AD homeoffice AD homeoffice

Nerf N-Strike VULCAN EBF 25

Zobraziť katalóg
Nerf N-Strike VULCAN EBF 25
Samopal
Kód:  HRA079c Produktové číslo:  5010994354190
Nerf N-Strike VULCAN EBF 25 Predaj skončil

Nerf N-Strike VULCAN EBF 25

' Plne automatické dialo N-STRIKE Vulcan EBF 25.S týmto skvelým, plne automatickým delom N-Strike Vulcan EBF 25 budete vždy pripravení na akúkoľvek bitku.Stačí vložiť do samopalu batérie a hneď môžete strieľať rýchlosťou až tri šípky za sekundu.Náboje sa automaticky dopĺňajú z opasku, protivník vás tak nezaskočí nepripraveného, môžete pokračovať v paľbe.

Vnútorný piestový systém vyvinie takú silu, ktorú žiadna prekážka nezastaví.Okrem rýchlej paľby sa môžete zamerať aj na jediný presný bod, stačí prepnúť do režimu jedinej strely.So samopalom môžete páliť v stoji aj v leže, keď Vám pre lepšie zameranie a pohodlie vypomůže odpojiteľná trojnožka, ktorý môžete ľahko zložiť, aby ste ju mohli ľahko prenášať.Zahlédne Ak vás nepriateľ s touto zbraní, môže si byť istý, že na ňom nezostane niť suchá.Mal by radšej vziať do zajacov.

Technické parametre a špecifikácie:

Batéria:
6 D
Nie sú súčasťou balenia

Odporúčaný vek:
8 +

Rozmery:
762 x 355 x 144 mm

Hmotnosť:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nerf N-Strike VULCAN EBF 25
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf N-Strike VULCAN EBF 25. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf N-Strike VULCAN EBF 25. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf N-Strike VULCAN EBF 25. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nerf N-Strike VULCAN EBF 25.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií