AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

NESPRESSO De´Longhi Essenza Mini EN 85.W

Zobraziť katalóg
NESPRESSO De´Longhi Essenza Mini EN 85.W
4,8 123 hodnotení
Kávovar na kapsuly – tlak 19bar, pripravený na použitie za 25 sekúnd, funkcia FLOW STOP: automatické a programovateľné množstvo kávy, nastavenie: 40ml pre espresso a 110ml pre lungo (množstvo môže byť upravené a uložené), kapacita nádobky na použité kapsuly 6ks, funkcia automatického vypnutia po 9min. nečinnosti, režim Eco po 3min
Variant
Kód:  KRUNES15 Produktové číslo:  41006939 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO De´Longhi Essenza Mini EN 85.W

Kvalitná káva Nespresso v pohodlí vášho domova

Pripravte si vynikajúcu taliansku kávu v pohodlí domova a prekvapte svoje návštevy lahodnou kávou ako z talianskej pražiarne! S kávovarom Nespresso De´Longhi Essenza Mini EN 85.W v elegantnom bielom vyhotovení pripravíte kávu najvyššej kvality jednoducho, rýchlo, lacno a predovšetkým minimalisticky. Kapsulový kávovar Nespresso vám umožní vychutnať si lahodnú šálku kávy podľa vášho výberu kedykoľvek budete mať chuť. Bude to tentokrát pravé espresso alebo veľké lungo?

Essenza Mini EN 85.W zvládne dve veľkosti kávy

Kávovar s automatickým dávkovaním vody vám umožní prípravu dvoch rôznych veľkostí kávy espressa (40 ml) a lunga (110 ml). Kompaktné rozmery len 32,5 × 11 × 20,5 cm robia z kávovaru Nespresso De´Longhi Essenza Mini EN 85.W ideálny prístroj do každej kuchyne. Objem nádoby na vodu činí aj pri takto malom rozmere prístroja 600 ml, čo znamená možnosť prípravy niekoľkých šálok kávy bez nutnosti neustáleho dolievania vody. Praktickou funkciou je aj automatické vypnutie po 9 minútach nečinnosti.


Výhody Nespresso Clubu

Staňte sa členmi Nespresso Clubu a získajte veľa výhod. Objednávajte Nespresso produkty prostredníctvom mobilnej aplikácie a získajte podporu asistenčnej služby 24 hodín 7 dní v týždni. Nespresso zaistí doručenie vašej objednávky domov alebo do firmy do jedného pracovného dňa na vami zadanú adresu.


Inovácia v recyklácii

Kapsuly Nespresso sú vyrobené zo 100 % recyklovaného hliníka, ktorý nielen zaručuje zachovanie dokonalej čerstvosti a arómy kávy, ale prináša aj možnosť opätovnej recyklácie a výroby nových kapsúl, čo má pozitívny vplyv na životné prostredie. Pre členov Nespresso Clubu je zaistený spätný zvoz kapsúl pri doručení novej objednávky kávy. Použité kapsuly je možné odovzdať aj na zberných miestach v Nespresso Boutiques.


Kľúčové vlastnosti kávovaru Nespresso Krups Essenza Mini EN 85.W

  • Automatické dávkovanie vody na dve veľkosti kávy – 40 ml a 110 ml.
  • Kávovar na originálne kapsuly Nespresso.
  • Malé rozmery a nápaditý dizajn.
  • Objem nádoby na vodu 600 ml.
  • Automatické vypnutie po 9 minútach.
  • Príprava kávy už za minútu.
  • Jednoduchá obsluha.
  • Tlak 19 barov.
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 150 W Hotovo!
Tlak čerpadla
19 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
0,6 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
32,5 cm Hotovo!
Šírka
11 cm Hotovo!
Výška
20,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je kávovar kompatibilní s kapslemi L'or?

Dobrý den prosím vás jaké to jsou kapsle? Ty co jsou ke kávovaru zdarma a jsou v ceně? Rád bych si je zakoupil zvlášť, protože jsou výborné. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, lze do tohoto kávovaru dát kapsle od značky Starbucks ? A lze udělat kávu s kapslemi s mlékem ? Od stejné značky? Dekuji

Dobrý den, je tento kávovar kompatibilní s kapslemi Bellarom z Lidlu? Děkuji

Dobrý den, prosím je to černá leskla nebo matná? A jaktoze na nějakých fotkách je v popředí název Delonghi a někde není? Děkuji, Voborska.

Dobrý den, bohužel se musím přidat k většině zde uvedených dotazů. Kávovar jsem zakoupila 17.1.2021, ovšem dodnes mi slibovaný “poukaz” na kapsle v hodnotě 800 Kč nedorazil na můj e-mail. Vznáším tedy dotaz nejen na kompetentní osobu, ale zároveň i na ostatní kupující, zda se jim podařilo “poukaz” získat. Je každopádně smutné, že se zde namnožilo tolik lidí s tímto problémem.

je měsíc po nákupu a poukaz na 800 pro nákup kávy nikde. Při přebírání jsem se ptal prodejce a ten mi řekl že přijde po 15 dnech. Zde některým odpovídáte stejně. Mě nic nepřišlo. Děkuji předem za odpověď jde o číslo objednávky 432588000

Dobrý den, také máme problém s poukazem na kapsle Kávovar byl zaregistrovaný na stránkách Nespresso a doba 14 dnů dávno uběhla. Jak máme dále postupovat ?

Dobrý den, také máme problém s poukazem na kapsle Kávovar byl zaregistrovaný na stránkách Nespresso a doba 14 dnů dávno uběhla. Jak máme dále postupovat ?

Dorucene pred mesiacom kupony vsak nikdy nedorazili. Toto všetko napriek mojim telefonatom do alzy a zaslaniu vyrobneho cisla kavovaru “providerovi” kuponov.

123
Diskusia a poradňa k NESPRESSO De´Longhi Essenza Mini EN 85.W
Príslušenstvo pre NESPRESSO De´Longhi Essenza Mini EN 85.W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini EN 85.W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO De´Longhi Essenza Mini EN 85.W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO De´Longhi Essenza Mini EN 85.W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NESPRESSO De´Longhi Essenza Mini EN 85.W.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií