Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NESPRESSO DéLonghi Citiz EN166.B

Zobraziť katalóg
NESPRESSO DéLonghi Citiz EN166.B
4,0 5 hodnotení
Kávovar na kapsuly 19bar, nádržka 1l, exkluzívne pre kávové kapsule Nespresso, rýchle nahriatie (25s), automatické a nastaviteľné množstvo kávy, nastaviteľné automatické vypnutie, kontajner na 11 použitých kapslí, malé rozmery, čierne
Kód:  EAN3342l2 Produktové číslo:  EN166.B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO DéLonghi Citiz EN166.B

NESPRESSO KÁVOVAR CITIZ

Pravé espresso musí byť pripravené pod vysokým tlakom. Nespresso kávovary idú ešte ďalej, ich pumpy dosahujú tlaku 19 barov . Extrakčný systém reguluje teplotu vody rovnako ako jej prietok Nespresso kapslí a vytvára neporovnateľnú creme (penu), hustú a hladkú zároveň.

Navyše nestrácate čas, kávovary Nespresso sa nahrievajú iba 25 sekúnd .

Kávovar Citiz uspokojí ako milovníkov kávy , tak obdivovateľov retro-moderného dizajnu . Jednoduchým stlačením tlačidla pripravíte dokonalé espresso (40 ml) alebo väčšie lungo (110 ml). Po vyklopení odkvapkávacej mriežky ľahko umiestnite aj vysoký pohár.

Vďaka funkcii automatického vypnutia po 9 min nečinnosti je kávovar výrazne úsporný , spotrebuje až o 40% menej energie oproti prístrojom energetickej triedy A.
 

NESPRESSO SYSTÉM

V roku 1986 spôsobila spoločnosť Nespresso prevrat v príprave espressa.
Vynašla systém založený na exkluzívnu kombináciu:

  • hermeticky uzavreté hliníkové kapsule
  • extrakčného systému Nespresso kávovarov

Káva , kávovary a Nespresso Club sú základné piliere dômyselného systému, vďaka ktorému si môžete v pohodlí domova vychutnať to najlepšie espresso, cappuccino, latte macchiato.

NESPRESSO KÁVA

Nespresso používa len tie najlepšie kávy tzv " Specialty "Alebo" Gourmet ", ktoré predstavujú 1-2% celosvetovej produkcie kávy. Tieto starostlivo vybrané zrná sú bez vád, ideálnej veľkosti, hustoty a farby. Rovnako ako víno, majú charakteristickú a jedinečnú chuť. Preto Nespresso označuje svoje kávy Grand Crus.

Výber z 19 druhov Grand Crus káv uspokojí akúkoľvek chuť, kedykoľvek počas dňa. Každá z nich má svoj jedinečný aromatický profil. Toto umenie alchýmie je podobné umeniu miešania parfumov.

Pre každú zmes hľadajú naši experti vhodný profil praženie , aby dokonale rozvinuli chuť a arómu jednotlivých zŕn. Nespresso používa proces "deleného praženia", pri ktorom sa káva určitého pôvodu praží tak, aby každý druh mohol plne odhaliť svoj potenciál.

Mletá káva môže pri kontakte so vzduchom stratiť iba za dva dni až tretinu svojich vôní. Nespresso preto vyvinulo hermeticky uzavreté hliníkové kapsule , ktorá úplne izoluje mletú kávu od vzduchu a uchová až 900 jemných a prchavých aróm .

NESPRESSO CLUB

Jednoduché a rýchle objednávanie kávy a príslušenstva - 24 hodín denne, 7 dní v týždni - Telefonicky na bezplatnej linke 800 26 33 33 alebo online na internetovej stránke Nespresso.

Vaša zásielka bude doručená do 48 hodín službou PPL na vami zvolenú adresu, alebo do 24 hodín na ktorúkoľvek pobočku Českej Pošty. Objednaný tovar je možné vyzdvihnúť aj pri špeciálnej pokladni v Nespresso Boutique, bez čakania.



NESPRESSO SERVIS


Okamžitá pomoc pre váš kávovar:
  • istenie problému a návrh riešenia na bezplatnej linke 800 26 33 33
  • v prípade potreby vyzdvihnutie kávovaru v dohodnutom termíne na vami zadanej adrese
  • zapožičanie náhradného prístroja
  • oprava kávovaru, vyčistenie a kontrola všetkých jeho častí do 7 dní
  • doručenie opraveného kávovaru späť
  • 6-mesačnú záruku na opravu

Parametre a špecifikácie:

Typ :
automatické espresso

Edícia :
CitiZ

Určené pre:
exkluzívne pre kapsule Nespresso

Tlak čerpadla:
19 bar

Objem nádržky:
1 l

Ďalšie vlastnosti:
Funkcia automatického vypnutia po 9 min nečinnosti (programovateľná na 30 min)
Rýchle nahriatie (25 sekúnd)
Automatické dávkovanie objemu vody
Sklopná odkvapkávacia mriežka

Kapacita kontajnera na použité vrecká:
9-11 použitých kapsulí

Rozmery:
13 x 27,8 x 37,2 cm

Farba :
čierna (Limousine Black)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NESPRESSO DéLonghi Citiz EN166.B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Citiz EN166.B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DeLonghi Nespresso Citiz EN166.B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DeLonghi Nespresso Citiz EN166.B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DeLonghi Nespresso Citiz EN166.B.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií