Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Narrative Clip šedý

Zobraziť katalóg
Narrative Clip šedý
Digitálny fotoaparát plne automatický, ľahko nositeľný, miniatúrne, 5MPx, F2.2, integrovaná GPS, kapacita až 8000 snímok, výdrž na jedno nabitie až 30 hodín, micro USB
Kód:  EANRA001 Produktové číslo:  NA-CLIP1-GRY Stránky výrobcu

Narrative Clip šedý

Malý, šikovný a jednoduchý. Tak by sa dal opísať digitálny fotoaparát Narrative Clip, ktorý úplne mení prístup k zhotovovanie fotografií z vášho života. Tento miniatúrny fotoaparát si jednoducho kamkoľvek pripnete a každých 30 sekúnd vytvorí automaticky fotografiu v rozlíšení 5 Mpx. Stalo sa počas vášho dňa niečo zaujímavé a dôležitého, ale nemali ste čas zaznamenať to smartphonom? Narrative Clip to však s najväčšou pravdepodobnosťou zaznamenal. A pochopiteľne môžete tiež zhotovovať fotografie klasicky ručne kedykoľvek budete chcieť.

Miniatúrny fotoaparát, ktorý sám zachytáva okamihy vášho života

Do pamäti dokáže uložiť až 8 000 snímok čo zodpovedá zhruba dvom dňom. Asi si hovoríte, ako sa takým množstvom fotografií preberiete až Narrative Clip pripojíte k PC alebo šikovnému telefónu. Úplne jednoducho vďaka cloudovej aplikáciu, ktorá cez dômyselné algoritmy vyberie tie najlepšie zábery. Aplikácia toho vie oveľa viac, napríklad môžete na fotkách označiť vaše priateľov a okamžite je s nimi zdieľať na sociálnych sieťach. Zariadenie je vybavené aj GPS modulom, každá fotografia má uvedené na akom mieste odfotil. A ak náhodou si nebudete priať, aby bol fotoaparát zapnutý, vypnete ho zakrytím šošovky, napríklad strčením do vrecka alebo položením šošovkou nadol.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Narrative Clip šedý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Narrative Clip šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Narrative Clip grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Narrative Clip grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Narrative Clip šedý.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií