Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Logitech MX1100 Laser Mouse

Zobraziť katalóg
Logitech MX1100 Laser Mouse
Myš bezdrátová, laserová, 1600dpi, 8 tlačítek + kolečko, PS/2 + USB
Kód:  MG126a2 Produktové číslo:  910-000893

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech MX1100 Laser Mouse Predaj skončil

Logitech MX1100 Laser Mouse

Bezdrôtová laserová myš s prepracovanou ergonómiou a možnosťou nastavenia podľa potrieb užívateľa.Špeciálna zakrivenie poskytuje vašej ruky maximálny komfort aj pri celodennom používaní.Poskytuje oporu od dlane až ku konečkům prstov.MicroGear ™ koliesko umožňuje prepnúť do režimu sa zotrvačným otáčaním pre pohodlné skenovanie dokumentov.Logitech vylepšené 2.4 GHz bezdrôtové pripojenie zrýchľuje komunikáciu až 300.Nastaviteľná citlivosť podľa pokynov užívateľa až do 1600 dpi umožňuje prispôsobiť myš presne podľa vašich požiadaviek.K dispozícii je vám 10 tlačidiel s jedným programovateľným.On / Off tlačidlo šetrí batérie v prípade nečinnosti a pre dokonalý prehľad slúži ľad indikácie o ich stave.

Parametre aspecifikace:

Podporované operačné systémy:
Windows ® XP / Windows Vista ® / Mac OS ® X 10.3.alebo novší

Rozhranie:
Bezdrôtový USB adaptér

Citlivosť:
1600 dpi

Počet tlačidiel:
10

Obsah balenia:
Logitech ® MX ™ 1100 Bezdrôtová Laserová Myš
USB adaptér
Logitech ® software CD
2 x AA batérie
Manuál

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech MX1100 Laser Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech MX1100 Laser Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech MX1100 Laser Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech MX1100 Laser Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech MX1100 Laser Mouse.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií