AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

N.A.E. Vianočná sada Freschezza

Zobraziť katalóg
N.A.E. Vianočná sada Freschezza
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: sprchovací gél a dezodorant Roll-on - 3,96 €/100 ml
Kód:  VBAL8246 Produktové číslo:  9000101636918

N.A.E. Vianočná sada Freschezza

Potešte seba či svojich blízkych darčekovou kozmetickou sadou z Talianska N. A. E. Freschezza. Súprava obsahuje sprchový gél a guľôčkový dezodorant. Nechajte sa očariť opojnou vôňou talianskych byliniek. Obidva produkty obsahujú extrakt z rozmarínu a z organických listov tymiánu. Sprchový gél pokožku šetrne čistí a zanecháva ju hydratovanú. Guľôčkový dezodorant chráni pred telesným zápachom na 24 hodín. Produkty sú vegánske a majú certifikát COSMOS Organic. Sada je vhodná ako darček. 

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady N. A. E. Freschezza

  • Súprava obsahuje sprchový gél a guľôčkový dezodorant
  • Sprchový gél šetrne čistí pokožku
  • Guľôčkový dezodorant chráni proti telesnému zápachu na dobu 24 hodín
  • Dezodorant neobsahuje hliníkové soli ani alkohol
  • Produkty sú vegánske
  • Kozmetika N. A. E. má certifikát COSMOS Organic
  • Najmenej 97 % ingrediencií je prírodného pôvodu
  • Sada je vhodná ako darček

Sprchový gél N. A. E. Freschezza 200 ml

Nechajte sa rozmaznávať sprchovým gélom N. A. E. Freschezza, ktorý šetrne a jemne čistí pokožku, zanecháva ju jemnú a hydratovanú. Sprchový gél obsahuje extrakty z tymiánu a rozmarínu, vďaka ktorým nedochádza k vzniku pocitu vysušenej pokožky. Zahaľte sa do bylinkovej vône a užite si osviežujúcu sprchu či kúpeľ s produktmi z radu N. A. E. Freschezza. 

Guľôčkový dezodorant N. A. E. Freschezza 50 ml

Hľadáte spoľahlivú ochranu pred potením? Potom siahnite po guľôčkovom dezodorante N. A. E. Freschezza, ktorý vás pred telesným zápachom ochráni na 24 hodín. V jeho zložení nájdete listy tymiánu, ktorý reguluje tvorbu kožného mazu a bojuje s baktériami spôsobujúcimi zápach.  Rozmarín má čistiace účinky a zanechá vašu pokožku sviežu. Guľôčkový dezodorant nezanecháva biele stopy na oblečení. 

Zloženie

Sprchový gél:
Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerín, Cocamidopropyl Betaine, Laurylglukozid, Parfum, Benzyl Alcohol, Coco-Glucoside, Glyceryl oleát, Salvia Officinalis Leaf Water*, Linalool, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Xanthan Gum, Limonene, Glyceryl Laurate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Thymus Vulgaris Leaf Extract*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, sodium Hydroxide, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate

Guľôčkový dezodorant:
Aqua, Triethylis Citrate, Glycerín, Oktyldodekanol, Cetearyl Wheat Straw Glycosides, Cetearyl Alcohol, Parfum, Xanthan Gum, Polyglyceryl-3 Caprylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Benzoate, Sorbitan Laurate, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Salvia Officinalis Leaf Water*, Linalool, Limonene, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Thymus Vulgaris Leaf Extract*, Potassium Sorbate, sodium Hydroxide

* Ingrediencie Pochádzajúce Z Organického Poľnohospodárstva

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné, Vegan Hotovo!
Objem
250 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Dezodorant, Sprchový gél Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné, Vegan Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Dezodorant, Sprchový gél Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre N.A.E. Vianočná sada Freschezza Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si N.A.E. Vánoční Sada Freschezza. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: N.A.E. Freschezza Karácsonyi készlet.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií