Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MyPhone Cube

Zobraziť katalóg
MyPhone Cube
4,3 4 hodnotení
Mobilný telefón 5 "IPS 960x540, procesor Cortex A7 (MT6582M) 1.3GHz Quad Core, Fotoaparát zadné 8 Mpix LED blesk + predné 2 Mpix, 1GB RAM, interná pamäť 16GB, dual SIM, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, MicroSDHC, Android 4.4 , v balení čierny a biely kryt
Kód:  PP539y2 Produktové číslo:  5902052860814

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MyPhone Cube

Už pri prvom uzretí tohto telefónu si všimnite jeho moderného dizajnu a tenkého profilu. Telefón má rozhodne čo ponúknuť, či už je to veľký kvalitný displej, výkon podporený pokročilým procesorom, podpora dvoch SIM kariet alebo veľmi príjemná cena. To všetko robí z telefónu atraktívne a dostupné zariadenie a navyše s množstvom funkcií. V balení nájdete biely i čierny zadný kryt, ktoré zvýraznia váš štýl.

Obrie displej a štvorjadrový procesor

Prednej strane dominuje nádherný 5palcový IPS panel s farebným podaním na vysokej úrovni a HD rozlíšením 960 × 540. Poskytuje dostatok priestoru pre prehliadanie internetu, hranie hier alebo prezeranie fotiek. Dobre na ňom vynikne obľúbený operačný systém Google Android 4.4, ktorý poteší svojou ľahkou ovládateľnosťou a celkovú prívetivosťou.

Jedným dotykom na ikonku Google Play sa dostanete k tisícom hier a prepracovaných aplikácií zadarmo, ktoré prináša netušené možnosti. Objavujte najrôznejšie nápady najlepších tvorcov alebo sa spojte s priateľmi na sociálnych sieťach. Aby ste tých aplikácií mohli užiť naozaj veľa, Cube dostal do vienka 16GB internú pamäť. Chod celého systému je svižný a bezproblémový, o to sa stará štvorjadrový procesor pracujúci na taktovacej frekvencii 1,3 GHz.

Moderné výbava

Telefón sa môže pochváliť pokročilým optickým riešením a 8Mpix fotoaparátom. Dynamické HDR vykresľuje krásne snímky v protisvetle alebo za šera a rozpoznávanie tváre a úsmevu uľahčí zaostrovanie. Nechýba tiež podpora nahrávania 1080p videí, u ktorých máte dokonca možnosť manuálneho ostrenia. Pripojte sa k internetu ľahko skrze všadeprítomné WiFi siete. Kedykoľvek si skontrolujete vaše obľúbené sociálne siete alebo prichádzajúce emaily. Výhodou je aj navigačný modul a-GPS, ktorý vás navedie presne k cieľu.

Dual SIM

Špecialitou tohto telefónu je možnosť vloženia dvoch SIM kariet. Používajte napr. Súkromnú i firemnú SIM kartu naraz a jednoducho medzi nimi prepínajte, bez toho aby ste museli vlastniť dva telefóny alebo karty zdĺhavo vymieňať.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je možné koupit tvrzene sklo na tento mobil pokud ano dejte mi prosim odkaz

Diskusia a poradňa k MyPhone Cube
Príslušenstvo pre MyPhone Cube Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MyPhone Cube. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MyPhone Cube. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MyPhone Cube. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MyPhone Cube.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií