AP+ nový vizuál PET

MUJJO Dvojvrstvové dotykové rukavice pre SmartPhone - veľkosť M - čierne

Zobraziť katalóg
MUJJO Dvojvrstvové dotykové rukavice pre SmartPhone - veľkosť M - čierne
2,0 1 hodnotení
– pre ovládanie dotykových obrazoviek, unisex, dotykové silikónové body po celej dĺžke dlane, ovládanie smart zariadenia pomocou celej ruky, magnetické zapínanie, kožené prvky, nylonové vlákno
Kód:  MUJa02 Produktové číslo:  MUJJO-GLKN-012-M
MUJJO Dvojvrstvové dotykové rukavice pre SmartPhone - veľkosť M - čierne Predaj skončil

MUJJO Dvojvrstvové dotykové rukavice pre SmartPhone - veľkosť M - čierne


Dotykové rukavice Mujjo vo veľkosti M s koženými prvkami vám umožnia pohodlné ovládanie mobilného telefónu alebo tabletu aj v mraze. Už nebudete musieť riešiť dilemu, či prijať hovor a mrznúť alebo ho radšej zmeškať a zostať v teple. Nová generácia rukavíc od holandskej spoločnosti prešla niekoľkými vylepšeniami, vďaka ktorým už nebude ovládanie telefónu obmedzené iba na bruškách prstov. S týmito novými rukavicami už môžte displej ovládať nielen všetkými prstami, ale aj dlaňou či kĺbmi. Už počas samotného navliekania rukavíc spoznáte ich prednosti - magnetický kožený gombík vám výrazne uľahčí ich obliekania. 


Kľúčové vlastnosti dotykových zimných rukavíc MUJJO M

  • Silikónové body po celej dĺžke dlane pre lepší úchop
  • Smart zariadenie možno ovládať pomocou celej ruky
  • Magnetické zapínanie rukavíc zaručuje jednoduché navlečenie
  • Vysoko elastické, ale pritom kvalitné a odolné
  • Tkanina prepletená strieborným nylonovým vláknom - zaisťuje prenos elektrických impulzov z kože na displej
  • Tepelná izolácia v zimnom období
  • Nadčasový vzhľad a dizajn

Módne, hrejivé a praktické

Rukavice Mujjo sa dodávajú v unisex vyhotovení, sú teda vhodné ako pre mužov, ženy aj deti. Vďaka ich modernému vyhotoveniu budú skvelým doplnkom pre každý outfit. Sú dvojvrstvové, elastické a veľmi hrejivé. Tkanina, z ktorej sú vyrobené, je prepletená striebrom omotaným nylonovým vláknom. Toto špeciálne riešenie umožňuje prenos elektrických impulzov z kože až na displej. 


S rukavicami Mujjo vám už telefón nevypadne z ruky

Nová generácia rukavíc Mujjo funguje so všetkými typmi dotykových obrazoviek, nezáleží tak či máte v ruke iPhone, telefón s Androidom či Windows - všetky zariadenia budete ovládať bez straty komfortu. Navyše sú po celej dĺžke dlane vybavené silikónovými bodmi, zariadenie vám tak v ruke nebude kĺzať. 


Ako správne vybrať veľkosť rukavíc?

Pre správny výber veľkosti, prosím využite nižšie priložený PDF súbor, vďaka ktorému vyberiete skvele padnúce rukavice Mujjo.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MUJJO Dvouvrstvé dotykové rukavice pro SmartPhone - velikost M - černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MUJJO Zweischichtige Touch-Handschuhe für SmartPhone - Größe M - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MUJJO Zweischichtige Touch-Handschuhe für SmartPhone - Größe M - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MUJJO Kétrétegű érintőkesztyű okostelefonok számára - M méret – fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií