AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Native Union Key Lightning Zebra 1,6 m

Zobraziť katalóg
Native Union Key Lightning Zebra 1,6 m
Dátový kábel – nabíjací / synchronizačný pre Apple zariadenia s lightning konektorom v podobe praktickej kľúčenky, certifikácia PFI, pletená úprava povrchu kábla
Kód:  NAT045q Produktové číslo:  KEY-KV-L-ZEB

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Native Union Key Lightning Zebra 1,6 m Predaj skončil

Native Union Key Lightning Zebra 1,6 m

Čo by ste povedali na kľúčenku a nabíjací / synchronizačný kábel v jednom? Presne to ponúka Native Union Key, kábel Lightning <-> USB, s ktorého pomocou si svoj iPhone nabijete takmer z akéhokoľvek zariadenia. Všetci máme kľúče vždy po ruke, preto sa vám nikdy nestane, že si svoj nabíjací kábel zabudnete.

Kľúčové vlastnosti

  • Kábel 2 v 1 – nabíjací a synchronizačný kábel s kľúčenkou
  • Lightning konektor pre Apple zariadenia
  • Kábel má pletenú povrchovú úpravu
  • Vďaka malým rozmerom sa jednoducho nosí so sebou

Pohodlný a praktický

Nabíjací a synchronizačný kábel Key je dostatočne kompaktný, aby sa vám vošiel do vrecka, a dlhý 16,5 cm, aby ste mohli byť pohodlne na mobile aj počas jeho nabíjania. Pripojíte ho do powerbanky, notebooku, televízie a ďalších zariadení, takže ho môžete nabíjať kedykoľvek a kdekoľvek. Povrchová úprava z odolného TPE a nylonu je navrhnutá tak, aby vydržala záťaž počas každodenného používania.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Native Union Key Lightning Zebra 1,6 m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Union Key Lightning Zebra 1.6m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Union Key Lightning Zebra 1.6m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Union Key Lightning Zebra 1.6m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Native Union Key Lightning Zebra 1,6 m.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií