Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Saitek Wireless Notebook Optical Mouse

Zobraziť katalóg
Saitek Wireless Notebook Optical Mouse
Herná myš bezdrátová, 800dpi, šedá (grey), 2xAA, USB
Kód:  MH700w Produktové číslo:  PM24Abk

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Saitek Wireless Notebook Optical Mouse Predaj skončil

Saitek Wireless Notebook Optical Mouse

Kvalitná bezdrôtová optická myš vhodná najmä pre užívateľov notebookov. Snímací systém disponuje rozlíšením 800dpi a rýchlosťou snímania 4000x za sekundu. Myš má ergonomický dizajn pre lepšie držanie. Unikátnou vlastnosťou je možnosť vloženia bezdrôtového prijímača priamo do tela myši. Nehrozí tak jeho stratení. Vďaka optickému snímania pohybu myš ponúka oveľa vyššiu mieru komfortu oproti predtým používanej mechanickej guľôčke. Rolovacie koliesko zase umožňuje pohodlne listovať dokumenty a internetovými stránkami bez zbytočného zdržovania sa s rolovacou lištou na okraji obrazovky.

Bezdrôtová komunikácia prebieha na rádiovej frekvencii. Myš teda funguje aj bez nutnosti priamej viditeľnosti prijímača (dosah sa uvádza 2 m). Na dve AA batériu vydrží pracovať v priemere 6 mesiacov. Miniatúrny prijímač sa k počítaču či notebooku pripája cez zbernicu USB

Parametre a špecifikácie:

Prevedenie:

bezdrôtová, optická

Rozlíšenie:
800dpi

Rozhranie:
USB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Saitek Wireless Notebook Optical Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Saitek Wireless Notebook Optical Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Saitek Wireless Notebook Optical Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Saitek Wireless Notebook Optical Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Saitek Wireless Notebook Optical Mouse.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií