Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI Z370M MORTAR

Zobraziť katalóg
MSI Z370M MORTAR
4,8 4 hodnotení
Základná doska – Intel Z370, 2xPCIe x16, 2xPCIe x1, DDR4 4000+ (OC), 4x SATA III, 2xM.2, USB 3.1 Gen 1, Intel GLAN, DVI, HDMI, DisplayPort, audio ALC892, mATX, sc1151, Coffee Lake
Kód:  AA393e Produktové číslo:  Z370M MORTAR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI Z370M MORTAR

Výkonná základná doska formátu micro ATX od jednej z popredných značiek na poli počítačových komponentov zaručuje istotu kvalitného základu pre váš počítač. Jedná sa hráčsku základnú dosku s precíznym zvukom a podporou VR technológie. Je určená pre procesory Coffee Lake 8. generácie, disponuje modernými komponentami, pojme až štyri pamäte typu DDR4 a výborným chladením vrátane prípravy pre vodné chladenie. Nechýba ani najmodernejšie ultra rýchle rozhranie pre prenos a ukladanie dát či skvelé možnosti podsvietenia, ktoré vyšperkujú vašu hernú zostavu.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI Z370M Mortar

  • Moderná základná doska formátu mATX s čipsetom Intel Z370
  • Určená pre procesory Intel Coffee Lake
  • Spoľahlivý výkon, socket 1151
  • Podpora 2-Way AMD CrossFireX
  • Podpora pamäťových modulov DDR4
  • Dva M.2 sockety
  • Optimálne riešené chladenie
  • Možnosť nastaviteľného podsvietenia
  • Kvalitné súčiastky Military Class 5, Guard-Pro
  • Profesionálny 8-kanálový zvuk

MSI Z370M Mortar si rozumie s najmodernejším hardvérom

Táto základná doska je formátu mATX, ale aj napriek svojim kompaktným rozmerom ponúka dostatok priestoru pre výkonné komponenty. Je vybavená socketom 1151 pre procesory Intel Core Coffee Lake 8. generácie, štyrmi slotmi pre operačné pamäte DDR4 do frekvencie 4 000 MHz a kapacity 64 GB. K rýchlemu ukladaniu dát sú pripravené len tie najlepšie a najrýchlejšie komponenty - USB 3.1, Ultra M.2 socket pre SSD disk a štvorica konektorov SATA III.

Ponorte sa s MSI Z370M Mortar do sveta VR

Vďaka spolupráci značky MSI s poprednými VR značkami, získavate plnohodnotný hardvér pripravený vstúpiť na pole virtuálnej reality tak, ako keby bola skutočná. Podporuje všetky moderné VR headsety a s funkciou "One click to VR" nastaví jedným jednoduchým kliknutím všetky potrebné komponenty. Technológia TriDef VR ďalej umožňuje hrať vaše obľúbené hry v perfektnom 3D rozmere, ktorý pomáha produkovať ešte špeciálna technológia Genma. Kúpou tejto základnej dosky navyše získate od značky MSI bezplatnú trojmesačné licenciu na úplné využívanie ich VR technológií.

Herný vychytávky základnej dosky MSI Z370M Mortar

Zvuk, ktorý základná doska vie reprodukovať vďaka svojim kvalitným komponentom vás vtiahne do hry. MSI Audio Boost zabezpečuje najvyššiu prémiovú kvalitu zvuku. Počas hrania si tak užijete perfektných zvukových zážitkov a plných efektov. Doska je výborne pripravená na inštaláciu do priehľadnej skrinky, kde najlepšie vynikne jej nastaviteľné podfarbenie. Všetko si môžete riadiť štýlovo pomocou aplikácie Mystic Light v programe MSI gaming priamo v počítači alebo v telefóne. V neposlednom rade je doska vyzbrojená technológiou 2-Way AMD CrossFireX, ktorá umožňuje prepojiť až dve grafické karty GPU.

 

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 000 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Radič RAID, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC892 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky micro ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jen pro informaci, deska velice pěkná, jen zadní kryt(usb, ethernet, jack, hdmi) je plastový, tak kdyby to někomu vadilo, aby nebyl překvapen. Mám box chladič i5, takže mě nepřekážel a nemusel jsem ho demontovat. Super BIOS. Deska vložena do Zalman Z1, černá, pokud by někdo uvažoval o casu s power suply ve spodní části napájení pro procesor je až nahoře vlevo a tudíž se tam nedá tahnout kabel zadem. Jinak kdo neplánujete velkou grafiku a obří chladič a tunu disků, doporučuji co nejmenší skřín pro mATX. Zalman z1 miditower je zbytečně dost velký, znovu už bych volil pro 3disky, cpu a zdroj něco menšího. Jsou to jen poznatky. Jinak koupil jsem paměti které nejsou na stránkách výrobce v podporovaných(hyperx predator 2666 cl13 8GB) v paměti běží defaultně po zapnutí na 2400 a CL17, nicméně po zapnutí XMP běží paměti na 2666 a CL13. Na desce je uvedeno u slotů na DDR4 že pro 1.2V, ale běží i ty 1.35. Jinak kdyby někoho zajímala sestava:i5-8400,DDR4 2666 CL13, m.2 SSD 256GB, 3xHDD, 1TB 2x,

Dobrá deň, je táto doska kompatibilná z procesorom intel core i5 7400? Ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň.

Dobrý den, rád bych se zeptal zda tato deska podporuje připojení přes wi-fi a ne jen přes kabel. Děkuji

Zdravím, neviete kedy budú dostupné nové/ kompatibilnejšie a hlavne lacnejšie základné dosky pre 8. generáciu Intel - 360 ? ĎAKUJEM

Dobrý den, nedávno jsem tuto základní desku zakoupil a jsem spokojený. Mám jen jeden malý problém, když je počítač na ploše Windows tak se z části kde je procesor ozývá šum, po spuštění zátěžových testů šum utichne. Je to důvod k reklamaci, nebo to je normální? (BIOS je na výchozí nastavení a úsporné funkce jsou zapnuty, procesor je i5-8600K)

Dobrý den, je tato základní deska kompatibilní s grafickou kartou ASUS DUAL GeForce GTX 1060 O3G. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Diskusia a poradňa k MSI Z370M MORTAR
Príslušenstvo pre MSI Z370M MORTAR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z370M MORTAR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z370M MORTAR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Z370M MORTAR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Z370M MORTAR.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií