Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NAVITEL T500 3G Lifetime

Zobraziť katalóg
NAVITEL T500 3G Lifetime
4,3 20 hodnotení
GPS navigácia do auta, displej 7" s rozlíšením 1280 × 800 px, Bluetooth a WiFi, microSD max. 32GB, vnútorná pamäť 8 GB, mapy ČR + Európa, doživotná aktualizácia máp cez mobilný telefón, jazyk rozhrania angličtina
Kód:  PP7110w Produktové číslo:  NAVITEL T500 3G Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NAVITEL T500 3G Lifetime


Multifunkčné zariadenie Navitel T500 3G využijete ako klasický tablet a zároveň ako navigáciu do auta. Využíva navigačný softvér Navitel Navigator, na ktorý získate doživotnú aktualizáciu niekoľkokrát ročne zadarmo. Navigácia má v rukáve hneď niekoľko es, ako je výber z alternatívnych trás, asistent jazdných pruhov, 3D zobrazenie križovatiek alebo obsiahla databáza so všetkými rýchlosťami, radarmi a bodmi záujmu POI. Nestrácajte čas a počas pár sekúnd si nájdite tú najlepšiu benzínovú pumpu, reštauráciu alebo hotel. Navitel si vás týmito vychytávkami získa, vďaka nim vás už nebudú neznáme končiny odrádzať, ale naopak lákať.


GPS navigácia pre náročných

Tablet vás na prvý pohľad zaujme veľkým 7" displejom s dotykovým ovládaním a IPS technológiou. 4-jadrový procesor s frekvenciou 1,3 GHz rýchlo vypočíta trasu, nájde zadanú adresu a priblíži mapu. Navitel T500 podporuje nielen WiFi a Bluetooth, ale aj 3G modem pre pripojenie k mobilnej dátovej sieti. Navyše vám poskytne hneď 8 GB pamäte, takže si môžete stiahnuť ďalšie mapy aj užitočné aplikácie. Možno využiť aj slot až pre 32 GB microSD kartu a prípadne slot pre SIM kartu. Tablet má v sebe zabudovaný operačný systém Android 7.0.

GPS navigácia NAVITEL T500 - vychytávky
 
 

NAVITEL T500 - doživotná aktualizácia a zadarmo
 
 

Rad funkcií pre pohodlné cestovanie

Zháňate spoľahlivú navigáciu, s ktorou sa skutočne nestratíte? Navitel T500 vám dá na výber z troch alternatívnych trás, prípadne si môžete cestu naplánovať sami cez body trasy. Veľký 7" displej s dotykovým ovládaním vás spolu s presnými hlasovými povelmi pripraví na každý blížiaci sa manéver. Pomocou funkcie Bluetooth navigáciu jednoducho pripojíte k audiosystému svojho vozidla. Asistent jazdných pruhov vám navyše dobre poradí, do akého pruhu sa zaradiť. Rozhranie navigácie si prispôsobíte svojim preferenciám - k dispozícii sú 2D aj 3D mapy. Samozrejme nechýba nočný režim, aby nedošlo k oslneniu vodiča. Navigácia je prispôsobená pre offline aj online režim - v online režime na vás čakajú ďalšie doplnkové služby, napr. dopravné informácie, udalosti, alebo počasie.


Hneď sa zorientujete

Aplikácia aj hlasové povely sú kompletne dostupné v češtine. Súčasťou balenia je český návod, vďaka ktorému sa dozviete, ako s navigáciou pracovať. Ovládanie je intuitívne, takže si poradíte aj vtedy, keď držíte navigáciu v ruke prvýkrát. Okrem češtiny si môžete vybrať z veľkého množstva cudzích jazykov. Samozrejme nechýba telefonická a e-mailová podpora v slovenčine.

GPS navigácia NAVITEL T500 - menu
 
 


Navitel T500 ponúka široké mapové pokrytie

Navigácia T500 disponuje mapovou výbavou prakticky celej Európy. Jednoducho a úplne zadarmo môžete mapy niekoľkokrát ročne aktualizovať cez Google Play. Výhodou je veľmi obsiahla databáza bodov záujmu (POI) a databáza Speedcam s informáciami o radaroch a dopravných kamerách.



Príslušenstvo navigácie

  • T500 3G Tablet
  • USB kábel
  • Nabíjací adaptér
  • Užívateľská príručka
  • Záručný list


Predinštalované mapy:
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Gibraltár, Chorvátsko, Island, Taliansko, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Macedónsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, ostrov Man, Poľsko, Portugalsko, Rumunsko, Grécko, San Maríno, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Švédsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikán

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
110 mm Hotovo!
Výška
192 mm Hotovo!
Hĺbka
100 mm Hotovo!
Hmotnosť
400 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
110 mm Hotovo!
Výška
192 mm Hotovo!
Hĺbka
100 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
400 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
7" (17,78 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 800 px Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
8 GB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Gibraltar, Chorvátsko, Island, Taliansko, Kazachstan, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Ostrov Man, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
7" (17,78 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 1280 × 800 Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
1 GB (1 024 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
8 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB (32 768 MB) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory tabletu
micro USB 2.0, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz Hotovo!
Model procesora
Mediatek MTK8321 Cortex-A7 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
192 mm (19,2 cm) Hotovo!
Šírka
110 mm (11 cm) Hotovo!
Hĺbka
10 mm (1 cm) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.


» Všetky tablety do 500 eur
» Všetky tablety do 300 eur
» Všetky tablety do 250 eur
» Všetky tablety do 200 eur
» Všetky tablety do 150 eur
» Všetky tablety do 100 eur
» Všetky tablety 7 palcov a menej

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jde do tohoto tabletu dat sim karta?

Dobrý den, je tento tablet vhodný na běžné používání internetu, facebooku a přehrávání videí? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, můžete se, prosím, vyjádřit ke kvalitě displaye z recenze pana Aloise z Jihlavy? Ty škrábance by mi dost vadily u nového tabletu. A je k němu k zakoupení i nějaká ochranná fólie, nebo sklo? Děkuji!

Dobrý den. Chci se zeptat, zda je k tomuto zařízení SKUTEČNĚ doživotní aktualizace map zdarma, jak je uvedeno v prezentaci. Děkuji.

Nemohli by ste mi k nemu doporucit niaky drziak do auta?

Dobrý den, jde na tento tablet NAVITEL T500 3G Lifetime připojit klávesnice s pouzdrem pomocí micro USB konektoru? Předem děkuji za Vaší odpověď.

Dobrý den Lze vyměnit v přístroji baterii a jaký typ děkuji

Dobrý den, je možné naprogramovat tento tablet tak, aby se sám zapnul, když se zapne napájení v autě ?

dobrý den,chci se zeptat jestli tento tablet mohu využívat i mimo auto aliaz internet,stahování filmů a prostě běžné užívání.

Dobrý den , chci se zeptat, zda tento tablet zvládne hraní shadowgun war games a další nejnovější hry.

123...
Diskusia a poradňa k NAVITEL T500 3G Lifetime
Príslušenstvo pre NAVITEL T500 3G Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAVITEL T500 3G Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NAVITEL T500 3G Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NAVITEL T500 3G Lifetime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Navitel T500 3G Lifetime.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií