Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso, 3 balenia

Zobraziť katalóg
NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso, 3 balenia
4,8 133 hodnotení
Kávové kapsuly typ nápoja: kávový, espresso - 100% arabica, Južná Amerika, 48 porcií - 0,28 €/1 porce
Kód:  NESKK001 Produktové číslo:  5219839 Stránky výrobcu
NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso, 3 balenia Predaj skončil

NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso, 3 balenia

Vždy vynikajúca káva Nescafé Dolce Gusto Espresso

Lahodná káva Nescafé Dolce Gusto Espresso ponúka nezameniteľnú arómu zahalenú zamatovo jemnou cremou. Pod názvom sa skrýva silná čierna káva, ktorá vás dokonale pripraví na dlhý náročný deň v práci. Príprava je taká jednoduchá – cez kávu sa nechá pretiecť potrebné množstvo vody na šálku plnú neodolateľnej chuti. Na zjemnenie nápoja pridajte kvapku mlieka.


Nescafé Dolce Gusto Espresso obsahuje celkom tri balenia po šestnástich kapsulách. Dohromady si tak vychutnáte 48 šálok poctivej, lahodnej kávy. Určené do kávovaru Nescafé Dolce Gusto.


Nescafé Dolce Gusto

Nescafé Dolce Gusto Espresso je káva, ktorej neodoláte

Nescafé Dolce Gusto Espresso si obľúbite vďaka príjemnej, silnej aróme, ktorú dopĺňajú jemné tóny granátového jablka a vlašských orechov.

Nescafé Dolce Gusto

Príprava kávy Dolce Gusto už nemôže byť jednoduchšia

S prípravou kávy Nescafé Dolce Gusto Espresso si poradíte aj ako úplný laik. Kapsulu stačí jednoducho umiestniť do kávovaru, prístroj zapojiť do zásuvky a automatika už zariadi zvyšok. Podrobnejší návod nájdete na oficiálnych stránkach Dolce Gusto.

Nescafé Dolce Gusto

Skvelá chuť začína pri zrnách

Čo sa na jedinečnej vôni kávy podpisuje najviac, sú dva druhy kvalitných zrniek odrody arabica, ktoré prešli šetrným pražením.

Nescafé Dolce Gusto

Máte chuť na espresso alebo na cappuccino?

S kapsulami Dolce Gusto si môžete pripraviť viac ako 30 druhov káv. Vychutnajte si napríklad bohaté ristretto, poctivé espresso, krémové cappuccino alebo macchiato s jemnou penou. Na svoje si samozrejme prídu aj milovníci horúcej čokolády.

Nescafé Dolce Gusto

Poriadny kávovar je základ

Najlepšiu chuť kávy Nescafé Dolce Gusto Espresso dosiahnete jedine so správnym kávovarom s adekvátnym pracovným tlakom. Aby ste neboli ochudobnení ani o hustú, zamatovo hladkú penu, kávovar by mal byť schopný pracovať pri 15 baroch.

Nescafé Dolce Gusto

Arómu si káva zachová aj pri dlhom skladovaní

Kávové kapsuly sú dokonale uzavreté, čím si výsledný nápoj zachová celú arómu a navyše má aj silnejšiu chuť.



Zloženie: pražená mletá káva/arabika – 6 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso, 3 balenia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso, 3 balení. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso, 3 csomag.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií