AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NESPRESSO DéLonghi Inissia EN80.G

Zobraziť katalóg
NESPRESSO DéLonghi Inissia EN80.G
5 1 hodnotení
Kávovar na kapsuly en. trieda A-40%, nádržka 0.7l, exkluzívne pre kávové kapsule Nespresso, 2 nastaviteľné veľkosti šálky, flow stop systém - automatické dávkovanie nápoja
Kód:  EAN3345a3 Produktové číslo:  EN80.G

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO DéLonghi Inissia EN80.G

Zažite neočakávané momenty s mimoriadnym espressom a doprajte si profesionálne pripravenú kávu v pohodlí vášho domova.NESPRESSO Délonghi Inissia je extrémne tichým, čistým a komfortným riešením pre prípravu každodenného šálky dokonalé chuti s bohatou arómou. Espresso sa radí k energeticky úsporné triede A a šetrí až o 40% viac energie ako iné spotrebiče triedy A.

Hlavnou výhodou je plne automatický systém, ktorý vhodí kapsulu do zabudovaného kontajnera s kapacitou až 11 kapsúl. Pri príprave šálky stačí iba stlačiť tlačidle a zdvihnúť páku. Všetko ostatné zvládne šikovný kávovar za vás.Výkonné espresso pracuje pod tlakom 19 barov a vašu kávu nahreje už za 25 sekúnd.Automatické dávkovanie nápoja zabezpečí inovatívne Flow stop systém. Vybrať si môžete z 2 nastaviteľných veľkostí šálky. Ochutnajte všetky druhy kvalitnej porciovanej kávy Nespresso a vyberte si tú vašu.

Prípravu vám navyše uľahčí špeciálna nádržka na vodu s objemom 0,7 litrov. O čistotu okolo kávovaru sa stará odkvapkávacia mriežka pod šálkou. Oceníte kompaktné rozmery a unikátny dizajn so zaoblenými tvarmi, ktorý sa stane ozdobou interiéru každej kuchyne. Taktiež vás poteší štýlové prevedenie v lesklej vanilkovej farbe.


Parametre a špecifikácie:

typ:
Espresso prístroj

Určené pre:
kapsule

tlak:
19 bar

Úsporná energetická trieda:
A-40%

Obsah nádržky:
0,7 l

Ďalšie vlastnosti a funkcie:
Moderný dizajn so zaoblenými tvarmi
Extrémne rýchly, čistý, jednoduchý a spoľahlivú prevádzku
Ergonomicky tvarovaná pohyblivá hlava umožňuje maximálne jednoduché použitie
Flow stop systém - automatické dávkovanie nápoja
2 nastaviteľné veľkosti šálky
Automatické vyhodenie kapsule po zdvihnutí páky do zabudovaného kontajnera na 9 až 11 kapsúl
Rýchle nahriatie už za 25 sekúnd
Posuvná odkvapkávacia mriežka pre Macchiato pohár

hmotnosť:
2,4 kg

Rozmery:
12 x 23 x 32,1 cm

Farba:
šedá

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NESPRESSO DéLonghi Inissia EN80.G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Inissia EN80.G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DeLonghi Nespresso Inissia EN80.G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DeLonghi Nespresso Inissia EN80.G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DeLonghi Nespresso Inissia EN80.G.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií