AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

NESEDA Premium s dubovou opierkou, čierna

Zobraziť katalóg
NESEDA Premium s dubovou opierkou, čierna
5 1 hodnotení
Kancelárska stolička zdravotná s hojdacou mechanikou a s aretáciou, bedrová opierka, drevená a kovová a otočná a rastúca konštrukcia, textilné potiahnutie, výplň sedadla: molitan (PUR pena), kovový kríž, čierna farba, nosnosť 100kg
Kód:  NSDb3 Produktové číslo:  2100 Stránky výrobcu
NESEDA Premium s dubovou opierkou, čierna Predaj skončil

NESEDA Premium s dubovou opierkou, čierna

Kancelárska stolička Neseda Premium je revolučný produkt medzi kancelárskymi stoličkami, vďaka čomu nemusíte celý deň v práci presedieť

Zabudnite na obyčajné kancelárske stoličky klasického tvaru, ktoré sú navrhnuté v staromódnom vyhotovení. Naučte sa správne sedieť pomocou revolučnej zdravotnej stoličky Neseda Premium. Jej ohromnou devízou je možnosť striedania pohodlných polôh, pretože dlhodobé strnulé sedenie spôsobuje fyzickú degeneráciu pohybového ústrojenstva. Stolička Neseda Premium sa vyrába v Česku a na Slovensku výhradne z prémiových materiálov.

Spôsoby využitia stoličky Neseda Premium s dubovou opierkou

Neseda Premium

Klasické sedenie

Občas je nutné sa maximálne koncentrovať, čo vám po mnohých rokoch praxe pôjde najlepšie v klasickej polohe sedenia. Neseda Premium však účinne zabraňuje zbytočnému skráteniu bedrových svalov.

Neseda Premium

Podopretie o stoličku Neseda Premium v stoji

Ak budete chcieť, môžete sa bez obáv postaviť a oprieť sa o stoličku Neseda Premium. Tá vás bez problémov udrží vďaka svojej stabilnej základni. Tento spôsob oceníte najmä ak máte výškovo polohovateľný stôl, alebo sa chcete pohodlne porozprávať s kolegami. Odporúčaná doba takéhoto státia je 45 minút bez prestávky.

Neseda Premium

Sedenie naopak s podopretým bruchom

Ak máte poradu z úzkym tímom kolegov, tak vyskúšajte obrátené sedenie, keď sa o operadlo stoličky Neseda Premium opierate hruďou, alebo dokonca bradou. Odporúčaná doba sedenia týmto spôsobom je 20 minút bez prestávky.

NESEDA Standard

Turecký sed

Ak sa pozriete na malé deti, tak sedenie v tureckom sede je pre nich najprirodzenejšia poloha. Skúste to aj vy, pretože stolička Neseda Premium je vďaka chýbajúcim opierkam rúk úplne ideálna na túto obľúbenú pozíciu.

Neseda Premium

Sed v kľaku

Ak sa chcete pretiahnuť, ale pritom stále potrebujete byť pri pracovnom stole. Tak vyskúšajte sed v kľaku. Vďaka vybalansovanému ťažisku stoličky Neseda Premium sa nemusíte báť nečakaného pádu. A samotné molitanové sedadlo dodá kolenám dostatočné pohodlie.

Neseda Premium

Neseda Premium umožní aj hlboký drep

Aj keď sa to nezdá, tak ide o príjemnú a oddychovú polohu na približne 15 až 20 minút. Zapojí totiž do práce až niekoľko svalov súčasne, ale zároveň vás podporí dostatočne odolné operadlo stoličky Neseda Premium.

Materiály a vyhotovenie stoličky Neseda Premium s dubovou opierkou

  • Neseda Premium má celkovo mimoriadne kvalitné vyhotovenie s dôrazom na využitie dreva a kovu
  • Ťažisko stoličky Neseďte Premium je vybalansované tak, aby pri žiadnej polohe nedošlo k pádu
  • Sedadlo stoličky je plnené molitanom a čalúnené látkou, ktorá sa využíva v automobilovom priemysle, vďaka čomu vyniká dlhou životnosťou
  • Centrálna časť sedadla disponuje mäkším molitanom zabezpečujúcim zníženie tlaku na pohlavné orgány a bráni výskytu hemoroidov
  • Neseda Premium má ručne vyrábanú opierku z dubového dreva
  • Úzka chrbtová opierka umožní sedieť na stoličke obkročmo s hrudníkom opretým o molitanovú časť
  • Sedadlo (46 – 57 cm) je dostatočne veľké, aby ste mohli využiť turecký sed, alebo hlboký drep
  • Neseda Premium má samobrzdiace kolieska
  • Kvalitné materiály a precízne ručné spracovanie prepožičiavajú stoličke Neseda Premium vysokú kvalitu
  • Neseda Premium má hmotnosť 17 kg a dostanete ju už poskladanú

Multifunkčný mechanizmus

  • U stoličky Neseda Premium si môžete nastaviť odpor operadla, takže si nastavíte silu, akou vám bude chrbtová opierka tlačiť späť do chrbta
  • Vďaka pružnosti opory si môžete udržať chrbtové svalstvo neustále aktívne, takže vám nebudú tuhnúť svaly
  • Nastaviteľná aretácia vám umožní zamknúť polohu stoličky Neseda Premium na vami nastavenom odpore – takže je možné striedať dynamické a statické sedenie
  • Možnosť pohybu sedadla so zaseknutím vpred a vzad na vytvorenie väčšieho, flexibilného priestoru napríklad na turecký sed
  • Možnosť nastavenia sklonu sedadla, čo vám umožní flexibilnú zmenu geometrie sedenia
  • Sklon sedadla je ideálny na uľahčenie polohy pri hlbokom drepe

Multifunkčné využívanie stoličky Neseda Premium

Stolička Neseda je odporúčaná všetkým osobám s výškou do 190 cm a hmotnosťou do 100 kg a umožňuje pestrú škálu individuálneho doladenie presne tak, aby používateľ vždy našiel ideálnu mieru komfortu s ohľadom na fyziologické potreby svojho tela. Stoličku Neseda Premium môžu využiť aj osoby vyššie či ťažšie, ale pri využívaní niektorých polôh je potrebné dať si väčší pozor. Stoličku môžete vyskúšať v showroomoch výrobcu.

Neseda Premium má pohodlné sedadlo

Na prvý pohľad minimalistické sedadlo je navrhnuté s ohľadom na ergonómiu. Vďaka väčšej medzere nevystavuje problémové partie zbytočnému tlaku, čo vám môže priniesť úľavu pri zdravotných problémoch. Sedadlo stoličky Neseda Premium je plnené molitanom a čalúnené látkou, ktorá sa využíva aj v automobilovom priemysle.

Neseda Premium ponúka výškovo nastaviteľné operadlo

Ručne vyrobené, výškovo nastaviteľné operadlo z dubového dreva, pridáva stoličke Neseda Premium jedinečný minimalistický vzhľad, ktorý kombinuje inováciu s prírodou.

Parametre a špecifikácia

Podrúčky

Typ podrúčok
Bez podrúčok Hotovo!

Materiál

Materiál kríža/nôh
Kov Hotovo!
Materiál konštrukcie
Drevená, Kovová Hotovo!
Materiál poťahu
Textil Hotovo!
Materiál výplne sedadla
Molitan (PUR pena) Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
100 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla
63 cm Hotovo!
Výška sedadla min.
46 cm Hotovo!
Výška sedadla max.
57 cm Hotovo!
Výška operadla min.
98 cm Hotovo!
Výška operadla max.
119 cm Hotovo!
Hmotnosť stoličky/kresla
17 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NESEDA Premium s dubovou opierkou, čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESEDA Premium s dubovou opěrkou, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESEDA Premium Schreibtischstuhl mit Eichenrückenlehne - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESEDA Premium Schreibtischstuhl mit Eichenrückenlehne - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NESEDA Premium tölgyfa háttámlával, fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií