AP+ nový vizuál Xiaomi Fan Festival

Native Union Jump Lightning 800mAh Marine

Zobraziť katalóg
Native Union Jump Lightning 800mAh Marine
4,0 1 hodnotení
Dátový kábel nabíjacie pre Apple zariadení s lightning konektorom s externou batériou, certifikácia PFI, kapacita batérie 800mAh, dĺžka 48cm, opletená úprava povrchu kábla, vďaka malým rozmerom ľahko nositeľný
Kód:  NAT045d Produktové číslo:  JCABLE-L-MAR-V2
Native Union Jump Lightning 800mAh Marine Predaj skončil

Native Union Jump Lightning 800mAh Marine

Napájací kábel a externé batérie v jednom, to je inovatívny Native Union Jump, ktorý flexibilne dodá dochádzajúcej šťavu vášmu iPhonu. Predĺži vašu mobilitu a zbaví vás nutnosti zvlášť zapájať do nabíjanie ešte POWERBANK. Je dlhý 48 cm a vďaka malým rozmerom sa vojde aj do vrecka od nohavíc.

kľúčové vlastnosti

  • Kábel 2 v 1 - nabíjací kábel s externou batériou
  • Lightning konektor pre Apple zariadení
  • Kábel má opletenie povrchovú úpravu
  • Ľahko nositeľný vďaka malým rozmerom
  • Jump je v praxi takmer vždy nabitý

Pohodlie a praktickosť každý deň

800mAh batérie predĺži výdrž iPhonu o 3 hodiny pre telefonovanie a 2 hodiny v prípade surfovaní na internete. Oproti powerbankám výhodu v tom, že po nabití vášho zariadenia sa automaticky nabije aj Jump. Vždy tak bude plne nabitý a pripravený "zachrániť vám kožu" v prípade nutnosti. Vďaka USB konektoru je kompatibilný s každou PowerBank a adaptérom. Chytro riešená konštrukcia vás zbaví zdĺhavú manipuláciou s káblami. Všetko je navrhnuté tak, aby ste svoj Jump mohli nosiť pokojne vo vrecku od nohavíc.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Kapacita
800 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Kapacita

Kapacita
800 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Poznámka:
Reálna kapacita power banky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěla bych se zeptat, zda k teto powerbance není kabel, kterým bych ji propojila se svym telefonem s konektorem micro usb, protoze konektor ktery je soucasti teto powerbanky neni kompatibilni s mym telefonem.Dekuji

Diskusia a poradňa k Native Union Jump Lightning 800mAh Marine
Príslušenstvo pre Native Union Jump Lightning 800mAh Marine Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Union Jump Lightning 800mAh Marine. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Union Jump Blitz 800mAh Meeres. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Union Jump Blitz 800mAh Meeres. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Native Union ugrás Lightning 800mAh Marine.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií