AlzaBoxy Q1 Rapture

Najpredávanejšie, najlepšie 8K monitory

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Grafické rozhranie
HDMI
(1)
DisplayPort
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Tiež si myslíme, že si zaslúžite to najlepšie. Preto sme pre vás na tejto stránke zoradili 8K monitory od najpredávanejších po najmenej predávané. Na výber máte z 1 produktov. Najväčší záujem je medzi zákazníkmi v súčasnosti o 57" Samsung Odyssey Neo G9, ktorý si môžete zaobstarať za 2 499 € vr. DPH. Ak vás zaujímajú skôr najlepšie 8K monitory z hľadiska hodnotenia používateľov, tak sa pozrite do kategórie 8K monitory recenzie a testy.
1 položka
57" Samsung Odyssey Neo G9 - LCD monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
57" Samsung Odyssey Neo G9
LCD monitor prehnutý, 8K 7680 × 2160, VA, 32:9 širokouhlý, 1 ms, 240Hz, FreeSync, 420 cd/m2, kontrast 2500:1, HDMI a DisplayPort, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, VESA
+Darček Promo Ubisoft voucher k Samsung Odyssey v hodnote 46,90 €
2 499 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WH605Q4
ASRockMonitory ASRock Phantom Gaming ponúknu skvelé herné zážitky aj náročným používateľom Špičkový herný monitor je neoddeliteľnou súčasťou zostavy na PC gaming. Jedine tak bude herný zážitok skutočne komplexný, plnohodnotný a hlavne ničím nerušený. Monitory ASRock Phantom Gaming presne toto ponúkajú.
Nové monitory od MSI sú určené najmä pre profesionálnych e-sportových hráčov. Ponúknu skvelé vlastnosti, ako je vysoká obnovovacia frekvencia, široké farebné spektrum a technológie šetriace oči. Jedným z nich je monitor 27" MSI Optix MAG274QRF-QD.
Kvalitný monitor je základom každej kancelárie – a tej domácej o to viac. Spoločnosť Lenovo ponúka širokú škálu monitorov s kvalitným obrazom a výbornou ergonómiou. Ideálne si rozumie s notebookmi Lenovo. Čo všetko je k dispozícii a akými funkciami sa chváli? A je v...
herné monitoryNové monitory Samsung Odyssey vás pohltia Nové monitory Odyssey G5, G7 a G9 od spoločnosti Samsung bezpochyby nadchnú všetkých hráčov. Prinesú nové herné zážitky a vďaka zakriveniu, ktoré zodpovedá šírke ľudského zorného poľa, vás doslova pohltia. Čo všetko ponúkajú a na aké moderné technológie sa budete môcť...
Patríte do komunity hráčov akčných hier a nedokážete sa uspokojiť s normálnym výkonom radových monitorov? Potom je tu pre vás ROG Swift 360, ktorý ponúkne neprekonateľnú 360 Hz obnovovaciu frekvenciu a veľa ďalšieho. Čím všetkým dokáže nalákať?
Nové monitory radu LG UltraGear dokazujú, že IPS technológia je dnes už schopná rovnakej rýchlosti ako TN. Dobré pozorovacie uhly, presné farebné podanie a ani 4K rozlíšenie sa preto dnes už nevylučujú s obnovovacou frekvenciou 144 Hz ani nízkou odozvou 1 ms.
Viac článkov Všetky články
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné 8K monitory Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie 8K monitory Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii 8K monitory recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií