Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MyKronoz ZeFit4 Brown/Brown

Zobraziť katalóg
MyKronoz ZeFit4 Brown/Brown
Smart hodinky – Bluetooth 4.0 BLE, TFT farebný dotykový displej 1.06", vodoodolné IP67, mobilná aplikácia s denným prehľadom, monitoring spánku, batéria Li-ion 80 mAh, bezdrôtová nabíjačka a USB kábel v balení
Kód:  MYKR19 Produktové číslo:  KRZEFIT4-BR/BR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MyKronoz ZeFit4 Brown/Brown

Hľadáte skutočne inteligentné a zároveň elegantné hodinky s farebným dotykovým displejom? MyKronoz ZeFit4 vás budú nasledovať vo víre veľkomesta rovnako tak ako pri športe. A vďaka certifikácii IP67 si ich so sebou môžete vziať aj na bazén. Užite si deň – ZeFit4 sa postarajú o všetko ostatné!

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek MyKronoz ZeFit4 Brown/Brown

  • Farebný dotykový displej zobrazí bežné notifikácie aj upozornenia na prichádzajúce hovory
  • Až 5-dňová výdrž na jediné nabitie
  • Rýchle a používateľsky intuitívne nastavenie
  • Odolné proti vode aj prachu vďaka certifikácii IP67
  • Spárujte ich s aplikáciou ZeFit4 pre iOS aj Android a získajte podrobné denné štatistiky o vašej aktivite
  • Elegantný hnedý dizajn smart hodiniek MyKronoz ZeFit4 padne každému
  • Gumový pásik na ruke takmer neucítite
  • Monitorujte svoj výkon pomocou krokomeru a prepočtov spálených kalórií
  • Zaznamenajte kvalitu svojho spánku
  • Hodinky MyKronoz ZeFit4 vás upozornia pri nečinnosti a kedykoľvek, kedy si to vyžiadate
  • Ovládanie hudby a fotoaparátu bez potreby vyťahovať mobil
  • Jednoduché nabíjanie prostredníctvom bezdrôtovej nabíjačky

Zostaňte v obraze

S jednopalcovým farebným dotykovým displejom nezmeškáte nič dôležité. Okamžite vás upozorní na prichádzajúce hovory, nové e-maily a ďalšie notifikácie z vášho telefónu. Zobrazte si počasie či menu aktivít v jednoduchom a používateľsky prívetivom prostredí. S hodinkami MyKronoz ZeFit4 sa skrátka nestratíte.

Idete plávať? Žiadny problém

Ranná sprcha? Popoludňajší dážď? Večerný kúpeľ? Pre ZeFit4 žiadny problém! Certifikácia IP67 zaisťuje, že hodinky bez problémov zvládnu bežné ponorenie do vody, a to až pol hodiny do hĺbky jedného metra. Ruka v ruke s tým odolajú aj tomu najjemnejšiemu prachu. Náročné dni si skrátka žiadajú skutočne odolné hodinky.

Cvičenie pod kontrolou

Vďaka zabudovanému krokomeru a počítadlu spálených kalórií budete mať dokonalý prehľad o svojom životnom štýle. Spojte hodinky MyKronoz ZeFit4 so svojim smartphonom (so systémom Android alebo iOS) a prezrite si podrobné denné štatistiky o tom, ako sa vám darí. A ak budete mať pocit, že toho zvládnete oveľa viac, nastavte tiež osobné denné ciele.

Zdravý spánok, pol úspechu!

Zaiste viete, koľko ste toho dnes naspali. Smart hodinky MyKronoz ZeFit4 toho však o vašom spánku vedia oveľa viac. S funkciou monitorovania spánku budete môcť sledovať kvalitu svojho spánku a zaznamenávať pokroky. Vyspať sa nabudúce doružova? Žiadny problém!

Elegancia pre každého

Smart hodinky MyKronoz ZeFit4 prichádzajú okrem hnedej aj v mnohých ďalších farbách. Všetky modely však spája elegancia a tiež príjemný gumový pásik. Ich ovládanie je hračka, ich nosenie je hračka, čo viac si priať? Vydržia až 5 dní na jediné nabitie!

Mobil nechajte vo vrecku

Nevhodná skladba a máte chuť ju prepnúť? MyKronoz ZeFit4 sa o to postarajú. Rovnako tak zvládnu na diaľku ovládať fotoaparát vášho mobilu. A aby náhodou nenastala situácia, keď svoj mobil nebudete môcť ani nájsť, sú hodinky vybavené aj funkciou Anti-lost alert. Raz im za to poďakujete.

Parametre a špecifikácia

Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,vcera jsem si zakoupila tyto hodinky,vsechno do ted slapalo jak ma,ale ted kdyz na hodinky poklepu 2x abych se podivala,tak hodinky se rozsvítí ale nic se neukaze ,tak nevim co s tim.Dekuji

Diskusia a poradňa k MyKronoz ZeFit4 Brown/Brown
Príslušenstvo pre MyKronoz ZeFit4 Brown/Brown Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MyKronoz ZeFit4 Brown/Brown. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MyKronoz ZeFit4 Braun / Braun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MyKronoz ZeFit4 Braun / Braun. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MyKronoz ZeFit4 Brown/Brown.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií