AD homeoffice Aplikace

NESPRESSO De'Longhi EN 500BW Lat One

Zobraziť katalóg
NESPRESSO De'Longhi EN 500BW Lat One
5 8 hodnotení
Kávovar na kapsuly + Integrované mliečne riešenie, tlak 19bar, automatické a programovateľné množstvo kávy, 2 veľkosti: Espresso a Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato stlačením 1 tlačidla, výsuvná odkvapkávacia mriežka, nádržka na vodu 1l, nádoba na mlieko 0.125l, rýchly ohrev za 25s, režim aut. vypnutie po 9min., mocha brown
Kód:  DELGH032 Produktové číslo:  EN500BW Lat One

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO De'Longhi EN 500BW Lat One


Nespresso De'Longhi EN 500.BW – ten pravý kávovar pre milovníkov nadýchanej mliečnej peny

De'Longhi prichádza s exkluzívnym kávovarom na kapsuly Nespresso Lattissima One EN 500.BW. Tento výkonný kávovar pracuje s profesionálnym tlakom 19 barov a ponúka patentovaný Cappuccino systém. V priebehu okamihu vám pripraví lahodný nápoj s poriadnou porciou mliečnej peny. Stačí, keď stlačíte tlačidlo a Nespresso sa o všetko ostatné postará za vás. Vďaka optickému senzoru kávovar rozpozná aktuálne množstvo mlieka v karafe a všetko ho využije, aby nič nevyšlo nazmar. Šetrí aj energiu, pretože sa automaticky vypína po 9 minútach nečinnosti. Ak by vám toto nastavenie nevyhovovalo, môžete čas vypnutia zmeniť na 30 minút alebo až 8 hodín. Vypnutý kávovar „prebudíte" naozaj rýchlo – po zapnutí je pripravený na použitie za neuveriteľných 25 sekúnd.



Štýlový prístroj pre náročných

Elegantný Nespresso kávovar renomovaného výrobcu De'Longhi si obľúbite od prvej šálky jemnej kávy. Nezabudnuteľná chuť a dokonalá aróma sú doslova poznávacím znamením. Pohodlný systém kapsúl vám dá veľa priestoru na experimenty s rôznymi druhmi kávy v kombinácii s mliečnou penou, či bez nej. Na svoje si prídu aj vyznávači kávy bez kofeínu. Kávovar zaujme nielen praktickými funkciami, ale aj efektným dizajnom v hnedom vyhotovení, ktorý Nespresso povýši na krásny doplnok vašej kuchyne. Obsluhu kávovaru zvládne skutočne každý vďaka jednoduchému, intuitívnemu ovládaniu. Stlačením jediného tlačidla vyčaríte bezkonkurenčné Cappuccino, alebo Latte Macchiato.


Príprava obľúbeného nápoja nikdy nebola jednoduchšia

Stavte na De'Longhi a všetci priatelia budú na vynikajúcu kávu chodiť najradšej práve k vám. Každý si ju prispôsobí podľa vlastnej chuti. Na hornej strane kávovaru EN 500.BW nájdete 3 podsvietené tlačidlá na rýchly výber preferovaného nápoja. Môžete si zvoliť Espresso, Lungo, alebo mliečny recept (40 ml kávy s 135, či 350 ml napeneného mlieka). Otvor na vloženie kapsúl je tiež umiestnený na hornej strane kávovaru, stačí nadvihnúť kovovú páčku.

Prepracovaná konštrukcia

Kávovar Lattissima One má odnímateľnú tácku, vďaka ktorej sa pod dýzu zmestí nielen hrnček na Espresso, ale aj vysoký pohár na Latte Macchiato. Odnímateľné sú aj ďalšie časti, ako napríklad nádobka na vodu s kapacitou 1 liter. Do karafy na mlieko sa zmestí až 120 mililitrov a zásobník na použité kapsuly pojme 9 11 kusov. Jednoduché čistenie je samozrejmosťou, aby vám používanie kávovaru Nespresso De'Longhi EN 500.BW robilo len samú radosť. Preto môžete jednotlivé odnímateľné časti dať do umývačky a maximálne si uľahčiť prácu s údržbou. Prístroj patrí do energetickej triedy A++, takže vás určite poteší aj úsporou energie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 400 W Hotovo!
Tlak čerpadla
19 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!

Výbava

Mliečne riešenie
Mliečny systém Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
32,4 cm Hotovo!
Šírka
15,4 cm Hotovo!
Výška
25,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dnes jsem zakoupil "NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 BW +1400,-Kč poukaz na kávu+600,-Kč na 2.nákup kávy*" ve faktuře, ani v balení ale žádný poukaz na kávu není. Otázka je jasná, kde je dostanu?

Diskusia a poradňa k NESPRESSO De'Longhi EN 500BW Lat One
Príslušenstvo pre NESPRESSO De'Longhi EN 500BW Lat One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi EN 500BW Lat One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi EN 500BW Lat One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi EN 500BW Lat One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NESPRESSO De'Longhi EN 500BW Lat One.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií