Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nachtmann Servírovací etažér BOSSA NOVA

Zobraziť katalóg
Nachtmann Servírovací etažér BOSSA NOVA
– priemer spodného taniera 32cm, priemer horného taniera 23cm, výška 20.6cm, dvojposchodový etažér pre elegantnú aj praktickú prezentáciu rôznych delikates, vhodné pre servírovanie cukroviniek, mini koláčikov, jednohubiek, chlebíčkov, a pod. na etažér väčšej veľkosti pohodlne naaranžujete aj čerstvé ovocie, hravý dizajn inšpirovaný brazílskymi rytmami s plastickým prepletaným efektom, žiarivé, priezračné krištáľové sklo, zvýšená odolnosť proti rozbitiu, 100% bezpečné umývanie v umývačke
Kód:  NACHET505 Produktové číslo:  78538

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nachtmann Servírovací etažér BOSSA NOVA Predaj skončil

Nachtmann Servírovací etažér BOSSA NOVA

Premýšľate, ako vkusne naaranžovať upečené koláčiky, mini koláčiky, ovocie, chlebíčky alebo jednohubky? A čo takto využiť servírovací etažér z kolekcie BOSSA NOVA od jedného z popredných európskych výrobcov luxusného skla – firmy Nachtmann? Dvojposchodový etažér je vyrobený z priezračne krištáľového skla a jeho hravý dizajn je inšpirovaný obľúbenou brazílskou hudbou a tancom bossa nova. Štýlový vzhľad s plastickým prepletaným efektom nielen dobre vyzerá, ale je aj maximálne funkčný. S etažérom BOSSA NOVA elegantne a prakticky naservírujete najrôznejšie delikatesy. 

Kľúčové vlastnosti servírovacieho etažéra BOSSA NOVA

  • výrobok nemeckej značky Nachtmann
  • servírovací etažér BOSSA NOVA značky je dvojposchodový
  • vyrobený z krištáľového skla
  • stojan etažéra je z antikorovej ocele
  • originálny dizajn prepletaného skla
  • ponúka zvýšenú odolnosť proti rozbitiu
  • môžete umývať v umývačke
  • etažér BOSSA NOVA je určený na servírovanie rôznych delikates

Priemer dolného taniera:
32 cm

Priemer horného taniera:
23 cm

Výška etažéra:
20,6 cm

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nachtmann Servírovací etažér BOSSA NOVA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nachtmann Servírovací etažér BOSSA NOVA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nachtmann Servier-Etagere BOSSA NOVA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nachtmann Servier-Etagere BOSSA NOVA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nachtmann BOSSA NOVA Süteménykínáló.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií