Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Samsung cashback

NAVITEL RS2 DUO (indoor-outdoor)

Zobraziť katalóg
NAVITEL RS2 DUO (indoor-outdoor)
5 1 hodnotení
Kamera do auta – profesionálna, duálne, uhol záberu 136°, 2" displej, magnetický držiak, akumulátorové napájanie, nahrávanie v slučke a g-senzor, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou microSD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 256 GB, podporovaný formát MP4, rozhranie Mini USB, používateľská príručka, USB kábel, manuál, napájací kábel/adaptér a držiak v balení, napájanie zaisťuje USB
Kód:  PP780b2b Produktové číslo:  8594181744072 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NAVITEL RS2 DUO (indoor-outdoor) Predaj skončil

NAVITEL RS2 DUO (indoor-outdoor)

Záznamová kamera do auta NAVITEL RS2 DUO je skvelým špiónom aj parťákom vo vašom vozidle. Vďaka šesťvrstvovej šošovke a širokému zornému uhlu 136° zvládne kamera do auta NAVITEL RS2 DUO nahrávať a zhotovovať veľmi detailné snímky. Videokamera do auta disponuje aj Night Vision senzorom s rozlíšením Full HD (1 20 × 1 080). Dôležitou prednosťou autokamery do auta NAVITEL RS2 DUO je záznam ako zdiania pred autom, tak vovnútri vozidla. Samozrejmosťou je vstavaný G-senzor, ktorý ochráni vaše záznamy proti prepísaniu v prípade nárazu.

Kľúčové vlastnosti čiernej skrinky do auta NAVITEL RS2 DUO

  • Autokamera s technológiou duálneho záznamu
  • Perfektný prehľad na 2“ displeji s rozlíšením 960 × 240
  • Predná kamera disponuje vysokým rozlíšením Full HD (1 920 × 1 080) a záznamom s 30 snímkami za sekundu
  • Vstavaný senzor SONY STARVIS Night Vision zaistí perfektnú viditeľnosť aj za horších svetelných podmienok
  • Sklenená 6-vrstvová šošovka sa postará o ešte vyššiu kvalitu záznamu spoločne so širokým zorným uhlom 136°
  • Vnútorná kamera je vybavená rozlíšením videa 1 920 × 1 080 a 30 snímkami za sekundu
  • Uhol záberu vnútornej kamery dosahuje až 143°
  • Ďalšie funkcie palubnej kamery NAVITEL RS2 DUO ako mikrofón, automatický štart, WDR technológia
  • Samozrejmosťou pre autokameru NAVITEL RS2 DUO je G-senzor vnímajúci otrasy

NAVITEL RS2 DUO – spoľahlivý pomocník na cestách

Autokamera do auta NAVITEL RS2 DUO disponuje veľmi moderným rozhraním vnútornej aj vonkajšej kamery, vďaka ktorým si uchováte záznamy z vašich ciest vo veľmi vysokej kvalite. O dokonalý prehľad sa postará IPS displej s uhlopriečkou 2“ a rozlíšením 960 × 240. Táto nová kompaktná autokamera vám poskytne dokonalú kontrolu nad situáciou na ceste aj vo vozidle, preto NAVITEL RS2 DUO je vhodná prevozidlá TAXI služby alebo zdieľané autá.

Kamerový systém do auta NAVITEL RS2 DUO vidí všade

So vstavaným senzorom SONY STARVIS Night Vision, kvalitnou 6-vrstvovou sklenenou šošovkou a zorným uhlom 136° uvidíte ako vedľajšie jazdné pruhy, tak aj okraje cesty. Budete tak mať perfektný prehľad o všetkom dianí na vozovke. Vysoko kvalitný záznam prednej kamery zaisťuje rozlíšenie Full HD (1 920 × 1 080) s 30 snímkami za sekundu. Mikrofón zaistí nahrávanie všetkých zvukov vo vnútri auta – môžete takkedykoľvek doplniť dianie na ceste o svoj komentár. V prípade zapojenia prednej kamery do auta do elektrickej siete sa NAVITEL RS2 DUO automaticky spustí pri zapnutí motora automobilu.

Dvojitý prehľad nad situáciou na ceste

Vďaka dvom kamerám na vás čaká rovno dvojitá porcia záznamov. Predná kamera NAVITEL RS2 DUO bude sledovať dianie vpredu pred autom a vnútorná kamera zaznamená všetko vo vnútri vozidla, vďaka IR osvetleniu (ktoré ľudské oko takmer nevidí) urobí dokonalý záznam aj v úplnej tme. Vďaka technológii WDR môže palubná kamera NAVITEL RS2 DUO nahrávať za akýchkoľvek svetelných podmienok.Automaticky upraví všetky expozície, čo umožňuje získať čistý a detailný obraz, na ktorom ľahko rozoznáte dopravné značky, tváre okoloidúcich alebo ŠPZ vozidiel. Bezpečné uchytenie autokamery zaručí silný magnet, ktorým je vybavená.

Chránené záznamy kamery do auta NAVITEL RS2 DUO

Samozrejmosťou pre autokameru NAVITEĽ RS2 DUO je G-senzor vnímajúci otrasy a funkcie automatického štartu. Duálna autokamera NAVITEL RS2 DUO nahráva všetky záznamy do slučky, čím premazáva najstaršie zhotovené záznamy. Pokiaľ ale dôjde k nárazu či inému ostrému manévru, G-senzor takýto záznam ochráni pred premazaním, a vy tak budete mať uchovaný dôkazný materiál.

Ku kamere do auta získate poukaz na aplikáciu Navitel Navigator

Pri zakúpení čiernej skrinky do auta NAVITEL RS2 DUO získate darčekový poukaz na aplikáciu Navitel Navigator. Tá zahŕňa ročné predplatné máp s licenciou pre európske krajiny, Rusko, Bielorusko, Kazachstan a Ukrajinu.

Navitel DVR Player

Ak si chcete prezerať alebo upravovať záznamy z autokamery do auta na vašom počítači so systémom Windows, využite na to program Navitel DVR Player.

Obsah balenia kamerového systému do auta NAVITEL RS2 DUO

  • Záznamová kamera NAVITEL RS2 DUO
  • Držiak na čelné sklo
  • Adaptér do auta
  • Video kábel
  • Čistiaci obrúsok z mikrovlákna
  • Používateľská príručka
  • Záručný list
  • Darčekový poukaz na aplikáciu Navitel Navigator (ročné predplatné máp)


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Držiak Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
136 ° Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!

Batéria

Typ napájania
USB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NAVITEL RS2 DUO (indoor-outdoor) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAVITEL RS2 DUO (indoor-outdoor). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NAVITEL RS2 DUO (indoor-outdoor).
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií