Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Native Traktor Kontrol Z2

Zobraziť katalóg
Native Traktor Kontrol Z2
5 2 hodnotení
Mixážny pult - digitálny DJ mixpult/kontrolér, 2 samostatné digitálne kanály a 2 remix kanály, možné využitie ako klasický analógový DJ mixpult, robustná hliníková konštrukcia, intuitívny ovládač Makro FX a Flux módu, Filter, farebné RGB podsvietené CUE tlačidlá, obsahuje Traktor PRO 2, externé napájanie
Kód:  NAT108 Produktové číslo:  Traktor Kontrol Z2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Native Traktor Kontrol Z2

Traktor Kontrol Z2 pevne spája 2+2 kanálový mix s odladenou riadiacou jednotkou v robustnom hliníkovom šasi a to všetko so špičkovým softvérom Traktor Scratch PRO 2 v balení. Nové režimy Macro FX a Flux v poslednej verzii softvéru Traktor rozširujú váš kreatívny arzenál. Zničte tracky na nepoznanie pomocou kombinácií efektov, ako sú Wormhole, LaserSlicer a Bass-o-matic. Vďaka režimu Flux sa môžete spoľahnúť, že vždy zapadnete presne do toho správneho momentu, aj keď žongluje s funkciou cue a slučkami v rýchlom rytme večera.

Traktor Kontrol Z2 pridáva k dvom plnohodnotným kanálom mixu ďalšie dva kanály pre Remix Deck. Profesionálne výstupy XLR a 24bitové dekodéry zaručujú, že dokonale územníte svoje publikum. Presné otočné ovládače, viacfarebné ovládače cue point a Innofaders vám sprístupnia úplne presnú obsluhu všetkých vašich setov. Nezáleží, či používate vinyly, CDJ, alebo prehrávate digitálne súbory ovládané časovým kódom (Timecode) pomocou softvéru Traktor Scratch. Prepínanie medzi formátmi je otázkou stlačenia jediného tlačidla.

Vďaka rozbočovaču USB je integrácia väčšieho počtu ovládačov Traktor Kontrol F1 alebo X1 úplne jednoduchá. Stačí ich zapojiť a ešte uvoľníte porty svojmu notebooku. Traktor Kontrol Z2 ponúka intuitívne, ergonomické a dobre známe rozmiestnenie všetkých ovládacích prvkov s dostatočným medzipriestorom. Otočné ovládače Macro FX a Remix Decks sú umiestnené v ovládacej sekcii pozdĺž tlačidiel režimu Flux. Vďaka tomu je ku všetkému ľahký prístup a viacfarebné tlačidlá pre spúšťanie bodov cue umožňujú presúvať sa z miesta na miesto a tvarovať váš track.

Parametre a špecifikácia:

Konektory:
3,5 mm výstup na slúchadlá
6,3 mm výstup na slúchadlá
6,3 mm vstup pre mikrofón
Vstup AUX RCA L/R
2x prepínateľný linkový/gramofonní vstup A/B (8x RCA)
Výstup main XLR L/R a RCA L/R
Výstup Booth
USB pre pripojenie k PC
2x USB port rozbočovača

Systémové požiadavky pre Microsoft Windows:
Windows 7 (32/64bit), Windows 8 (32/64bit)
Intel Core Duo alebo AMD Athlon 64 X2
2 GB RAM
Port USB
Internetové pripojenie

Systémové požiadavky pre Mac:
Mac OS X 10.7 a novší
Intel Core Duo
2 GB RAM
Port USB
Internetové pripojenie

Napájanie:
Interný zdroj (napájanie pomocou bežného 3pinového kábla IEC)

Prevedenie:
Rozmery: 272 x 388 x 109 mm
Hmotnosť: 5,1 kg

Poznámka:
» Všetky DJ pulty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Lze používat i jako klasický mix tzn. že zapojím pouze gramofony bez jakéhokoliv softwaru a mixuju klasické vinyly nikoli timecode vinyly?

zdravím, su k tomu mixu aj control vinyl?

Diskusia a poradňa k Native Traktor Kontrol Z2
Príslušenstvo pre Native Traktor Kontrol Z2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Instruments Traktor Kontrol Z2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mutter Traktor Kontrol Z2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mutter Traktor Kontrol Z2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Native Traktor Kontrol Z2.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií