Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

NAVITEL RE900 Lifetime

Zobraziť katalóg
NAVITEL RE900 Lifetime
GPS navigácia do auta, displej 5" s rozlíšením 1280 × 720 px, Bluetooth, WiFi a FM, Micro SDHC max. 64GB, vnútorná pamäť 16 GB, mapy ČR + Európa, dotykový displej, doživotná aktualizácia máp, jazyk rozhrania slovenčina, čeština, angličtina
Kód:  PP710z Produktové číslo:  8594181740852 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NAVITEL RE900 Lifetime

GPS navigácia NAVITEL RE900 je multifunkčné zariadenie 2 v 1 v podobe záznamovej kamery a GPS navigácie do auta. Okrem týchto dvoch funkcií ponúka NAVITEL RE900 aj WiFi, Bluetooth 4.0, alebo FM transmiter. Do zariadenia tak môžete vložiť SIM kartu, vďaka čomu môže byť zariadenie neustále pripojené k internetu. Sledovať živý záznam z kamery pri zapnutom navigovaní nie je pre NAVITEL RE900 žiadny problém. Záznamová kamera je vybavená 5-vrstvovou sklenenou šošovkou, ktorá umožňuje uhol záberu 140°. Vysoko kvalitné zábery v rozlíšení Full HD (30 fps) budú prehľadné a v prípade potreby poskytnú dostatok detailov a to ako vo dne, tak aj v noci. Určite oceníte aj G-senzor, ktorý zabezpečí, že pri dopravnej nehode, alebo ľahkom náraze neprídete o kritické záznamy. Nechýba ani mikrofón, s pomocou ktorého je zaznamenávaný počas jazdy aj zvuk.



Kľúčové vlastnosti automobilovej GPS navigácie NAVITEL RE900 Lifetime

  • Multifunkčné zariadenie 2 v 1 – GPS navigácia a záznamová kamera
  • Kamera je vybavená veľkým a prehľadným 5" displejom
  • Kamera OmniVision s kvalitným Full HD rozlíšením a nahrávaním 30 snímok za sekundu
  • Uhol záberu kamery je 140°
  • Samozrejmosťou je G-senzor na uzamknutie záznamu pri náraze
  • Ďalšie užitočné funkcie navigačného zariadenia s kamerou NAVITEL RE900& sú napríklad záznam do slučky, či možnosť ovládania pomocou hlasových povelov
  • Vnútorná pamäť 16 GB
  • Vstup na SD kartu s kapacitou až 64 GB
  • Zariadenie je možné pripojiť pomocou WiFi, alebo Bluetooth
  • NAVITEL RE900 disponuje schopnosťou prijímať rádiový signál FM
  • Dokonca sa vďaka slotu na SIM kartu môžete pripojiť aj k sieti 
  • Autonavigácia NAVITEL RE900 je vybavená nainštalovanými zahraničnými mapami až 43 európskych krajín a niekoľkých ďalších mimo EÚ
  • Pravidelné bezplatné aktualizácie až štyrikrát za rok
     

Zariadenie 2 v 1 NAVITEL RE900 – aby vaša jazda bola čo najpohodlnejšia

Multifunkčné zariadenie NAVITEL RE900 je vhodné pre všetkých vodičov, ktorí si chcú svoju trasu zaznamenávať, či už pre pocit bezpečia, či len tak a zároveň si chcú byť istí, že sa nikdy nestratia. NAVITEL RE900 v sebe totiž kombinuje dve zariadenia – nahrávanie vašej jazdy vysoko kvalitnou kamerou a navigáciu, ktorá vám presne ukáže, kadiaľ sa máte vydať. Toto silné kombo zariadenie NAVITEL RE900 bolo navrhnuté presne tak, aby vám poskytlo čo najväčší komfort pri jazde.

Kvalitná kamera na detailný záznam z vašej jazdy

S veľmi modernou kamerou multifunkčného zariadenia NAVITEL RE900 OmniVision, ktorá je vybavená kvalitnou 5-vrstvovou šošovkou a širokým zorným uhlom 140°, budete mať perfektný prehľad o všetkom dianí na vozovke. Vysoko kvalitný záznam tejto kamery zabezpečuje rozlíšenie Full HD s 30 snímkami za sekundu. Mikrofón sa postará o nahrávanie všetkých zvukov vnútri auta – môžete tak kedykoľvek doplniť dianie na ceste svojím komentárom, alebo zadávať hlasové povely. Očakávajte teda veľmi detailné zábery v akomkoľvek počasí i dennej dobe.

Chránené záznamy kamery do auta NAVITEL RE900 s GPS navigáciou

Pre multifunkčné zariadenie NAVITEL RE900 je samozrejmosťou G-senzor vnímajúci otrasy. Autokamera RE900 nahráva všetky záznamy do slučky, čím premazáva najstaršie získané záznamy. Pokiaľ ale dôjde k nárazu, či inému ostrému manévru, G-senzor taký záznam ochráni pred zmazaním, a vy tak budete mať uchovaný dôkazový materiál.

Zároveň navigovať aj nahrávať? Pre NAVITEL RE900 žiadny problém

Vďaka unikátnej funkcii rozšírenej navigácie NAVITEL RE900 budete môcť záznam z kamery naživo sledovať dokonca aj pri spustenom navigovaní. Stačí len pretiahnuť okno náhľadu cez displej. Navigácia NAVITEL RE900 zohľadní aj aktuálnu prevádzku na ceste, ktorú si môžete zobraziť na displeji v režime navigácie. S touto špeciálnou technológiou zariadenia NAVITEL RE900 budete mať perfektný prehľad o všetkom dianí aj na ceste pred vami.

Za hranice s automobilovou GPS navigáciou NAVITEL RE900

Nemusíte sa obmedzovať len na Slovenskú republiku, ale budete môcť vyraziť aj na preskúmavanie cudzích krajín za našimi hranicami. S navigáciou NAVITEL RE900 sa nestratíte nikde, dostala totiž do výbavy balíček 47 nainštalovaných máp, s ktorými sa môžete vydať do 43 európskych krajín, ďalej Bieloruska, Kazachstanu, Ruska a Ukrajiny. Mapy sú pravidelne aktualizované až štyrikrát do roka a za túto službu už neplatíte nič navyše. Dovybaviť sa ďalšími mapami môžete nákupom a inštaláciou pomocou Navitel Navigator Update Center. Tak hor sa na výlet!


Obsah balenia automobilovej GPS navigácie s kamerou NAVITEL RE900

  • Pokročilé navigačné zariadenie NAVITEL RE900 s kamerou
  • Držiak na čelné sklo
  • Adaptér do auta 12/24 V
  • USB kábel
  • Požívateľská príručka
  • Záručný list

Parametre a špecifikácia

Šírka
120 mm Hotovo!
Výška
80 mm Hotovo!
Hĺbka
12 mm Hotovo!
Hmotnosť
148 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
120 mm Hotovo!
Výška
80 mm Hotovo!
Hĺbka
12 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
148 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Micro SDHC Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 GB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Island, Taliansko, Kazachstan, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Ostrov Man, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina, Čeština, Francúzština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Ruština, Slovenčina, Španielčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Turečtina, Litovčina, Ruština, Lotyština, Gréčtina, Dánčina, Fínština, Holandština, Nórčina, Portugalčina, Švédčina, Rumunčina, Čínština, Indonézština, Japončina, Srbčina, Ukrajinčina Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den je potřeba pro tuto navigaci a auto kameru v jednom mit i novou sim kartu pro to aby fungovala GPS detekce radaru atd ?

Zdravím jste dotaz poraďte mezi tím navitel a carneo combo 9500 ?nechci do Citroenu rádio 2 DIN zapojovat je to složitější a tak sháním neco pěkného a co má WiFi Bluetooth handsfree navigací internet filmy FM transmiter volání zvuk ať mi hraje do beden z toho a tak poradit ? Jaké jsou zkušenosti s tím Carneo 9500 combo ?zánovní je za dobrou cenu ?ale nebude to vadné ?dá se to vrátit ?co když mi to nepůjde ?ale vypada to pěkné a je to na palubovce dá se dát i na jiný stojánek třeba na palubovku nebo na vetracky ta Navigace navitel ?a kterou tak mam vzít ?jako náhrada za 2din rádio a filmy to přehrává všechny formáty?a jak je dostanu do přístrojů ?děkuji za info

A ten android dá se i upgrade? Děkuji

Dobrý den,mám dozat dá se volat ž přístroje?funguje to jako hansdree?daji se prehravat i filmy?

chci se zeptat ma tato navigace rychlostni radary

Dobry den, v navodu k navigaci jsem se docetl, ze neni mozno pouzivat v teplotach pod 5 stupnu celsia. Vyrobce v opacnem pripade odmita plneni zaruky. Muzete prosim potvrdit, zda rozumim opravdu spravne, ze zarizeni nemam pouzivat napriklad v mrazu a ze jej nemuzu nechat v aute pojedu-li treba na lyze? Diky

Prosím o info. Je možné se připojit k internetu přes mobil? Myslím tím přístupový bod. Příklad: zapnu mobilní data v mobilu a přes přístupový bod WiFi se připojím k GPS Navigaci, tam vyhledám WiFi síť z mobilu. Na některých zařízeních tento postup nefunguje! Proto se ptám. Děkuji za info.

Dobry den, chcem by som sa informovat, ci je mozne vyhladavat obec s popisnym cislo domu? (niektore navigacie ako je navigacia mio to neumoznuje len samotnu obec bez cisla domu). vopred dakujem

Dobry den, chcel by som sa informovat, aky navigacny SW pouziva tato navigacia. Dakujem.

Diskusia a poradňa k NAVITEL RE900 Lifetime
Príslušenstvo pre NAVITEL RE900 Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAVITEL RE900 Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NAVITEL RE900 Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NAVITEL RE900 Lifetime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NAVITEL RE900 Lifetime.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií