AD elektro Motorola EDGE 50

mySASY Balíček Start, program Basic FOREVER

Zobraziť katalóg
mySASY Balíček Start, program Basic FOREVER
Športtester – so systémom monitorovania variability srdcového tepu pracujúcim s presnosťou na 0.001s, revolučná diagnostická pomôcka ktorá na rozdiel od ostatných zariadení na trhu nemonitoruje tréning, ale skutočnú odozvu na neho, poskytuje objektívne informácie o stave adaptácie organizmu na tréningové zaťaženie, stav pripravenosti na nasledujúci tréning, obsahuje - hrudný pás, aplikáciu, založenie účtu, doživotný program
Kód:  SPTmSY01 Stránky výrobcu
mySASY Balíček Start, program Basic FOREVER Predaj skončil

mySASY Balíček Start, program Basic FOREVER

Športujete, trénujete a radi posúvate hranice svojej fyzickej kondície? Preniknite do tajov fungovania vášho tela a už nestrácajte čas chybným neefektívnym tréningom a následnou zdĺhavou regeneráciou. Teraz už nepotrebujete nákladné a časovo náročné laboratórne testovanie, aby ste mohli optimalizovať váš tréning podľa toho, ako na neho vaše telo reaguje. S revolučným diagnostickým systémom mySASY vám postačí pár minút denne a okamžite budete vedieť vy aj váš tréner, čo je pre vás práve najlepšie. Precíznu diagnostiku fungovania vášho autonómneho nervového systému v podobe exkluzívneho balíčka, ktorý obsahuje všetko potrebné, môžete teraz získať za zvýhodnenú uvádzaciu cenu.

Kľúčové vlastnosti športtesteru mySASY

  • Prináša revolučný spôsob diagnostiky organizmu po fyzickej záťaži
  • Exkluzívny balíček za zvýhodnenú uvádzaciu cenu
  • Meria variabilný srdcový tep s presnosťou 0,001 s a odhaľuje tak činnosť autonómneho nervového systému
  • Umožňuje veľmi efektívne riadenie športového tréningu
  • mySASY vám povie, kedy v záťaži pridať a kedy je čas na regeneráciu, aby bol tréning čo najefektívnejší
  • Pomáha predchádzať zraneniam a pretrénovaniu
  • Zmaximalizuje váš športový výkon a vyladí formu
  • Stačí dve krátke merania v ľahu a v stoji v ranných hodinách
  • Perfektný systém spracovania nameraných dát tiež v podobe zrozumiteľných grafov
  • Diagnostika mySASY nahrádza časovo náročné laboratórne merania

Čo mySASY meria a prečo?

Autonómny nervový systém (ANS) riadi všetky nevedomé procesy v našom tele a zodpovedá za vnútornú rovnováhu organizmu. Jeho dve vetvy, sympatikus a parasympatikus, sa navzájom dopĺňajú, reagujú na fyzickú záťaž a riadia proces následnej regenerácie. Ovplyvňujú tiež srdcovú frekvenciu, ktorej hodnota sa môže zdať, ak sme v pokoji, konštantná. Nie je to tak úplne pravda a až s meraním s presnosťou až na 0,001 s sa objavia drobné rozdiely. Práve oni sú výsledkom činnosti ANS a ich meranie a následná analýza pomocou aplikácie umožnia veľmi podrobne porozumieť tomu, ako váš organizmus reaguje na záťaž. Každý deň tak získate detailný prehľad o tom, či je možné v tréningu pridať, alebo bude lepšie dopriať telu čas na regeneráciu.

Optimalizujte svoj tréning na maximum

Diagnostika ANS s mySASY je ideálny pre všetkých, ktorí túžia po zlepšení stavu organizmu a zvýšenie fyzickej kondície. Aby vaše úsilie o rast výkonnosti a dosiahnutie vašich športových cieľov bolo čo najefektívnejšie, umožní vám mySASY veľmi detailný náhľad do toho, akým spôsobom vaše telo reaguje na tréning, a presne vám napovie, ako v ňom pokračovať. Okrem riadenia športového tréningu získate vďaka meraniu variabilného srdcového tepu s mySASY oveľa viac. Dopomôže vám k maximalizácii výkonu a optimálnemu ladeniu športovej formy a zníži na minimum riziko úrazov a pretrénovania. Zistíte, kedy je vaše telo v štádiu superkompenzácie a navýšenie záťaže mu len prospeje, rovnako ako kedy potrebuje odpočinok a regeneráciu.

Princíp a spôsob merania

Diagnostika mySASY vám poskytne omnoho viac, než bežné športové hodinky vybavené funkciou testovania únavy. Pri dodržaní správneho merania získate informácie, kvôli ktorým ste doteraz museli navštevovať laboratórium. Navyše pravidelné meranie s mySASY prináša okamžité výsledky a vy tak môžete pre svoje telo urobiť každý deň to najlepšie. Samotné meranie pomocou hrudného pásu by malo prebiehať v pokoji, ideálne ráno, a to v dvoch polohách - v ľahu a v stoji, pričom každé meranie vyžaduje pre optimálny výsledok nasnímanie najmenej 300 srdcových tepov. Merať môžete denne, najmä vo fáze intenzívnej športovej prípravy, alebo napríklad len raz týždenne pre zistenie dlhodobého stavu vášho organizmu a pre udržiavanie jeho rovnováhy.

Spracovanie dát získaných monitoringom mySASY

O spracovanie dát získaných meraním sa stará jedinečný, dlhodobo testovaný algoritmus, ktorý bol overovaný vo vedeckej i športovej praxi tak, aby ste sa na jeho výsledky mohli maximálne spoľahnúť. Iste oceníte aj graficky spracované výstupy, ktoré sú prehľadné a dávajú jasný výsledok ako vám, tak napríklad vášmu trénerovi ihneď po meraní. MySASY kontroluje aktivitu sympatiku aj parasympatiku, teda úroveň aktivácie aj regenerácie, ďalej potom celkový výkon (Total Power) a súhrnné skóre zmonitorujeme vzájomnú rovnováhu oboch súčastí systému ANS. V rámci nášho exkluzívneho balíčka získate nielen založenie účtu, ktorý je k vyhodnocovaniu dát nevyhnutný, ale aj doživotný program Basic, ktorý sa bude o spracovanie dát starať. Nechýba ani mobilná aplikácia, aby ste mohli mať všetky výsledky stále po ruke.

Obsah exkluzívneho balíčka:

  • hrudný pás
  • založenie účtu
  • doživotný program Basic
  • mobilná aplikácia
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den zakoupil jsem si tento produkt (rozbaleno) a chci se zeptat jak probíhá registrace účtu na mysasy.com. Píšete, že je to součástí nákupu. Děkuji

Diskusia a poradňa k mySASY Balíček Start, program Basic FOREVER
Príslušenstvo pre mySASY Balíček Start, program Basic FOREVER
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si mySASY Balíček Start, program Basic FOREVER.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií