AP+ nový vizuál AD homeoffice

MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC

Zobraziť katalóg
MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC
5 3 hodnotení
Základná doska – Intel Z370, PCIe x16, DDR4 SDRAM 4500+ (OC), 4× SATA III, M.2, USB 3.1 Gen 2, Intel GLAN, Wi-Fi AC + BT 4.2, HDMI, DisplayPort, audio ALC1220, Mystic Light, mini-ITX , sc1151, Coffee Lake
Kód:  AA392v5r Produktové číslo:  Z370I GAMING PRO CARBON AC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC

Vyrazte do bojovej vravy s touto hernou základnou doskou od jedného z popredných výrobcov počítačových komponentov. Takmer neobmedzené možnosti prispôsobenia a exkluzívne herné vlastnosti robia z tejto dosky jasnú voľbu aj pre náročných hráčov. Je určená procesormi Coffee Lake 8. generácie, disponuje modernými komponentmi a výborným chladením vrátane prípravy pre vodné chladenie. Nechýba ani najmodernejšie ultra rýchle rozhranie pre prenos a ukladanie dát či skvelé možnosti podsvietenia, ktoré vyšperkujú vašu hernú zostavu.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC

  • Doska formátu mini-ITX s čipsetom Z370
  • Podpora moderných procesorov Intel 8. generácie
  • Len pre procesory Coffee Lake
  • Spoľahlivé a vysoko účinné chladenie
  • Podpora VR a 3D technológie
  • Ovládanie podsvietenia cez aplikáciu v telefóne
  • Modul pre pripojenie k WiFi (802.11 a/b/g/n/ac)
  • Špičkové súčiastky triedy Military Class 5
  • Pre pamäte DDR4 SDRAM až 4500+ (OC) MHz

MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC si rozumie s najmodernejším hardvérom

Táto základná doska je formátu mini-ITX, ale aj napriek svojim kompaktným rozmerom ponúka dostatok priestoru pre výkonné komponenty. Je vybavená socketom 1151 pre procesory Intel Core Coffee Lake 8. generácie, dvoma slotmi pre operačné pamäte DDR4 SDRAM do frekvencie 4 500 MHz a kapacity 32 GB. K rýchlemu ukladaniu dát sú pripravené len tie najlepšie a najrýchlejšie - USB 3.1 (vrátane Type-C), Ultra M.2 socket pre SSD disk a štvorica konektorov SATA III.

Herné vychytávky dosky MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC

Zvuk, ktorý základná doska vie reprodukovať vďaka svojim kvalitným komponentom vás vtiahne do hry. MSI Audio Boost zabezpečuje najvyššiu prémiovú kvalitu zvuku. Počas hrania si tak užijete perfektných zvukových zážitkov a plných efektov. Doska je výborne pripravená na inštaláciu do priehľadnej skrinky, kde najlepšie vynikne jej nastaviteľné podfarbenie. Všetko si môžete riadiť štýlovo pomocou aplikácie Mystic Light v programe MSI gaming priamo v počítači alebo v telefóne.

MSI Z370 GAMING - ponorte sa do sveta VR

Vďaka spolupráci značky MSI s poprednými VR značkami, získavate plnohodnotný hardvér pripravený vstúpiť na pole virtuálnej reality tak, ako keby bola skutočná. Podporuje všetky moderné VR headsety a s funkciou One click to VR nastaví jedným jednoduchým kliknutím všetky potrebné komponenty. Technológia TriDef VR ďalej umožňuje hrať vaše obľúbené hry v perfektnom 3D rozmere, ktorú pomáha produkovať ešte špeciálna technológia Genma. Kúpou tejto základnej dosky navyše získate od značky MSI bezplatnú trojmesačnú licenciu na úplné využívanie ich VR technológií.

 

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 500 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek® ALC1220 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi konektor Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
MSI Gaming Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky formátu ITX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chem sa opitat aky format M.2 SSD je pre tuto dosku vhodny? Rozmerovo jedze som zmateny trochu kedze to nemozem nikede najst. Ďakujem.

Dobrý deň. K matičnej doske je pripevnená WIFI s dvoma malými zlatými connectormi do ktorých idú anténky. Chcel by som vedieť, či sa dajú dokúpiť tie anténky. Neviem či majú špecifický názov, lebo ich neviem nikde nájsť.

dobrý den dám do ní intel core i3 6100 děkuji sš

Dobrý deň. K doske boli priložené 2 wifi antény, chcem sa opýtať, či je potrebné mať zapojené obe odrazu alebo je jedna len náhradná. Keďže aj wifi na doske má 2 vstupy.

Chcem Vás upozorniť na chyby v texte v názve tejto dosky aj na chybný link na pdf manuál. Názov tejto dosky je MSI Z370I (má písmeno "I" na konci) a je to formát Mini-ATX. Podobnú dosku s takmer rovnakým menom MSI Z370 (bez "I" na konci) máte tiež v ponuke a tá je formátu ATX. Po oprave môžete tento diskusný príspevok vymazať ;c)

Diskusia a poradňa k MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC
Príslušenstvo pre MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií