS kvoli vyšším rýchlostiam RAM? (3200)

Diskusia a poradňa k MSI Z370 KRAIT GAMING
Príslušenstvo pre MSI Z370 KRAIT GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z370 KRAIT GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z370 KRAIT GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Z370 KRAIT GAMING. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Z370 KRAIT GAMING.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií