Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Nerf Rebelle - Zložiteľná špiónske pištole

Zobraziť katalóg
Nerf Rebelle - Zložiteľná špiónske pištole
5 1 hodnotení
Detská pištoľ pre dievčatá, odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRAa2421 Produktové číslo:  5010994844660 Stránky výrobcu
Nerf Rebelle - Zložiteľná špiónske pištole Predaj skončil

Nerf Rebelle - Zložiteľná špiónske pištole

Pištoľ Nerf Rebelle - Zložiteľná špiónske pištole pre dievčatá je určená pre rebelky od 8 rokov. Umožňuje strieľať projektily na cieľ, na vzdialenosť niekoľkých metrov. Súčasťou balenia je skladací pištole a dve šípky. Šípku vložíte do komory, potom stačí iba komoru natiahnuť a môžete strieľať na cieľ. Pištoľ môžete nosiť za pásom, v kabelke alebo len zavesenou na šnúrke. Táto hračka poteší všetky malé slečny, ktoré majú pocit, že ich strelecké umenie rozhodne nie je horšie, než streľba chalanov.

Šípky majú mäkké zakončenie a nemalo by tak dôjsť k zraneniu pri náhodnom zasiahnutí tela spoluhráčov. Pištole ale samozrejme nie je určená na strieľanie po ľuďoch alebo zvieratách. Výstrel by mal vždy smerovať na cieľ alebo terč, kde nehrozí zásah živého tvora, predovšetkým jeho tváre. Nikdy ani zo srandy nemierte na živý cieľ pokiaľ je zbraň natiahnutá, pretože môže dôjsť k nechcenému stlačeniu spúšte a tým k zraneniu.

Nabiť zbraň, zamieriť a akcia môže začať! Malé rebelky si môžu zahrať a prežiť svoj vymyslený akčný príbeh, v ktorom môžu viesť boj s protivníkom a brániť sa touto skladacie pištoľou. Dnes sa z vášho dievčatka stane tajný agent na nebezpečnej misii alebo len obrancu, chrániaci objekt. Oteckovia, buďte na svoju rebelku pyšní!

Parametre a špecifikácie:

Séria:

Nerf Rebelle

Obsah balenia:

  • Skladacie pištole Nerf Rebelle
  • 2 klasické strely


Odporúčaný vek:
8+

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nerf Rebelle - Zložiteľná špiónske pištole
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Rebelle - Složitelná špiónská pistole. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Rebelle - faltbar Spion Waffe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Rebelle - faltbar Spion Waffe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nerf Rebelle - összecsukható kém pisztoly.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií