Rapture Aplikace

Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Limited Edition Dark Knight

Zobraziť katalóg
Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Limited Edition Dark Knight
Myš "Dark Knight", optická 1600dpi, 8 tlačítek + kolečko, PS/2 +USB
Kód:  MG121d Produktové číslo:  910-000926

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Limited Edition Dark Knight Predaj skončil

Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Limited Edition Dark Knight

Limitovaná edícia výtečné myške MX518, ktorá vyniká presným optickým snímačom, výbornou ergonómiou a množstvom tlačidiel.Jej vzhľad je ladený na vydanie filmu Dark Knight sa slávnou postavou, Batman.Citlivosť myši je Meniteľná v rozsahu 400 DPI až 1600 DPI, ktoré využijete takmer výlučne v hrách.Tlačidlá sú nastaviteľná v aplikácii SetPoint, takže si ich môžete preprogramovať podľa ľubovôle.Ergonómia myši je výborná, povrch na boku je pogumovaný, ale navrchu lesklý a hladký pre maximálne pohodlie.

Kvalita optiky dovoľuje snímať pohyb myši rýchlosťou zodpovedajúcou 5,8 megapixelům, pričom zrýchlenie môže dosiahnuť až 15 G.Myška je schopná snímať aj pri rýchlosti 100 cm za sekundu bez zakolísání.Dátový tok je 16-bitový, zvládající prenos až 8000 bitov za sekundu.Kvalita snímania tejto myši predurčuje jej použitie v oblasti hier.

Parametre a špecifikácie:
Technológia snímania:optika
Rozlíšenie:400 - 1600 DPI
Tlačidlá:2 štandardné + kolečko + 2 bočné + 3 chrbtové
Ergonómia:pravoruká
Obrazové spracovanie:5,8 megapixelov / sekundu
Zrýchlenie:max15g
Rýchlosť:1 meter / sekundu
Hlásenie:125 / s
Podporované operačné systémy:Windows 98, ME, 2000, XP, MacOS
Rozhranie:USB, PS / 2

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Limited Edition Dark Knight Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Limited Edition Dark Knight. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Limited Edition Dark Knight. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Limited Edition Dark Knight. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Limited Edition Dark Knight.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií