PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Navdy HUD

Zobraziť katalóg
Navdy HUD
Navigácia na palubnú dosku automobilu, 5.1 "displej, procesor Dual-Core, Bluetooth 4.0 LE, microUSB, IR kamera pre bezdrôtové ovládanie gestami, kompatibilita s iOS / Android, napájanie OBD-II
Kód:  NAVHU

Navdy HUD

Tiež obdivujete v moderných autách zaujímavý head-up displej, ktorý v ideálnom zornom poli vodiča zobrazuje dôležité veci? Nemusíte hneď poslať svoje auto do šrotu, ale stačí si zaobstarať nový produkt spoločnosti Navdy. O čo sa vlastne jedná? V podstate o miniatúrny projektor, ktorý je bezdrôtovo prepojený s vaším šikovným telefónom. Šikovne premieta všetko na 5,1 "displej s mimoriadnou zobrazovacou kvalitou. Budete mať  prehľad o situácii aj počas výdatného slnečného svitu.

 Skvelé je prepojenie, napríklad s navigáciou, s ktorou je potom doslova radosť pracovať. Nemusíte pohľadom uhýbať na stredový tunel, ale vždy pozeráte pred seba. Navdy HUD však dokáže viac. Dokáže totiž rozpoznať hlas aj gestá, takže jednoduchým prejdením prsta prijmete hovor. Hlasom zase nadiktujete SMS správu alebo pošlite príspevok na sociálne siete.

Parametre a špecifikácie:

Určenie:
Head-up displej do auta

Kompatibilita:
Platforma iOS a Android
Múdre zariadenie s Bluetooth vo verz 4.0 / LE

Rozmery:
130 x 140 x 95 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude to aj v českom alebo slovenskom jazyku ?

A tuší se, jak dlouho se ještě budeme jenom těšit ????

dobrý den.. tak dlouho (od roku 2016) jsem se netěšil ani na nového Kodiaqa 😉 kdy to bude dostupné + cena??? děkuji

A kdy to budete vědět?

odraz mobilního telefonu na sklo před řidičem je již realita, takže na níc nečekejte , udělejte si držák na palubce a zasunte MT, jen je třeba obraz na mobilním telefonu zrdcadlově obrátit.

Diskusia a poradňa k Navdy HUD
Príslušenstvo pre Navdy HUD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Navdy HUD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Navdy HUD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Navdy HUD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Navdy HUD.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií