Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

NAVITEL PR700 (vysoká kapacita batérie)

Zobraziť katalóg
NAVITEL PR700 (vysoká kapacita batérie)
3,2 6 hodnotení
Kamera do auta – profesionálna, uhol záberu 170°, 2,7" displej, akumulátorové napájanie, GPS, nahrávanie v slučke a detekcia radarov, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 64 GB, podporovaný formát MP4, bezdrôtové rozhranie WiFi, používateľská príručka, USB kábel, manuál, napájací kábel/adaptér a držiak v balení, napájanie zaisťuje USB
Kód:  PP7890a2 Produktové číslo:  8594181743990 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NAVITEL PR700 (vysoká kapacita batérie) Predaj skončil

NAVITEL PR700 (vysoká kapacita batérie)

So záznamovou kamerou do auta NAVITEL PR700 už vás žiadny incident na cestách nezaskočí. Vďaka šesťvrstvovej šošovke a širokému zornému uhlu 170° zvládne kamera do auta PR700 nahrávať a zhotovovať veľmi detailné snímky. Videokamera do auta disponuje aj Night Vision senzorom SONY IMX307 a rozlíšením Full HD (1 920 × 1 080 px). S integrovaným GPS rozhraním budete mať vždy perfektný prehľad o situácii na ceste, rýchlostných radaroch a kamerách a to až v 47 krajinách. Samozrejmosťou je vstavaný G-senzor, ktorý ochráni vaše záznamy proti prepísaniu v prípade nárazu. Mobilná aplikácia ešte doplní funkcie autokamery NAVITEL PR700. 


Kľúčové vlastnosti kamery do auta NAVITEL PR700

  • Kamera do auta NAVITEL PR700 ponúkne perfektný prehľad na 2,7" LCD displeji s rozlíšením 320 × 240 px
  • Autokamera disponuje vysokým rozlíšením Full HD (1 920 × 1 080 px) a záznamom s 30 snímkami za sekundu
  • Vstavaný senzor SONY IMX307 (Night Vision) zaistí perfektnú viditeľnosť aj za horších svetelných podmienok
  • Sklenená 6-vrstvová šošovka sa postará o ešte vyššiu kvalitu záznamu spoločne so širokým zorným uhlom 170°
  • Vstavaný GPS informátor vám dá včas vedieť o rýchlostných kamerách aj radaroch a ďalších nebezpečných situáciách na cestách, a to až v 47 krajinách
  • Ďalšie funkcie videokamery do auta NAVITEL PR700 – mikrofón, automatický štart, záznam do slučky alebo parkovací režim
  • Samozrejmosťou pre kameru PR700 je G-senzor vnímajúci otrasy
  • S mobilnou aplikáciou môžete rozšíriť funkcie autokamery o sledovanie živého záznamu na svojom smartfóne alebo rýchly prenos a zdieľanie dát

Kamera do auta NAVITEL PR700 – spoľahlivý pomocník na vašich cestách

Kamera do auta NAVITEL PR700 disponuje veľmi moderným rozhraním prednej kamery, vďaka ktorému si uchováte záznamy z vašich ciest vo veľmi vysokej kvalite. Perfektný prehľad zaistí TN displej s uhlopriečkou 2,7" a rozlíšením 320 × 240 px. Táto nová kompaktná palubná kamera vám zaistí dokonalú kontrolu nad situáciou na vozovke pred vami.

Autokamera NAVITEL PR700 vidí takmer až za roh

So vstavaným senzorom SONY IMX307 (Night Vision), kvalitnou 6-vrstvovou sklenenou šošovkou a zorným uhlom 170° uvidí autokamera NAVITEL ako vedľajšie jazdné pruhy, tak aj okraje cesty. Budete tak mať perfektný prehľad o všetkom dianí na vozovke. Vysoko kvalitný záznam prednej kamery zaisťuje rozlíšenie Full HD (1 920 × 1 080 px) o 30 snímkach za sekundu. Mikrofón zaistí nahrávanie všetkých zvukov vnútri auta – môžete tak kedykoľvek doplniť dianie na ceste o svoj komentár. 

Vstavaný GPS informátor

Vďaka integrovanej GPS anténe budete mať s prednou kamerou NAVITEL PR700 na ceste vždy prehľad nad tým, kde sa nachádzajú monitorovacie kamery, rýchlostné radary alebo potenciálne nebezpečné miesta. Tiež si môžete vyhľadať zaujímavé služby, ktoré sa počas svojich ciest chystáte navštíviť. Tieto informácie vám palubná kamera PR700 poskytne až v 47 krajinách. Navyše je univerzálna autokamera NAVITEL PR700 vybavená digitálnym tachometrom, takže budete presne vedieť, koľko kilometrov už máte za sebou a ako rýchlo idete. 

Čierna skrinka do auta NAVITEL PR700 uchováva chránené záznamy

Samozrejmosťou pre kameru NAVITEL PR700 je G-senzor vnímajúci otrasy, parkovací režim a funkcia automatického štartu. Čierna skrinka do auta nahráva všetky záznamy do slučky, čím premazáva najstaršie zhotovené záznamy. Pokiaľ ale dôjde k nárazu či inému ostrému manévru, G-senzor takýto záznam ochráni pred premazaním, a vy tak budete mať uchovaný dôkazný materiál. 

Rozšírené funkcie autokamery NAVITEL PR700 s mobilnou aplikáciou

S mobilnou aplikáciou NAVITEL DVR Center, ktorú si môžete stiahnuť na doplnenie funkcií autokamery NAVITEL PR700, si budete môcť prezerať svoje záznamy v reálnom čase. V aplikácii môžete tiež meniť nastavenia kamery a súbory z nej ukladať do svojho mobilného zariadenia, ako je smartfón alebo tablet, a ďalej ich potom zdieľať napríklad na sociálnych sieťach. 


Obsah balenia kamery do auta NAVITEL PR700

  • Záznamová predná kamera do auta NAVITEL PR700
  • Držiak na čelné sklo
  • Adaptér do auta 12/24 V
  • Kábel mini-USB na USB
  • Video kábel
  • Čistiaci obrúsok z mikrovlákna
  • Používateľská príručka
  • Záručný list

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Držiak Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
170 ° Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,7" Hotovo!

Batéria

Typ napájania
USB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, když nahraný záznam přehrávám v samotné kameře, tak je i se zvukem. Jakmile ale záznam přehrávám v počítači, zvuk to neobsahuje. Netušíte, čím to může být? Předpokládám, že nastavením PC to nebude, protože jakékoliv jiné soubory přehrává bez problému Děkuji

Dobrý den,chci se zeptat jestli se dá držák kamery použít i na kolmé čelní okno.Děkuji

Dobrý den, je součástí balení i zadní kamera která je na obrázku?

Dobry den, je to zmatecne popsane: (baterie bez napájení) 0.06 GB asi spatny preklad. Zrejme je to uplne normalne napajene z 12V baretie a kapacita 60MB je nejaka blbost.

Diskusia a poradňa k NAVITEL PR700 (vysoká kapacita batérie)
Príslušenstvo pre NAVITEL PR700 (vysoká kapacita batérie) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAVITEL PR700 (dlouhá výdrž).
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií