PET AP+ plus nový vizuál

NANO+ LEAVES

Zobraziť katalóg
NANO+ LEAVES
4,4 3 hodnotení
Šatka s membránou – s univerzálnou veľkosťou, výrobným materiálom je polyester, polypropylén a elastan, unisex vyhotovenie, vymeniteľná membrána
Kód:  DYPRO005 Produktové číslo:  L-20E
NANO+ LEAVES Predaj skončil

NANO+ LEAVES

Šatka NANO+ LEAVES je ideálna na športové aktivity i každodenné nosenie. Okrem toho, že chráni pred chladom a vetrom spodnú časť tváre a krk, disponuje aj vreckom na vymeniteľnú membránu z nanovlákna. Membrána NANO MED.CLEAN slúži ako obojstranná mechanická bariéra pred vírusmi, baktériami, alergénmi, smogom, alebo pred nebezpečnými časticami v ovzduší. Zachytí až 99,9 % vírusov a baktérií. Nanofilter vyniká znamenitou priedušnosťou 200 l/m2/s a pri používaní je funkčný až 12 hodín. Potom je ho potrebné vymeniť. Vymeniť môžete aj nosovú klipsu. 

Kľúčové vlastnosti šatky s membránou NANO+ LEAVES

  • Nákrčník vhodný pre ženy aj mužov
  • Ideálny na športové aktivity i každodenné nosenie
  • Chráni pred chladom i vetrom spodnú časť tváre a krk
  • S vreckom na vymeniteľnú membránu z nanovlákna
  • Membrána NANO MED.CLEAN slúži ako obojstranná mechanická bariéra pred vírusmi, baktériami, alergénmi, smogom, alebo pred nebezpečnými časticami v ovzduší.
  • Zachytí až 99,9 % vírusov a baktérií
  • Nanofilter vyniká znamenitou priedušnosťou
  • Možnosť výmeny nanofiltra aj nosovej klipsy
  • Nákrčník NANO+ je vyrobený z polyesteru a elastanu
  • Jednoduché nastavenie tesnosti nákrčníka
  • Môžete prať v práčke, ale nanofilter a nosovú klipsu je potrebné vybrať
  • Farebné vyhotovenie: bielo-modré

NANO+ LEAVES je vhodný na šport aj do mestskej hromadnej dopravy

Nákrčník NANO+ je vyrobený v univerzálnej veľkosti, takže ho môžu nosiť ženy aj muži. Počas sťahovania nákrčníka NANO+ z tváre a pri jeho následnom nasadení späť odporúčame opatrnú manipuláciu. Pri sťahovaní a nasadzovaní nákrčníka NANO+ ho uchopte vždy na stranách. Membrána vo vrecku vďaka tomu zostane vždy riadne osadená. Vyrobený je kombináciou materiálov polyester a elastan, ktoré sa postarajú o jeho dokonale pohodlné nosenie aj ľahké nasadzovanie.

3 ks filter z nanovlákien a 2 ks nosová klipsa

Súčasťou balenia sú okrem samotného nákrčníka aj 3 ks filtra z nanovlákien a 2 ks nosovej klipsy. NANO+ LEAVES je ideálny pre všetkých, ktorí sa pohybujú v zaťaženom prostredí, v mestskej hromadnej doprave, v prostredí s vysokým výskytom alergénov, či veľkou koncentráciou ľudí, ale aj pre športovcov, či motorkárov.

Obsah balenia:

1× nákrčník NANO+
3× filter z nanovlákien
2× nosová klipsa

Ako si nákrčník správne nasadiť

1. Nákrčník NANO+ zrolujte a prevlečte cez hlavu.
2. Je potrebné nasadiť ho tak, aby nanofiltrová časť úplne zakrývala nos a ústa.
3. Tesnosť nákrčníka zabezpečíte utiahnutím gumičky a jej stiahnutím brzdou za hlavou a vytvarovaním nosovej klipsy.
4. Kovovú nosovú klipsu ohnite cez palec do oblúka.
5. Počas sťahovania nákrčníka NANO+ z tváre a pri jeho následnom nasadení späť odporúčame opatrnú manipuláciu. Pri sťahovaní a nasadzovaní nákrčníka NANO+ ho uchopte vždy na stranách. Membrána vo vrecku vďaka tomu zostane vždy riadne osadená.


Údržba:
Pred praním vyberte nanofilter a nosovú klipsu. Riaďte sa symbolmi prania na nákrčníku. Pred vkladaním nového filtra si dôkladne umyte a vydezinfikujte ruky. Videonávod na vkladanie nového filtra nájdete na www.nanoscarf.eu, alebo v infografike vnútri balenia. Neodporúčame prať nákrčník i s nanofiltrom, aj pri nižších teplotách prania môže dôjsť k mechanickému poškodeniu filtra, a tým k zníženiu jeho funkčnosti!

Ak sa necítite dobre, ihneď si nákrčník stiahnite z tváre. Osoby mladšie ako tri roky môžu šatku používať iba pod dohľadom dospelej osoby. Nákrčník odporúčame vždy nasadzovať a vyzliekať v čistom nekontaminovanom prostredí. Z hygienických dôvodov svoj nákrčník nikomu nepožičiavajte!



Orientačné rozmery:
Nákrčník 26 × 30 cm
Filter 21 × 13 cm.

Zloženie:
Nákrčník: Soft Elastan, 88 % polyester, 12 % elastan, filter z nanovlákien: 99,9 % polypropylén, 0,1 % PVDF. Hygienicky balené v uzatvárateľnom ZIP obale. Vyrobené v EU. Sme hrdým členom Asociácie nanotechnologického priemyslu ČR a súčasťou projektu Česko je nano. Nákrčník NANO+ nie je zdravotníckou pomôckou v zmysle smernice 93/42/EHS, alebo nariadenia EU/2017/745, ani osobným ochranným prostriedkom v zmysle nariadenia EU/2016/425.


Parametre a špecifikácia

Veľkosť
Univerzálna Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Materiál
Polyester, Polypropylén, Elastan Hotovo!
Farba
Modrá, Sivá Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
Univerzálna Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester, Polypropylén, Elastan Hotovo!

Farba

Farba
Modrá, Sivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NANO+ LEAVES BUTTON.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií