Neewer 50 v 1 akčný kit

Zobraziť katalóg
Neewer 50 v 1 akčný kit
4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo pre akčnú kameru – odolné puzdro pre akčnú kameru a príslušenstvo, nylonové sťahovacie vrecko, mini statív s ohybnými nohami, zakrivený držiak s GoPro adaptérom, 5×rôzny GoPro adapter, 3×GoPro základňa, 2×skrutka, popruh na hlavu, držiak na zápästie, držiak s prísavkou, držiak na prilbu, držiak s pružnými čeľusťami, držiak na bicykel/riadidlá, univerzálny držiak s popruhom, hrudné popruhy, selfie tyč, plavák, 12×čistiaca nano handrička, 5×3M samolepka, 5×GoPro adaptér, bezpečnostný remienok
Kód:  NWR014b Produktové číslo:  10086930

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Neewer 50 v 1 akčný kit

Veľká kompletná sada príslušenstva Neewer obsahuje v jednom balení všetko, čo budete kedy potrebovať pri používaní kamery Gopro. Nenakupujte po jednotlivých kusoch a využite akčnú ponuku kompletného príslušenstva za priaznivú cenu. Jednotlivé súčasti sady využijete napríklad pri jazde na bicykli, parašutizme, plávaní, potápaní, korčuľovaní a ďalších outdoorových športoch. Dobre poslúži aj na pripevnenie kamery k autám na palubnú dosku alebo na strechu, k lodiam a motocyklom.

Kľúčové vlastnosti sady príslušenstva Neewer pre športové akčné kamery

  • Súprava kompletného príslušenstva Neewer pre vašu kameru
  • Vhodné pre všetky športové kamery vrátane GoPro Hero Plus, Hero 2,3,4,5,6,7,8 a 9 Black, Hero 2018, session 4 aj 5, DJI Osmo Action, XIAOMI, NICEBOY, SJCAM, Rollei, VEGA, AEE, LAMAX a ďalšie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jde tento set použít k DJI osmo action? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat jak je to s kompatibilitou LAMAX X10.1. Díky za rychlou a přesnou odpověď. Mareš

Dobrý den, bude příslušenství vhodné pro Lamax W9.1 (pouzdro apod.)? Děkuji...

Dobrý den, je toto příslušenství vhodné pro GoPro HERO 10 Black? Děkuji

Dobrý den, v popisu uvádíte dobíjecí baterii o jakou baterii se jedná děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Neewer 50 v 1 akčný kit
Príslušenstvo pre Neewer 50 v 1 akčný kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Neewer 50v1 akční kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Neewer 50v1 akció készlet.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií