AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NESPRESSO De'Longhi Lattissima EN520B, černé

Zobraziť katalóg
NESPRESSO De'Longhi Lattissima EN520B, černé
Kávovar na kapsuly 19bar, nádrž na vodu 1l, prídavná nádoba na mlieko, patentovaný systém Cappuccino jedným stlačením, tlačidlo Clean na čistenie parnej trysky, regulátor mliečnej peny, automatické vypnutie, kontajner na 11 kapslí, špeciálne trysky pre odvápňovanie
Kód:  EAN3344z Produktové číslo:  EN520B
NESPRESSO De'Longhi Lattissima EN520B, černé Predaj skončil

NESPRESSO De'Longhi Lattissima EN520B, černé

NESPRESSO De'Longhi Lattissima + EN520Bje chytré espresso, ktoré vychádza v novej generácii kávovarov Lattissima. Je osadené najmodernejšími technológiami, ktoré prináša ešte jednoduchšie a intuitívnejšie ovládanie prístroja. Pracuje s tlakom čerpadla19 bar a ponúka výkon 1300W. Nádrž na vodu má objem jeden liter a je odnímateľná. Kontajner pojme až 11 kapslí.

Pripravte si lahodné Cappuccino alebo Latte Machiatto pomocou stlačenia jediného tlačidla vďaka patentovanému systému De'Longhi. Kávovar je takmer okamžite pripravený poskytnúť vám horúci nápoj - nahriatie trvá iba 40 sekúnd. Vďaka odnímateľnej nádrži je plnenie espressa jednoduché, prídavná nádoba na mlieko túto jednoduchú manipuláciu ešte podčiarkuje.

Údržba De'Longhi Lattissima + EN520B je tiež jednoduchou záležitosťou a to hlavne vďaka tlačidlu"Clean", Ktoré je určené prečistenie parnej trysky.Všetko uľahčuje tiež prítomnosť špeciálne trysky pre odvápňovanie. Ako ďalšie doplňujúce vlastnosti je možné spomenúť napríklad regulátor mliečnej peny, Či funkciu automatického vypnutia. Doprajte si vždy perfektnú kávu či cappuccino ľahko a rýchlo.

Parametre a špecifikácie:

Tlak:
19 bar

Výkon:
1300 W

Energetická trieda:
A

Nádrž na vodu:
1 l
odnímateľná

Kapacita kontajnera:
až 11 kapsúl

Vlastnosti a funkcie:
intuitívne ovládanie
patentovaný systém DeLonghi - Cappucino jedným stlačením
prídavná nádoba na mlieko
tlačidlo "clean" na čistenie mliečnej trysky
regulátor mliečnej peny
priestor na vysokú pohár pre caffe Machiatto
funkcia automatického vypnutia
tryska pre odvápňovanie

Rýchlosť nahriatie:
40 sekúnd

Rozmery:
17 x 31,5 x 34 cm

Hmotnosť:
4,5 kg

Farebné prevedenie:
čierne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NESPRESSO De'Longhi Lattissima EN520B, černé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Lattissima EN520B, černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DeLonghi Nespresso Lattissima EN520B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DeLonghi Nespresso Lattissima EN520B schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NESPRESSO De'Longhi Lattissima EN520B, černé.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií